Clubul mamicilor manechin :-)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Amabella, desi cu intarziere, iti urez si eu Sa traiesti cu numele! si sa fii sanatoasa si fericita!

Lacri, am si eu acelasi sentiment ca Amabella cand citesc mesajele tale, ma simt vinovata (si am si de ce) si parca imi dai curaj totusi sa continui incercarea!!!!!!!!!!!! de a apuca pe drumul cel bun, adica dieta Monti! Ai avut si dreptate, ieri am mancat putin, asta incerc de obicei, si seara, de foame, am luat-o pe aratura, adica am mancat numai aiurea, nici nu are sens sa mai scriu ce

dar...mai incerc, e mai greu ca nu pot merge normal la wc, daca in sarcina nu am avut probleme, culmea!, am acum, de fapt am avut mai mereu si asta am inteles ca te ingrasa, iar eu mananc fulgi integrali si biscuiti digestivi, incerc sa beau cat mai multa apa, dar degeaba....offf

soricica mea e bine, e asa o scumpica, ma bucur mult sa fiu mamaica, ieri ne-am luat cu sotul bilete de avion, aterizam pe 13 septembrie si stam pana pe 30, abia astept sa venim in tara cu micuta sa o botezam!

va pupic fetele si succes! haideti sa nu ne lasam! traiasca dieta!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetelor eu azi am mancat putina musaca ( ca a gatit mama si nu m-am putut abtine ), dar doar atat...si , ca altfel nu sunt buna de nimic.
Treaba e ca azinoapte am mancat vreo 3 felii de chec ...

Sa va zic care e oful meu : al meu pitic papa la 3 ore si noaptea, si in timpul in care ii prepar biberonul mai bag si eu cate ceva in gura...mai nasol e cand gasesc in frigider ciocolata sau prajituri. Cred ca v-am mai spus asta, insa chiar ma enerveaza mereu. Incerc totusi cand ma trezesc sa-i dau sa pape noaptea sa beau mai intai o cana cu apa plata...poate ma pacalesc singura si nu mai mananc si altceva...cateodata merge figura, cateodata nu

azi ne-am luat si noi bilete pt decembrie si ianuarie sa venim in tara pt botez ( adica eu cu bebe o sa stam mai mult, tati mai putin ) si vreau sa arat .

miti, mamica de

Mergi la inceput

miti, asa mi se intampla cu mine, dar mi-am pus in bucatarie o sticla mare cu apa plata si o jumatate de pahar beau de fiecare data, iar daca iau ceva din frigider iau o feliuta subtire de branza 17% grasime care are un gust de cauciuc, dar asta e!, noi o sa avem botez la sfarsitul lui septembrie, asa ca am putin timp la dispozitie

eu am mancat un kiwi de dimineata si un bol cu lapte degresat si musli integrali

va pup, intru mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup fetele!
Nu am mai reusit sa scriu nimic din motive de Luca. Sunt la pamant fizic si psihic. Nu mai alaptez de 2 zile, asa ca imediat ce trec de starea depresiva care m-a cuprins, ma apuc tare de Monti.
Felicitari celor care se tin de treaba si papa corect si sanatos (vezi Lacri).
Eu momentan nu mai am putere pt nimic si mananc oricum putin pt ca nu imi arde, dar nu m-am mai uitat ce bag in gura. Sunt numai cu Luca in brate, care are crize de colici din ce in ce mai urate.
Va pup si sper sa reusesc sa mai scriu curand.

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10719;104;1;1/c/59/t/53/s/53/k/5acf/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Sa stiti ca azi a fost a douazi in care cantarul mi-a aratat cu 700 g mai putin ca saptamana trecuta! Daca maine dimineata arata la fel, inseamna ca pot sa schimb tickerul

Tin in continuare Monti cu abateri, dar nu grave, adica mai bag in gura cate o bucatica de cioco amaruie, intre mese pepene verde, chiar daca are IG mare, dar nu mananc paine alba, cartofi, paste sau prajituri. Cam asta-i ideea.
Azi am mancat mic dejun proteino-lipidic, branza cu smantana, iaurt degresat, muschi file de porc.
La pranz ciorba de legume ( cu putin orez ca asa a pus soacra...) snitele de pui. Seara tot snitele. Ei, maine nu maifac abateri. Mananc mic dejun hipoglicemic, iaurt degresat, lapte degresat, fulgi integrali, pranz tocana legume si-oi mai vedeace, osa caut ceva Monti dar consistent.

