Racusori, la apel! (19)
Raspunsuri - Pagina 3
cookie spune:
Buna, buna, fete frumoase!
Vicky, ti-am admirat pozele de la nunta...se vde ca sunteti fericiti...asa sa fiti mereu!
Imi pare rau ca sunteti suparati cu asemenea probleme de sanatate...ce sa-i faci, vin si astea odata cu varsta...sa dea Domnul sa vii cu vesti bune despre mami si socrul tau!
Angela, sa-ti traiasca sotiorul si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti! Zici ca i-a placut surpriza ta? Cred si eu, cui nu i-ar placea?
Pupici la fete, ma duc si eu la treaba! , cat doarme fata(poate am noroc si doarme macar o ora, desi sunt slabe sanse cu ciocanele si bormasina de la etajul de deasupra!
preda_vicky spune:
Angela, hai ca ne asemanam, tot la 21 de ani am fost si eu mamica prima oara, iar al doilea pui mic face tot 6 ani si tot in noiembrie, pe 24!
Vesti bune nu am, si nu vreau sa va intristez.
Cookie, spor la treaba!
Proaspata nevasta!
http://community.webshots.com/user/viki39
angelapriboi spune:
Vicky la ce spital ai nascut baietelul?
Eu am nascut la Cantacuzino.
Imi pare rau ca treci prin clipe grele si noi suntem alaturi de tine.
Angela
ANGELA
preda_vicky spune:
Angela, ambii baieti i-am nascut la Filantropia, cu dr. Peltecu.
Cookie, gata treaba? Au terminat vecinii cu galagia? Eu te inteleg perfect, ca si la serv. si acasa am parte de lucrari de reamenajare de la vecini ... Iar cat am fost in concediu am ascultat vrand - nevrand muzica de la terasele din jurul vilei in care am stat, pana pe la 2 noaptea... Asa k sunt odihnita si apta de munca!
Proaspata nevasta!
http://community.webshots.com/user/viki39
angelapriboi spune:
Vicky eu am nascut la Cantacuzino.
In rest cu vecinii si muzica la maxim nu-i de glumit si cum e vara mai e si cald asa ca rezulta tot tacamul = oboseala la maxim=
ANGELA
M&M spune:
Angela si Vicky ati ramas singurele care intretineti atmosfera pe aici.
Ce mamici tinere sunteti!!! Eu am 26 de ani si inca nu am in plan un bebe!!! Mai sunt atatea de rezolvat pana la un bebe...plus ca eu nu ma simt inca destul de " matura " pt un bebe...
O zi buna tuturor si spor mult la treburi!!!!
eu
poze nunta
boneca30 spune:
fetele ce harnicute ati fost si sunteti!
eu am intrat sa va spun ca inca mai traiesc,sunt in lupte mari cu viki sai scot bibe,mergem la dentist in fiecare ziis.a.m.d. si mai si lucrez.e bine ca asa mai uit sa mai manc,ma topesc de caldura,!
Angela la multi ani sotului.
VIKI bine ai revenit !
MENNA,MIRE,CRISTINA,MONA,,JULY,GEO, MIE TARE DOR DE VOI PROMIT SA INTRU MAI DES SI TRE SA VA CITESC NEAPARAT,CA SUNT IN URMA RAU DE TOT!
VA PUPIC DULCE SI S-O TINETI TOT ASA SI SA NU MA DATI DISPARUTA CA INCA MAI TRAIESC!
ROXY SI VIKI
monagan spune:
Angela, LA MULTI ANI!!! sotului.
Viky, ce mireasa frumusica ai fost!!! Felicitari si multa fericire. Sanatate parintilor.
Fug acu sa fac ceva de papa, dar am o stare tare nasoala, ca aici ploua cu galeata de 3 zile si tare nu-mi place atmosfera asta. Ma intristeaza si sunt melancolica. Ascult numai muzica de "corason". Parca as intra in butoi.
Va pup pe toate fetele racoaicele.
angelapriboi spune:
Monagan si Boneca multumesc pentru urari si ma bucur ca sunteti iarasi printre noi.
ANGELA