Racusori, la apel! (19)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna dimineata!
intru fuga fuga sa urez si eu La multi ani! tuturor ce isi sarbatoresc azi ziua numelui, voua si apropiatilor vostri - sarbatoriti! Alexandra, Alexandru, Andra si alte derivate.
sa aveti o zi minunata si....haideti la

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Haideti fetelor ,trezireeeeeeeeeeeeeea
Va dau si eu un capucino (pt cele slabe de inima ) si va pupicesc cu drag,caci tre' sa ma intorc la munci ...azi avem oaspeti oficiali

Ok, acu' ca v-am dat si "Buna Dimineata" ma retrag in forta

Ps: Neata' soro,iarasi ai fost cu o secunda inaintea mea
La multi ani si din partea mea, sarbatoritilor care-si aniverseaza azi ziua de nume.

O zii usoaraaaaaa

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

p.s. cu "doo" minute...nu 1 secunda...sac

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

pentru sotul lui Vicky si pentru nepotica si de asemenea la toti cei care poarta numele de Alexandru ,Alexandra.
Mirela multumesc pentru cafea,chiar aveam nevoie la cat de obosita ma simt.
Menna tu deja ai inceput sa ne rasfeti cu capucino,dar stii ca noua racilor ne place tare mult sa fim rasfatati asa ca multumim.

Va salut pe toate si va doresc o zi buna.
Bonne,July si Cristina voi pe unde umblati?

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

SALUTARE si de la mine pe ziua de azi !
am intrat sa iau o gura de cafea si sa urez LA MULTI ANI tuturor ALEXANDRILOR !!!!!!!!va
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!
Angela aici sunt, eram prin apropiere!!!
Cele dou M& M ce matinale sunteti!!!!
Vicky inca o data LA MULTI ANI!!! pt. sotiorul tau si nepotica!!!
SA aveti o zi buna!!!

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Bine ai venit Cristina.
Bonne cam putine informatii in ultimul timp.Ce face fetita ta?

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Apoi soro , daca e sa ne luam dupa ceas, ai fost mai rapida cu 1 minut si 30 secunde ,sic! ... sau io's mai intarziata
Angi placerea e de partea mea ...ce-i mai bun, pt cele mai bune
io am musafiri aici si ma irita starea asta de tensiune ce pluteste ... abia astept sa dispar acasa
Cris mama, sa stii ca noi doo suntem fixate la fel si comunicam de multe ori telepatic ...
Asa-i sorela M ?!

Ma intorc la munci

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Si eu prin zona!!!!
Nu stiu cum va este voua, dar eu m-am congelat!!!!
NU da nimeni un ceai cald????
Menna mi-a placut ce ai zis

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Cristina te inteleg ca si eu ma simt la fel si mai rau e ca am o durere de ovare,care s-a intetit si mai mult de la frig,asa ca mi-am facut o programare la ginecolog si la ecografie pentur saptamana viitoare pt ca pana atunci nu am gasit nimic liber

ANGELA

Mergi la inceput