Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

ce ai patit aelita..ce e cu starea asta pe capul tau, ca doar nu ai baut apa dupa mine....eu zic ca o femeie gravida este foarte frumoasa...chiar daca este deformata..hai sa-ti zic ceva..eu am oglinda pe una din usile de la sifonier...si de cate ori ma fatzai prin camera normal ca privirea este la corpul meu....fac doi pasi in fatza dupa care ma reintorc..ca si cum nu as vedea bine...si ce daca am celulita, si ce daca sunt ca un bondar, si ce daca am labe de urs....cine mai e ca noi????ia gandeste-te cate femei n-ar da sa fie in locul nostru...zau asha..pupicei dulci

cipi13..de la 32 de saptamani se ia prenatalul...sper sa fie ok ceea ce zic...

raluca_u..ai dreptate ca nu ar trebui sa depind de altii..dar chiar parca nu-mi vine sa ma bag si in asa ceva...dar nu se stie niciodata nu? pupici

si dupa cum vedeti...am calculatoooooorrrrr

dolores 23+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Dolores
bine ai revenit. si ai alt tonus. bravo mami.
si eu exact asa gandesccand ma vad cata sunt; ca sunt multe femei care ar suporta orice sa fie in locul meu.
si sotul meu zice ca sunt ceamai frumoasa cu tot cu suncile mele. ce sa zica si el saracutu cand ma vede as disperata ca sunt cat casa?
ne revenim noi.
Aelita asa am patit si io la cumparaturi ca aproape am dat in depresii dar nu mai merg panba nasc:)
sper sa am cu ce sa ma imbrac pana la urma. sa mai tina caldura ca e mai simplu.nu?

Noapte buna va dorim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebyta spune:

buna seara burtici!!!sau mai exact noapte buna ca sant ultima si majoritatea faceti nani deja.
roxana MATERNA poti primi compensata doar 60% asta in functie venitul pe care il ai deci oricum vei mai plati circa 10 ron
zinaai mare grija cu constipatia ,intradevar poate duce la hemoroizi ceea ce-i destul de neplacut cunosc mamici care au ajuns la operatie de asa ceva dupa nastere ,daca nu vrei sa iei medicamente incearca zilnic pe stomacul gol 5-6 prune ca tot e plin sezon si sper sa dea rezultate la mine e ok desi mai uit dimineata prunele le consum in timpul zilei dar functioneaza ,eu am fost cu probleme la 3 zile.....incearca mult succes!!!
despre SECRETIE va pot spune ca si eu o am dar e cremoasa alba,alba si fara miros, cum ar trebui sa fie exact nu stiu dar daca nu are miros eu zic ca este ok! a... si e abudenta dimineata la prima urinare atunci se elimina si ea...
va noapte buna!!!!

*bya*24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna seara fetele mele dragi......nu am mai apucat sa va scriu...dupa ce am venit de la servici m-am odihnit o ora...mi-am pus butucii sus...apoi am fost cu sotiorul meu la cumparaturi si apoi am facut baita.....a urmat masajul la picioare...mi-am luat o chestie din aia care face bulbuci si masaj la picioare...e asa de bine....trebuie sa profit de perioada asta....sotul meu ma rasfata mult....!
Acum nu am putut sa ma duc la pana nu va citesc....si daca tot am intrat sa va si raspund asa pe fuguta.....
roxana_c ce chestie faza cu sectantii.....oare chiar asa parem din discutiile noastre?...........eu nu am nimic cu ei...e liber sa iti alegi religia.....mie nu mi se pare ca noi am vb vreodata despre asa ceva pe forum....dar in fine.....ciudat...
leyla ai dreptate cu indemnizatia...as va fi.....am citit si eu azi pe net la stiri sociale....dar pana la urma tot la fel va fi numai ca vor beneficia si cele care nu au lucrat sau care nu au cotizat cu un an inaintea nasterii....
chinico , aelita aceasi problema o am si eu....eu mi-am gasit acum din bumbac si marimea XL ca sa imi vina peste burta....si nu mai suport nimic ce nu e din bumbac...
asiza ma bucur ca sunteti bine amandoi si pe cuvant ca nu mai inteleg faza cu compensatu....mie mi s-a spus ca elevitul nu intra la compensate numai materna acum e invers....uf...
Si eu ma gandeam la faza cu sarcina pelviana numai ca doctorita a zis ca asa trebuie sa scrie in caietul de gravida....sper sa fie bine la final...
donia am vazut pozici.....ce frumosi sunteti....
Azi m-am cantarit....mi-am calculat cat am luat de la inceputul sarcinii.....13 kg....vaiiiiiiiiii.......mult....la inaltimea de 1,56.....ma ingrozesc....si mai am pana in noiembrie...
roana felicitari.........ma bucur pentru voi....astea sunt vesti bune........
Adinazot si eu am exact aceasi problema....folosesc tampoane zilnice dar asa am si eu chilotul.....si eu am fost speriata dar e normal....
Roxana_c ma bucur in sfarsit ca ai reusit sa obtii si tu compensat vitaminele....ti-am zis eu ca se poate....
donia eu sunt cea cu baietelul.......
fetelor eu v-am pupit....nu pot sa mai stau...mi-e un somn....dar maine de dimineata continui.....
Noapte Buna.........

