cand incepe gradi
buna,
cand incep gradinitele anul acesta la 1 sau la 15 septembrie? cele de stat ma refer.
noi vom fi grupa mica la "Floare de colt" gradi 64 in sectorul 3 si am mari emotii.
ma gandesc sa imi iau concediu ori inainte ca sa o pregatesc ori dupa ce incepe ca sa stau pe la usi.
monica mama lu' gabi
Raspunsuri
ingridnen spune:
La sfarsitul lui Mai cand l-am inscris pe Cristi, directoarea mi-a spus sa il aduc pe 18 septembrie. Si sa aduc fisa medicala, avizul epidemiologic si analizele. Emotionata cum eram, n-am intrebat cu ce sa mai aduc copilu: haine de schimb, prosop etc etc
Si eu vreau sa-mi iau concediu, sa vedem daca reusesc !
Noi santem la Gradinita 25 de pe Frigului, sectorul 4 !
Ingrid si Cristi 3 ani si 5 luni
miris_ spune:
noi incepem de pe 4 septembrie, gradinita 111 drumul taberei
Cristina si Mihnea Stefan
In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...
monjum06 spune:
multumesc pentru raspunsuri concluzia este ca trebuiwe sa ma duc sa intreb la gradi ca fiecare incepe pe 1 sau 15, de fapt lunea care urmeaza.
pentru mine e important pt ca vreau sa imi iau concediu inainte si chiar medical, iar intre 12 si 14 e programata o delegatia externa. si as vrea sa o ratez, dar cred ca vor fi niste suparari. daca incepe gradi pe 4, probabil ca o sa ma duc (sa vedem cum ne descurcam la gradi)daca e pe 18 cu regrete dar nu ma duc.
nemultumitului i se ia darul. sau e f. adevarat ca fiecare isi doreste ce nu are.
altii vor sa plece in delegatii, mai ales in afara dar nu ii trimite nimeni, pe altii ii trimite dar nu stiu cum sa scape. cu oamenii cum o dai nu e bine.
monica mama lu' gabi
simonaflo spune:
Gradinitele de stat incep pe 15 ca si scolile dar daca ai cu cine sa-l lasi acasa avand in vedere ca 15 este vinerea du-l numai luni din 18 ca sa nu intrerupa(sambata si duminica).SIMONA
annablue spune:
Pai noua la gradi 209, in sectorul 6 ne-a zis ca de pe 4 septembrie sa veni m ?????
Cum e pana la urma ?
Ana
_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
fotografii cu noi
coafura preferata
monjum06 spune:
astazi ma duc si eu sa intreb la gradi cand incepe. mai dau un semn dupa amaiaza.
va pup
bubi spune:
eu am inteles ca oficial si dupa programa se incepe pe 15, dar pot primi copii si de pe 1 septembrie.
magda_rebe spune:
Sunt f dezamagita de aceasta gradinita 111!!!Se pare ca anul acesta s-a intrat cu mare spaga!Desi stam in blocul de langa gradinita si indeplinim toate conditiile am fost respinsi!!Si sunt alti copilasi admisi care nici macar nu stau in zona!!!Ceva e putred!Listele s-au afisat fugitiv,fara puncte,fara o lista de asteptare ca anul trecut!!!Rusinos daca Doamna Directoare face asa ceva!!!!!
geniest spune:
quote:
citat din mesajul lui simonaflo
Gradinitele de stat incep pe 15 ca si scolile dar daca ai cu cine sa-l lasi acasa avand in vedere ca 15 este vinerea du-l numai luni din 18 ca sa nu intrerupa(sambata si duminica).SIMONA
In ce an e 15 vinerea , ca la mine in calendar apare ca anul acesta 15 septembrie pica lunea ????!!!!
www.andreialmeu.piczo.com