Racusori, la apel! (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Aoleo Angi, tu vrei sa ma omori pe mine cu invatatul asta
Tipic racusor - s-o amane cat mai mult,ca poate se rezolva de la sine toate-
Chiar asa ! Nu vrea careva sa invete in locul meu !?
Ofer recompensa substantiala

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Menna daca gasesti persoana care sa invete in locul tau trimite-o si la mine.Ofer bani multi............

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata pe la pranz!
Am intrat sa va salut si sa impart mii de la fete.
Menna , bine ai zis! Citez "Tipic racusor - s-o amane cat mai mult,ca poate se rezolva de la sine toate". Si al meu sot, racusor fiind, amana de ceva ani sa-si dea licenta, ca facultatea a terminat-o de muuuult! Dar ce nu stie el, e ca s-a insurat cu o racusoara incapatanata, care nu o sa-l lase pana nu isi ia examenul! Sper sa am mai mult succes ca parintii lui.
Eu iti doresc multa bafta la examene si trimit un sa ai spor la invatat!
Va multumesc tuturor pt. incurajari, din pacate medicamentele pot doar prelungi viata mamei, nu o mai pot insanatosi. Sa dea DD sa-i aline suferintele, si cat mai e alaturi de noi sa se simta mai bine. Din proprie experienta stiu ca oricat te-ai pregati sufleteste pt. un eveniment, tot nepregatit te prinde. Tata a fost in coma 2 sapt., stiam ca se va duce, dar cand s-a intamplat, tot m-a dat peste cap.
Multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Hai sa trecem la lucruri mai vesele! Maine e sf. Alexandru, ziua sotului meu si a nepoticii mele! Trebuie sa le cumpar ceva, asa ca azi voi merge prin oras!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Vicky suntem alaturi de tine.E bine ca macar cu medicamente ii puteti prelungi viata si deci o poti avea mai mult timp alaturi de tine.In ceea ce-l priveste pe sotul tau e bine sa fi incapatanata si sa-l trimiti sa-si dea licenta.
Si distractie placuta maine si sa-ti traiasca sotul.

ANGELA

Mergi la inceput

Racusoarele mele dragi ...nu va mai amagiti,ca asa sunteti si voi
Sa impingem pe cineva de la spate si sa sustinem suntem BUNE!
Cand vine vorba de noi insa, e de beleaaaaaaaa ...daca nu sta unu' cu bata pe noi,nu miscam nik in front numa' daca e o chestie pe viata si pe moarte
Vicky fii tare si bucurate de prezenta mamei tale atat cat va lasa Domnul.
Angi mama, io n-am zis ca ofer bani, io ofeeeeeeeeer ...
E vreun/vreo doritor/oare sa invete in locul meu, ca spui ce ofer ?!
Ps: Si azi e sarbatoare mare si zi de post :
Marti,
29 august

• Taierea cinstitului cap al slavitului Prooroc Înaintemergator si Botezator Ioan (Post)
• Sf. Cuvioasa Teodora cea din Tesalonic

...pe mine ma cheama Teodora hi hi hi ...

i'll be back

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

mai mai mai ce de activitate pe aici si iaca avem si o sarbatorita.
apai mandro, daca tu zici k e ziua ta...sa fii sanatoasa, iubita, apreciata, dorita, radioasa si tot ce mai vrei tu. La multi ani sanatosi si voiosi!
io mi-am cam terminat treaba si bananai nitelus pe aici.
bone, tre sa iti transmit ceva daca zici k nu se aseaza lucrurile. tre sa faci ceva! cauta-ma pe yahoo k vad k nu esti!
gata...fug...

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Menna,La multi ani! pentur Teodora, sa fii fericita si iubita!!!!!!

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Menna , LA MULTI ANI!!
Vicky spor la cumparaturi si LA MULTI ANI!!! pentru Sf. Alexandru , sotului si nepotelei tale.

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

opa deci avem sarbatorita azi!
MENNA LA MULTI ANI IUBITA ,SA FII FERICITA,IUBITA SI IMPLINITA!
VIKI LA MULTI ANI SOTULUI SI NUMAI BUCURII!!!!!
ROXANA

Mergi la inceput

Multumesc , multumesc si voua asemenea
Vicky sotiorului

Plec in pat langa iubitel
Noapte buna si somnic pufos

Menna

Mergi la inceput