alexandra 26+ cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata, burticoase....

Donia, ce poze frumoase!!!! Se vede ca v-ati simtit bine...si ai o fetita dulce foc!...Nu mi-au spus inca daca am baietel sau fetita. Sper sa aflu saptamana viitoare cand merg din nou la eco.
Marcela, chiar ieri am aflat si eu de magazinul de gravidutze de pe Bratianu...am vazut o reclama in ziar...insa o pereche de pantaloni 170 mi se pare cam scump...Iar despre gimnastica, stai linistita ca dam goarna in tara cand mergem, ok? Cu centrala nu te pot ajuta, sorry!
Roana, FELICITARI...ce bb mare ai!!! Ma bucur pentru voi! Si pozele cu bb-icul sunt super...
Almo, sper sa-ti rezolvi cat mai repede problemele si sa ni te alaturi again!
Ktrinel, mult noroc de casa noua!
Anateo, felicitari si tie pentru rezultatele la eco si vacanta frumoasa sa aveti!
Miro, din pacate chiar nu se intrevede niciun drum de Timisoara in viitorul apropiat! Iar in ceea ce priveste sabloanele, fa-le cand ai timp ca e bine oricum, fiindca sotul meu nu vrea in ruptul capului sa facem ceva pana n-am macar 6 luni jumate'...se pare ca el e superstitiosul din familie...sau nu-i vine a crede ca vom avea un bb dupa atatea incercari...
Roana, se pare ca si sotul tau e un scump, la fel ca si al meu...ieri am primit o salopeta alba, destul de draguta, am probat-o si, bineinteles ca mie mi s-a parut ca arat ca un cremvurst in ea, insa sotul meu era foarte incantat si nu mai contenea cu laudele si alintarile...

Asaaa....in afara de Donia, nu mi-a raspuns nimeni la intrebare...asa ca: Intrebare intrebatoare: Ce circumferinta abdominala aveti??? Stiu ca unele dintre voi v-ati masurat, insa nu prea am timp sa merg la capitolele anterioare sa caut...asa ca as aprecia niste raspunsuri...multumesc frumos ....

Mi s-a recomandat Lioton gel pentru prevenirea varicelor...stiti ceva de asta? E bun de ceva?

V-am pupacit ...

