Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Buna seara fetelor,am sosit acasa mai tirziu putin.Azi avenit tati si ne-a scos la plimbare pe malul marii,am mincat ceva buuuun,ne-am plimbat si ne-am rasfatat!!!

MADALUTA,nu sint suparata si sincer nu as mai vrea sa dezvlot acest subiect ,pentru ca ar urma si raspunsurile de rigoare,fetele incercind sa ne "impace"...bla,bla,bla.Daca tot nu le-ai citit ...,nu vei sa incerci?!?S-ar putea sa-ti placa!!
ASIZA,sa stii ca eu mi-am luat ieri MATERNA,compensata 100%

Bubulina mea sa stiti ca a devenit foooarteee activa!!!Aseara la fel ca si acum doua seri....,ma lovea fosrte tare jos,jos,de imi faceam griji ca ar fi prea jos...,credeti-ma ca simteam ca scap pe mine cind lovea si de fiecare data scoteam un sunet...de aoleu...!!!
Azi ,in schimb...s-a urcat mai sus si ma lovea chiar in cosul pieptului,cea mai tare senzatie de pina acum,eram si mai linistita stiind-o sus ...si imi placea la nebunie sa-mi vad burta miscindu-se!

Am sa-mi cer scuze pentru fetele care mi-au raspuns sau m-au salutat.Va imbratisez cu drag pe toate si curind am sa va trimit un pupic personalizat.Felicitari pentru fetele care au fost la dr !
LA MULTI ANI ,LAUREI,probabil ca sint ultima...dar nu-i prea tirziu!Multa sanatate,fericire,bebe sanatos si voios!!!
LA MULTI ANI ,pentru sotul MONICAI,sa va iubiti la fel toata viata!!!

dandusa 27 + si
printesa mea, Crinuta
dandusa
daniela nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Am pus poze cu fatuca lui bebe. nu se vad stralucit dar este ca e un dulce?
Nu am facut 3D dar s-a vazut asa bine ca niciodata. se vedea cum suge. eram topiti si eu si tati.
sper sa va placa pozicile.

Dandusa sa te plimbi si pentru mine pe faleza putin mi-e dor de marea noastra am fost anu asta doar la turci.
dar recuperam noi.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna fetelor,
acum am ajuns si eu acasa, ca a fost ziua lui "tati" si am iesit sa sarbatorim.
azi a fost prima mea zi la serviciu, dupa concediu .
tot azi dimineata am fost la eco la dr. Iosup. suntem bine si in grafic. si bebe e tot baietel, nu s-a razgandit. si bineinteles ca tati e foarte fericit.
ieri am fost la dr. de familie si mi-a scris reteta gratuita pt. elevit (ca dr. mi-a spus sa inlocuiesc materna cu elevit) si tardyferon fol. a fost o intreaga aventura. dr de familie nu stia ca elevitul sa da gratuit. a sunat la farmacie sa se informeze.
asa ca fetelor care mai mergeti la medicii de familie sa va scrie retete gratuite spuneti-le ca elevit se gaseste pe lista 3, iar tardyferon fol pe lista 2B.
aceste medicamente se compenseaza 100 % fata de pretul de referinta stabilit de casa de asigurari, noi tb sa platim diferenta dintre pretul de vanzare al medicamentului in farmacie si acest pret de referinta. eu pt elevit si tardyferon fol am platit 11 RON

21 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna fetelor,

aelita nu il las fara haine, dar lui ii vin toate perfect iar eu ma imbrac cu 4 schimburi, e corect?

raluca u cum am facut ochi v-am scris, dar apoi am intrat in paine la munca si am mai fost si prin oras asa ca acum am liniste si citesc sa vad ce tot scriu fetele noastre pe aici

aka imi pare tare rau pt tine, si mama a racit si nu am mai fost pe la ea, asa ca vorbim de pe geam, pupici si sanatate multa

asiza si al meu e mai inalt ca mine dar tocmai bine ca maieurile lui se muleaza pe burta si ajung si peste mijloc un pic, ca ale mele raman deasupra buricului

donia ce frumoase poze, ce frumos ca deja ai un copil si mai vine unul si eu as vrea doi dar.. sa mai vedem cum o sa fie pupici la toti 3

zina si eu de cand ma stiu am probleme cu digestia dar sa stii ca dr mi-a spus sa caut la plafar un ceai din plante pt gravide, dar eu am gasit un ceai digestiv pt bebe pe care il beau eu, mi-a spus ca nu are ce sa faca rau lui bb, asa ca ...du-te fuguta la farmacie si intreaba acolo

adinazot secretia la mine e tot incolora, si atata timp cat nu are un miros intepator eu zic sa nu iti faci probleme

rona ma bucur nespus pt bucuria ta si e normal sa fii asa, am inteles gresit sau ai 30 de saptamini?

almo sa stii ca eu cred ca ar fi bine sa iti descarci sufletul ca sa treaca supararea, la mine asa e daca ma descarc e ca si trecuta, sper sa iti mai revii uite ca it dau

dolores, cuscra mea hai odata cu Lizi nu mai are rabdare vrea vesti despre David

Cleo 24+ saptamani

Mergi la inceput

Laura 13 La multi ani!

dianav, bine ai venit . in legatura cu concediul medical, vb cu medicul ginecolog. eu asa am facut.m-am internat o zi in spital si m-am ales cu 3 saptamani de concediu medical.
de ce nu vb cu medicul de familie? ca sunt sigura ca te ajuta. nu-ti fie rusine sa apelezi.

