Racusori, la apel! (19)
Raspunsuri - Pagina 8
july_g spune:
Hello, fetele!
Is rupta de oboseala din prima zi a saptamanii! Dar macar m-am rasfatat si eu nitel ca si Mona! Epilat, pensat! Cam dureros, dar se cheama ca m-am rasfatat!
Vicki, imi pare tare rau de mama! Sa va ajute Doamne Doamne sa treceti cu bine prin toate!
Mona si Cristina, aveti un pup de la mine pentru ajutor! Eu va astept la mine, da nu ca sa faceti curat mama draga! Ci la un chef intre fete!
Mona, tu ce mai faci cu excursia aia in Grecia? Si cum ai reusit sa-ti pacalesti sotul sa te lase singura? Da si mie reteta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bone, pupam cretofolina sa treaca roseata mai repede!
Mire, Menna, poate intrati si voi nitel sa ne spuneti cum va distrati, macar ca sa ne ofticati! Oricum noi va pupam si distractie placuta!
Menna spune:
Uite,am sughitat toata ziulik si ne-am gandit noi ca ne vorbiti intr-una siiiii nu ne-am inselat
Da fetele cucuietele ! Ne distram non stop adeka,ne-am pus amandoua pe vizitat orasul - pt Mire fiind nou, pt mine la fel - ca deh ...multe s-au mai schimbat pe aici de cand traseul meu zilnic e casa-birou-casa eh ... azo,ca sa va zic care ne-a fost traseul azi pai ... pgr a fost in felul urmator:
* trezit la 10:30 (ne-am culcat la 2 dimineata), am beut cafeluta,am mancat si ne-am echipat de excursie ... ne-am plimbarit chisoarele prin oras, ne-am mai bagat nasul in magazine, am mai cheltuit niste bani (asa vreo 3/4 din salar) iar la pranz am parcat acasa cat sa mancam ...n-am lasat-o pe Mirelush nici sa sufle bine ca hai soro sus la Ciupercuta , asta fiind un loc dragut de unde se vede panorama orasului (o sa vedeti si voi pozele cand le va descarca Mirela , am ajuns sus cucurigu,ne-am asezat colea la o terasa, am beut un suculetz cu E-uri multe si dai la vale catre casa ... pe drum ni s-a schimbat programul de vizionare, asa ca am ajuns pana la urma sa vizitam si Baile Felix ...nu va explic, ne dor pe amandoua picioarele si ne vaitam ca 2 babete ce suntem
Acum abia ce am mancat si ne-am cocotat in pat si ne povestim una alta ...
Va las dragelor, nu mai scriu nik ,nu-mi mai raspund la comenzi nici degetele ... sunt gata si eu
Mirelush s-a indragostit de perna mea,o tine strans lipita de ea si nu-i mai dah drumul ... chiar ma gandeam sa-i cant ceva usor sa adoarma mai repede hehe ...
Oki doki ...acu va pe toate si ...ne auzim maine ...de fapt maine e ziua lui sor'mea sa treaca la raport
Bye bye
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
july_g spune:
Neata fetele!
Go, Menna!!!!!!!!! Tine-o ocupata sa tina minte toata viata excursia asta!Si deci ati ajuns si la Felix???????// A facut Mire poze la lacul cu nuferi? Is curioasa foc sa vad!
Hai trezirea cucuietele! Dau cafeaua! Si tigara pt amatoare!
M&M spune:
Neata!!!!
July, cine stie cand oi ajunge prin Galati. Adevarul e ca nu am fost niciodata in Galati, dar cand am sa vin am sa te anunt
Mire si Menna distractie placuta in continuare!!!!@
Vicky si Bone sa nu ma deocheati!! Pupici si voua si spor in toate cele ce aveti de facut.
Sa nu uit si de gravidutele noastre GEo si Ramona
MOna te-ai vazut cu MIre???
Angela concediu placut in continuare!!!
Coookie si la fetita ta!!!
O zi buna si spor!!!!!
eu
poze nunta
Cristina
cookie spune:
Aha....bag seama ca e distractie maxima pe la Oradea...