Oana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

asiza,donia,bamboletta,merci,m-am fortat sa imi treaca.am mancat spre seara,in final,la burger king :) na! mi-am facut de cap!asa ca am ramas cu doua pere si un rahatel din ala toata ziua. dar apoi am adormit ,si nici trei ore m-am trezit...adica ma fortez eu sa fiu mare si tare,dar uite ca mi-am stricat si somnul.
in fine,pare ca imi trece...injur in stanga si in dreapta,ma uit la mine catai vaca proasta sunt ca asa-mi trebuie si trece pana la urma!invatare de minte.
roxana,DC e vorba de o secta,ceva .eu i-as psune colegei ca m-am converiti deja ,sa ia distanta ca e contagios
Donia,vazut pozele,sa-ti traiasca familia!
chinico deci nu a vrut sa arate ce are acolo bebelusul !!!
e bine ca tu stii unde mergi,cu masina,ca eu sunt mereu pe invers.fac ce fac si merg invers.
adinazot,cel mai bine ar fi sa mergi la un control,acolo iti spune daca pierzi lichid.e destul de greu sa iti dai seama dupa descrieri cam cum arata..
verisoarei mele i s-a intamplat chiar cu medicul.ea era siguraca e lichidul,era in 40+ sapt si medicul a trimis-o acasa,sa vina peste o saptamana,ca nu e vorba de lichid.Noroc ca i-a venit vremea sa nasca peste vreo 4 zile,singura si de buna voie..ca altfel..nu se stie ce se intampla.era chiar lichid,copilul a stat doua sapt in spital pe antibiotic. facuse infectie din cauza pierderii lichidului...de la atatea biberoane din spital,acasa a refuzat sanul,si acumulta cu stresul ei de doua saptamani a pierdut si laptele pana la urma.(ea nu a fost tinuta cu copilul in spital ).
a fost fericita,in final,ca nu s.a intamplat nimic grav.
roana
,e grasunel!!! 1200!
almo
,si eu am avut stare proasta ieri si am plans toata ziua,dar m-a ajutat s aintru aici si sa citesc,sa vorbesc cu voi despre una alta..
ktrinel,felicitari pt casa!vezi,sa nu cumva sa te apuci singura de cutiile alea la despachetat!!
(parca sunt o soacra!)
sutienele alea de alaptat sun super,dar lasa-le pt mai tarziu,sa stii exact ce marime ai sa iei!
anateo
,zbor placut si vacanta minunata!
bamboletta,eu m-am abtinut cu hainutele de bebe,am venit totusi cu doua palarioare roz si butusei albi.dar ma gandesc ca nu ii stiu bine marimea,si acum nu apreciez bine.
roana deci e posibil sa nasti mai repede edcat te-ai gandit!cred ca vei fi prima :)
dandusa a trecut la box dur Crinuta?
monique
,ma bucur ca a iesit toptul bine la eco!
cleomoni
Mirona,mai baga-l in ma-sa pe sef!
cat despre problema..hatza-hatza
..cred ca tu esti sefa calareata,da .hahaa
chris
,pai iepurele,bietul de el e bolnav,si socrului ii arde de petzit??
sau nu am inteles eu bine?
dolores,lasa,ca tu arati bine.ca nu de celulita ma plang eu,ca aia nu ma deranjeaza.dar asa ,parca ciudata rau...
o fi de la haine,ca eu daca nu gasesc ceva sa imi placa,ma vad aiurea.
ca dezbracata parca ma vad chiar bine
chestia ca la mine e invers,ca nu m-am ingrasat,sunt doar ca un gandac de colorado,cu nitica burta acolo,si nu gasesc haine si pt mine.asa ca n-am decat sa astept sa ma ingras,sa incap si eu in hainele care sunt la magazine.ca e un gol intre talii,vad.adica de la talia mea 38 plus ceva burta in plus,nu gasesc pana pe la vreo pashpa´ in sus..
noroc ca nu am oglinzi in casa,doar la baie.ca la proba m-am vzut rau de tot.nu ma mai duc!
dar mi-am luat o bluzita misto cu perle albe.aia imi lipsea ca in rest le am pe toateunde naiba iau eu perlele dracesti ?o sa ajung sa nu mai am in ce umbla ,si eu iau tampenii.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Aelita, se cunoaste ca azi ai o dispozitie mai buna...te-ai distrat copios scriind mesajul de mai sus...si eu pe langa tine ...

Miro, ce harnicuta esti!!! Tocmai am verificat mail-ul comun si am vazut ca mi-ai pus deja a doua transa de sabloane...-ici muuuuulti!

Oana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

asiza
eu ma masor saptamanal, dar nu ti-am raspuns initial la intrebare pt ca am vazut poze cu voi si am citit ce ati postat, si burtica mea nu e la fel de mare ac si celelalte din poze. nu as fi vrut sa iti raspund inainte de vizita la medic, care sa imi spuna daca e bebe suficient dezvoltat, dar daca nimeni nu iti scrie, iti zic eu ca la 21 de sapt aveam 93 cm si doar 2 kg in plus.la 22 de sapt burta ajunsese la 94 cm si am luat 1/2 kg.sa vedem acum duminica ce mai constatam. daca iti e de vreun folos, ma bucur, iar daca nu, cel putin am incercat.

cat despre socru, se pare ca e fanul terapiei prin sex

chris 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

neatza fetelor,

sper ca azi sa nu mai fie inca o zi stresanta. Asa ca scriu repede si va pupicesc pe toate repede.
asiza calupul 2 cu sabloane l-am trimis alaltaieri - ca ieri nu am avut timp nici sa deschid netu ... abia acasa ce am reusit.

