cum gasesc chirie?in bucuresti

cum gasesc chirie?in bucuresti | Autor: Taty

Link direct la acest mesaj

Am dat deja anunt si la mica publicitate, dar vreau sa pun si aici un post poate imi da cineva un sfat cum sa gasesc repejor un apartament de inchiriat de 2-3 camere in Bucuresti zona Baneasa (dar ceva mai acceptabil la pret) sau alte zone apropiate-mai ieftine, de ex. Otopeni...
Sunt de incredere agentiile imobiliare? Imi vor cere si mie comision daca apelez la ele sau doar proprietarului?
Cite chirii in avans trebuiesc platite la inchiriere?
Pe net ce site-uri de specialitate eficiente stiti?
Va multumesc anticipat!
Tatiana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Buna, Tatiana!

Despre zonele de care vorbesti nu stiu ce sa iti spun, am auzit ca sunt scumpe; in general agentiile imobiliare ar fi de incredere, doar ca ar putea fi in interesul lor sa gaseasca ceva cat mai scump, comisionul lor fiind in functie de valoarea "tranzactiei".

Ti se va cere comision, care este de obicei jumatate din chiria pe o luna.

Avansul variaza de la caz la caz, atunci cand am cautat eu (de doua ori in ultimul an) se cerea plata a doua-trei luni in avans (doua luni plus o garantie, de exemplu).

Cat despre site-uri, http://imobiliare.neogen.ro poate fi de ajutor (acolo trebuie sa iti faci cont).

Mult succes!

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.
Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Multumesc mult,clayhanger!
Am sa intru pe site-ul dat de tine!Sper sa iasa ceva!

Mergi la inceput