Fetelor, enjoy!
pentru toate Mariile si Marianii vostri!
monagan spune:
Salut fetelor
Nu m-am intalnit cu Mire, ca daca n-am avut telef. ei sa o sun.Macar asa 15 min. cat statea trenul in gara.
Cele 2 M&M, sa va distrati, sa va chefuiti si sa faceti baie la Felix.
Eu? cum mi-am lamurit sotul sa ma lase solo???? Pai nu a trebuit munca de lamurire ca el anul asta nu are dreptul la concediu, asa ca....sa stea sa munceasca ca d-aia e barbat.
Dar problema la mine e ca nu prea am cu cine merge la concediu.
Va pup pe toate.
preda_vicky spune:
Idem si eu:
LA MULTI ANI , tuturor Mariilor, Marioarelor, Marianelor, Marinelor, etc.
Distractie placuta, soare pe cer si in suflete celor 2 M&M.
Si multi fetelor de-aici.
Proaspata nevasta!
http://community.webshots.com/user/viki39
Menna spune:
La multi ani si din partea mea Marioarelor Marian-lor si tot ce se trage din Maria ...inclusiv Mioara
La multi ani soro
Azi a fost a doua tura de plimbat la noi,dar maiu mult nu va zic, caci e randul lui Mire
Dispar in ceata
Bye
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
MirelaV spune:
apaiiiii...la cata lume m-a sunat azi sa imi zica la multi ani..se uita sor'mea ciudat la mine k nu facea legatura intre mirela si maria si apoi i-am explicat k de fapt pe mine ma cheama...mioara. de aia bate ea..apropouri
apaiiiiii,....ce sa va zic...cand am ajuns aici duminica seara....cred ca am venit cu ploaia...dar apoi am gonit-o
ce sa va zic...confirm tot ce a scris menna ieri...
am fost azi la muzeu...la capela, la biserica ortodoxa de am aprins lumarale..
fetelor..am mancat aici o placinta cu cartof....de fapt..io prin placinta inteleg altceva...dar aici e orasul plin de placintarii. arata placinta aia gen...scoverga..pt cine e mai dinspre bucuresti..ii e cunoscut ce zic...asa..atat de buna chestia aia..incat io nu plec de aici pana nu mai mananc o data..k altfel plec cu gandul la ea si nu e deloc bine...
apai ce sa va mai zic...per total orasul imi place. plin de cafenele, ceea ce in bucuresti nu intalnesti la tot pasul...centrul vechi al orasului arata cam cum arata la bucuresti lipscaniul..dar mult mai curat.
mona, mi-a parut rau k nu ne-am putut vedea. nu stiu ce tren zici tu k a ajuns la 8 si ceva in cluj. eu am venit cu inter city care a ajuns la ora 21 in cluj si a plecat la 21:12. de intors, ma intorc joi si pleaca tot inter city din oradea la 11:43 parca..dar cred ca tu joi esti la job...
july, pupik pt telefonul de azi...si da..am facut poze la nuferi si la broscute. am facut de fapt multe poze...o sa le vedeti voi cand ajung acasa . oricum, la ora la care am ajuns noi, nuferii se inchisesre ca era deja seara,...insa...cei roz erau inca desfacuti. o sa aveti ce vedea. cat despre tinut minte, nu cred ca am cum sa uit.
aaaa..ieri am fost in varful unui deal de aici din oras (unde abia am ajuns) dar a meritat tot efortul. am urcat o caruita de scari pana sus dar...a meritat! se vede de acolo toata oradea! super! dar nu mai urc...nici macar la anul...greu cu urcatu' asta
asa...apai ce sa va mai zic...cam atatica. maine bantui dupa placinta cu cartof sau cu varza? sau cu....vad io.
aaaa...mi-a facut menna nush ce mancare cu galuste de faina...tare interesanta....
na gata..am trancanit destul. sa va uitati sub numele meu la oras sa vedeti unde sunt
gata...fug...k vad ca-s singura pe aici. nush de ce. ma duc in cautari
kiss kiss all..
MirelaV
pupicei pe burticei