21 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

fetelor, va multumesc pt. urarile adresate sotului meu.

21 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna seara fetelor,
vai vai vai - ce zi idioata am avut. Am si un sef idiot - si creaza un stres nebun. Cand lucrezi in stres .. inevitabil sa nu faci si greseli - asa ca iar s-a lasat cu ore suplimentare - cand am ajuns acasa - m-am bagat direct in pat.
Asta seara a gatit tati - am avut seara de peste - asa ca nu a fost prea greu.
Doamne cat am avut de citit ....
Ma bucur ca au revenit canadiencele - mai strigam si alta data catalogul.

quote:
Originally posted by Donia
Mai dragelor, dar ce a fost azi noapte, ca nici eu n-am dormit bine! Eu care de obicei dorm pana la 9-10, m-am trezit la ora 7 si n-a mai fost chip sa adorm, plus ca am avut impresia ca toata noaptea am fost treaza. A fost luna plina, oare?

da da da - si eu am dormit tare rau azi noapte - aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu - o fi fost luna plina?
De 7-8 ori la WC, de tz-spe ori intors de pe o parte pe alta, apoi un tzantar - dormi daca mai poti cu lumina aprinsa. Dimineata cand a sunat ceasul ... sa-l sparg nu alta.

Frumoase poze - frumoasa fetitza. Mi-au placut cele cu furtuna .. si inainte si dupa ce a inceput.

roana are deja peste un kil??? inseamna ca si a mea tre sa fie pe acolo, doar ai dpn-ul cu 3-4 zile inaintea mea - dar mai tinem cont si de faptul ca al tau e baiat. Vad io la finele lunii., la control.
Las ca nu vine el asa de repede - baieteii sunt mai puturosi - si e si mai bine sa stea la caldurica pana la soroc. Noi vom fi aici sa te sustinem.

Roxana mi-a placut faza cu intrebarea si raspunsul - si noi cam tot asa am vrea sa facem cu prenatalul. Mai bine iau mai multe zile posnatal - ca 85 % din salar e mai mare nitel decat cele 8 date de stat. Cele 2 mil le iei la o luna dupa ce ai depus dosarul ... sau? Vb prostii? corectati-ma.
Despre venirea la Ploiesti - noi plecam de vineri - cel tarziu sambata dimineata - si stam cam o saptamana - deci sigur ma pot eu modela dupa programul tau. Facem schimb de tel. pe Pm si vb pe SMS-uri ... ca de net nu sunt sigura ca voi avea timp.

asiza te pupa fata dar n-am drum spre Cluj - tu nu vi la Timi? La Ploiesti mergem la nasii bebelinei - prietena mea buna din copilarie. Sper maine sa termin sabloanele pt tine. Le pun din nou pe mail, ok?

buey - nu-mi vine sa cred ce citesc la capitolul - numai eu sunt sefa calareata pe aici? eu imi alerg seara de seara sotul - am mai spus-o si ati ras de mine - dar daca ar fi dupa mine ... ar juca bebelina zilnic carti cu chelu - al meu insa e mai cu capu pe umeri si ma tempereaza. Asa ca ... pe saptamana ... daca primesc una doua portii .... sunt fericita.

Despre secretie - eu ma plangeam la inceput ca sunt cam uscatura - dar acum - am ceva ce pot spune ca e o secretie - dar la mine e cremoasa, alba, fara miros si o gasesc foarte des pe hartia igienica.

bun venit noilor fete, bafta celor ce au de mers la analize, la dr., felicitari celor ce stiu ca BB-i sunt ok si iaca-ta ca mai inchei si eu.

Va pup cu drag ... mi-era si mie dor de voi ... dar n-am ce face ... cu asemenea scarbici ... las ca scap eu de ei in curand.

Miro27+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by antonia23

buna ziua la toate mamicile,am o intrebare pentru RuxMax,cat te-a costat ecografia morfologica fetala?k trebuie sa o fac si eu si nu stiu ce pret are.apropo unde ai facut-o?

floarea

eu am facut eco morfologica fetala la 18 saptamani la Giulesti la dr. Albu si a costat 700.000.
azi am facut eco morfologica fetala la CMU la dr Iosup si a costat 2.900.000

21 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

eu sunt ultima ... eu sunt ultima - dar mai e pana la 12 ... asa ca :

pentru Laura13 - si te mai asteptam pe baricada. Sarcina usoara in continuare si bebe papacios si sanatos.

m_monique la multi ani si pentru sotul tau. Aceleasi urari si voua.

pupici

Miro27+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

seara buna tuturor
am avut o zi plina, am mancat non stop, si in consecinta sunt unmflata de plesnesc pe la cusaturi. si desi nu mai e loc, tot as mai avea pofta de una, de alta.
le felicit pe mamicile care au primit rezultatele. sa fie mereu pe placul vostru!
cred ca ma culc. am de recuperat noaptea trecuta.
noapte buna si sa doarma si bebeii si voi!

p.s.am fost iar cu iepurele, pt ca tot nu mananca, i-a facut o doza de cal cu vitamine si o mie de alte substante, si sa asteptam pana poimaine. i-a adus socra-meu si pe tovarasa lui, o iepuroaica alb cu negru, si cica a avut niste tentative, doar ca nu se tine bine pe labele din fata, si nu prea i-a reusit figura!asta da viata de caine!

chris 22+

Mergi la inceput