Gradinita de vara pt o saptamana - unde ?
Am nevoie de o gradinita din Bucuresti pentru saptamana 14 - 18 august unde sa o pot duce pe fetita mea de 1 an si 10 luni.
Exista astfel de gradinite ? Unde sa pot plati pe zi ?
Initial prevazusem o bona pentru acea perioada, dar a avut un accident si e in spital.
Am vazut pe Internet ca ar fi gradinita "little giants" care are program tot anul si ar fi relativ aproape de noi (stam la Universitate). A fost cineva acolo ? Stie care sunt conditiile ?
Exista alte gradinite care sa ne primeasca doar pentru o saptamana ?
Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.
Raspunsuri
BB spune:
Stiu ca exista gradinita Butterfly-in Pipera care ofera acest serviciu.
Eu am primit un pliant promotional in posta asa ca nu as putea sa iti dau informatii privind calitatea serviciilor.
Sediul gradinitei se afla in Str. Stefan cel Mare nr. 35 (Colt cu Drumul Potcoavei) Zona Pipera-Tunari
Madalina Gidiuta – 0726.64.22.64
Felicia Akkaya – 0744.85.91.85
CristinaT spune:
De ce nu angajezi o femeie pentru o saptamana, sunt firme care angajeaza si cu ora. Poate ar fi mai simplu si pentru cea mica, schimba doar bona, nu si mediul. E doar o idee.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
sanziana72 spune:
Multumesc frumos pentru raspunsuri.
Intr-un fel ar fi mai simplu cu o bona, dar nu are cine sa o supravegheze. Pe cand la o gradinita se presupune ca sunt totusi mai multe si in plus sunt copiii care sunt mai atragatori pentru cea mica.
Daca mai are cineva idei astept in continuare raspunsuri.
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.
dddd spune:
gradinita "copil istet" de pe mircea zorileanu nr.8 pe langa manastirea casin. pagina pe net : www.copilistet.ro
a stat si fetita mea 2 saptamani aici. au si scoala de vara pentru copii mai mari in aceeasi vila.
cge spune:
Cred ca si la Arc-en-Ciel, ar primi-o desi teoretic, primesc copii numai de la 2 ani.
www.arcenciel.ro
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
vrabiuta spune:
incearca si la "gradinita mea" din baneasa, au conditii bune si e deschisa peste vara.
cele mai frumoase
sanziana72 spune:
Pana la urma am fost la gradinita "Copil istet".
A fost ok, doar ca din a treia zi asta mica se agata de mine dimineata sa nu o las.
Uf, tare greu. Desi altfel ii placea cu copiii. Ieri cand m-am dus sa o iau a stat cuminte sa ajute la stransul jucariilor si doar dupa aceea am plecat.
Ii place, dar sa fiu si eu acolo.
"Little giants" nu primeste doar pentru o saptamana. La celelalte nu am mai apucat sa sun.
Multumesc tuturor pentru informatii.
claujro spune:
In fiecare sector sunt gradinite deschise pe toata perioada verii. In sectorul 6 sunt deschise 2: una in iulie si in agust chiar gradinita unde merg copiii mei.
Edit: gradinite de stat.
Mara si Matei
Laura25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lidia28 Parca reclama era interzisa... Bulina neagra pt administrator! |
Ai dreptate! Doar ca nu administratorul, ci unuia din moderatori i-a scapat. Sunt sigura ca a fost din greala. Am sters mesajul cu pricina.
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me