Despre faza cu masuratu ... io zic ca nu are nici o relevanta - fiindca nu ai cum sa compari daca nu stii cat am avut inainte de a fi insarcinata. As vrea sa spun ca am avut 60 ... dar cine m-ar crede????
Parca si Zina noastra intreba de asta acum cateva saptamani - cred ca aveam atunci peste 110 ... dar ma mai masor azi o data.
Zina cam tarziu ... da stiu ca citesti - foarte indicate in astfel de cazuri sunt exercitiile Kegel - fa cam 3 serii de cate 20 pe zi si poate scapi de hemoroizi la nastere - de la atata indesat acum risti ca la nastere sa iasa ... si-s fff durerosi am inteles. Incearca cu prunele, incearca cu sare amara de la farmacie ... dar incearca ceva si nu te mai chinui fara nika.

v-am pupat pe toate si ma duc sa mai pun ceva muzica pe comun.

Miro27+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Buna dimineata gravidute.

Iar la munca...nu mai am rabdare sa se faca septembrie sa am si eu concediu.
Imi cad inca ochii in gura. Am dormit bine, dar de data asta a fost noaptea tare scurta..adecalea cele 9 ore nu mi-au ajuns nici pe o masea.

Miro bine ca pleci de la scarbici pentru o saptamana, altfel or sa te faca aia pionier sef si nu o sa mai ai timp sa mergi nici la buda sa faci pisu de atata munca! Sa pricep ca o saptamana faci pauza de dc?

Asiza, aelita...v-am ascultat sfatul..si pentru ca e frig al naibii si nadragii mei de in flutura la uscat pe balcon, m-am infipt in blugii barbatului. Surpriza ca imi si vin! Ultimul nasture l-am deschis cat stau la birou, ca ii face precis gaura in cap lui bebe cat strange (bebe al meu sta nineac in fund sprijinit de coloana lui ma-sa), dar in rest...sa traiti fetelor ca altfel imi inghetau picioarele in fusta!
Copchilul meu e un incapatanat. De pe acum. Io zic"bebe nu da din picioare!"-si hop, joaca tontoroiul. De zic"vai, dragutul de bebe mi-a tras o gramada de suturi aseara!"-se face mic mic si nu mai sufla un pas toata ziua.

Donia porcul e porc pentru ca e gras cat un ...aaa..porc. In rest se comporta si arata ca un caine. Unul urat, dar totusi caine.
Frumoase pozele voastre!

Asiza ma masor si te informez. Dar de ce vrei sa stii, e important? Are legatura cu dezvoltarea lui bebe?Zi si mie , ca precis gasesc ceva in neregula la mine si mai adaug cativa pitici turmei care imi bantuie creierul.

ktrinel usurel cu cartoanele. Daca iti spun ca si la mine in camera lui bebe inca mai sunt cartoane nedespachetate cu carti, haine si mai stiu io ce, ma crezi? Si noi ne-am mutat deja de mai bine de o luna!
Si mie imi place mai mult sa ma duc singura la cumparaturi. Problema mea e ca inevitabil dupa 2 magazine cu haine ma infing intr-o librarie, apoi intr-o cafenea cu cartea sub bot, si in final ajung acasa fara nimic cumparat, in afara de un geamantan de romanii..
Ca si aelita nu am nevoie de mai mult de 15 minute sa-mi cumpar ce imi trebuie in domeniul vestimentar. Cred insa ca maine la problema chilotaraie o sa ma invart si o sa ma invart pana o sa dau de ceva...
Auzi, da' tu nu cumva ai uitat sa-ti schimbi semnatura? ..mai stiu io pe una...

Dolores bine ca ai iar calcu! Cred ca m-ar apuca toate isteriile daca m-as aseza tacticos cu mere pere in panere in fata monitorului si nika.Ca io asa fac acasa...2 piersici, 2 mere, 2 pere, pepene galben..Doar nu o sa privez copilul de vitamine cat stau eu si butonez!

Dandusa o sa le caut.Sar'mana!

Tre sa muncesc. Asa ca ma duc sa muncesc.
Pi mai tarliu.

da oare mi-o fi foame de am mancat atatea litere...

20+

Mergi la inceput