Racusori, la apel! (19)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
Menna spune:
Aoleo Angi, tu vrei sa ma omori pe mine cu invatatul asta
Tipic racusor - s-o amane cat mai mult,ca poate se rezolva de la sine toate-
Chiar asa ! Nu vrea careva sa invete in locul meu !?
Ofer recompensa substantiala
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
angelapriboi spune:
Menna daca gasesti persoana care sa invete in locul tau trimite-o si la mine.Ofer bani multi............
ANGELA
preda_vicky spune:
Buna dimineata pe la pranz!
Am intrat sa va salut si sa impart mii de la fete.
Menna , bine ai zis! Citez "Tipic racusor - s-o amane cat mai mult,ca poate se rezolva de la sine toate". Si al meu sot, racusor fiind, amana de ceva ani sa-si dea licenta, ca facultatea a terminat-o de muuuult! Dar ce nu stie el, e ca s-a insurat cu o racusoara incapatanata, care nu o sa-l lase pana nu isi ia examenul! Sper sa am mai mult succes ca parintii lui
.
Eu iti doresc multa bafta la examene si trimit un sa ai spor la invatat!
Va multumesc tuturor pt. incurajari, din pacate medicamentele pot doar prelungi viata mamei, nu o mai pot insanatosi. Sa dea DD sa-i aline suferintele, si cat mai e alaturi de noi sa se simta mai bine. Din proprie experienta stiu ca oricat te-ai pregati sufleteste pt. un eveniment, tot nepregatit te prinde. Tata a fost in coma 2 sapt., stiam ca se va duce, dar cand s-a intamplat, tot m-a dat peste cap.
Multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Hai sa trecem la lucruri mai vesele! Maine e sf. Alexandru, ziua sotului meu si a nepoticii mele! Trebuie sa le cumpar ceva, asa ca azi voi merge prin oras!
http://community.webshots.com/user/viki39
angelapriboi spune:
Vicky suntem alaturi de tine.E bine ca macar cu medicamente ii puteti prelungi viata si deci o poti avea mai mult timp alaturi de tine.In ceea ce-l priveste pe sotul tau e bine sa fi incapatanata si sa-l trimiti sa-si dea licenta.
Si distractie placuta maine si sa-ti traiasca sotul.
ANGELA
Menna spune:
Racusoarele mele dragi ...nu va mai amagiti,ca asa sunteti si voi
Sa impingem pe cineva de la spate si sa sustinem suntem BUNE!
Cand vine vorba de noi insa, e de beleaaaaaaaa ...daca nu sta unu' cu bata pe noi,nu miscam nik in front numa' daca e o chestie pe viata si pe moarte
Vicky fii tare si bucurate de prezenta mamei tale atat cat va lasa Domnul.
Angi mama, io n-am zis ca ofer bani, io ofeeeeeeeeer ...
E vreun/vreo doritor/oare sa invete in locul meu, ca spui ce ofer ?!
Ps: Si azi e sarbatoare mare si zi de post :
Marti,
29 august
• Taierea cinstitului cap al slavitului Prooroc Înaintemergator si Botezator Ioan (Post)
• Sf. Cuvioasa Teodora cea din Tesalonic
...pe mine ma cheama Teodora hi hi hi ...
i'll be back
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
MirelaV spune:
mai mai mai ce de activitate pe aici si iaca avem si o sarbatorita.
apai mandro, daca tu zici k e ziua ta...sa fii sanatoasa, iubita, apreciata, dorita, radioasa si tot ce mai vrei tu. La multi ani sanatosi si voiosi!
io mi-am cam terminat treaba si bananai nitelus pe aici.
bone, tre sa iti transmit ceva daca zici k nu se aseaza lucrurile. tre sa faci ceva! cauta-ma pe yahoo k vad k nu esti!
gata...fug... MirelaV
pupicei pe burticei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/M&M/M&M.jpg)
M&M spune:
Menna , LA MULTI ANI!!
Vicky spor la cumparaturi si LA MULTI ANI!!! pentru Sf. Alexandru , sotului si nepotelei tale.
eu
poze nunta
Cristina
boneca30 spune:
opa deci avem sarbatorita azi!
MENNA LA MULTI ANI IUBITA ,SA FII FERICITA,IUBITA SI IMPLINITA!
VIKI LA MULTI ANI SOTULUI SI NUMAI BUCURII!!!!!
ROXANA
Menna spune:
Multumesc , multumesc si voua asemenea
Vicky sotiorului
Plec in pat langa iubitel
Noapte buna si somnic pufos
Menna