Amabella, mabucur ca te ajuta mesajele mele, dar n-as vrea sa se inteleaga ca dieta e mai importanta pentru mine ca alaptatul, de aceea tot subliniez ca nu tin regimul Monti cu strictete. Nu incurajez pe nimeni sa tina diete in detrimentul alaptarii bebelusului.
Leistra, am aceeasi problema ca tine cudesi n-am avut probleme in timpul sarcinii si consum iaurturi si ciorbe. Probabil ca sunt necesare insa mai multe fibre,deci ar trebui sa inlocuiesc pepenele asta verde cu alte fructe si sa mai bag si ceva legume crude...
Daca ai la indemana supozitoare cu glicerina foloseste-le cu incredere, eu stiu ca nu exista restrictii la ele.

Miti, pana cand Mocutza a facut vreo 8 saptamani am bagat si eu dulce la greu.Asa ca, am decis: mai intai, nu mai cumpar si nu mai fac prajituri, elimin ispita.
Ma cantaresc din cand in cand si ma uit in oglinda, incerc sa ma imbrac cu haine de pe vremea cand aveam 54 kilos ( adica pana in octombrie anul trecut) ca sa constientizez realitatea si sa ma ambitionez. Pofta asta de dulce se datoreaza dereglarii pancreasului... el secreta insulina mai mult decat e necesar, dupa cum l-ai obisnuit, si atunci iti scade glicemia foarte mult si poftesti la dulcel... trecerea nu se poate face brusc, deci nu va invinovatiti pentru abateri. Dar abaterile sa fie "admisibile", n-o faceti si voi chiar lata
Cristina, lasa acum grija pentru silueta, intai rezolva problema cu Lucu.

Revin maine sa vad ce ati mai facut! Pupici la mamicile-manechin. Vreau sa vad si progrese, incet-incet... Sa vedem cine isi schimba prima tickerul

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Ziua buna!
Azi:MD: lapte degresat cu fulgi integrali de grau

3 mere NOI romanesti, foooarte parfumate

Pranz: telemea bivolita, rosie, ulei masline, salam Victoria( m-a enervat soacra, asa ca mi-am luat de mancare ce-am gasit la magazinul de peste drum si in piata), cioco amaruie

Cina: mere si branza cu smantana

Noi ne intoarcem in Bucuresti... in caldurile alea... la urma urmei, nicaieri nu-i mai bine ca acasa!

Am dat jos precis un kil, acum am 58,5
La 58 kilos schimb tickerul

Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Mai fetelor, eu dieta de-adevaratelea nu pot sa tin, zau!
dimineata-cafea cu lapte degresat, o felie de paine integrala cu branza degresata
pranz-spanac fiert, doi cartofi fierti, un ou fiert, piept pui la gratar si pudding(cu mult zahar, coloranti si lapte gras!)
ora 16-cafea cu lapte degresat si o felie de chec cu frisca, sorry! da-mi era tare pofta ca i-am servit pe musafiri, ca am avut o groaza!
cina-piept pui la gratar si un bol lapte degresat cu fulgi integrali

vestea buna e ca am probat si eu doua fuste azi si imi vin, bine imi stau cam strans, dar imi vin, dar maine seara am o petrecere si sper sa ma pot abtine de la

va pupic, va las ca sunt tare ocupata

lacri, bravo!
cristina, ce rau imi pare ca Luca are asa colici! Saracutu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

mai "manechinelor", eu am tras concluzia ca daca nu as manca dulciuri mi-ar fi mult mai bine, adica as da mai repede cele 5 kg propuse.
Tocmai ce se mai miscase cu vre-un kg cantarul in jos, la 54, acum iar e la 55 kg ...si de vina sunt numai sotul si maica-mea, ca sunt dolofani amandoi si mananca dulciuri la greu

miti, mamica de

Mergi la inceput

Ei, Miti draga, stiu ce povestesti tu acolo... azi am facut-o si eu lata, caci am fost in vizita la tara si mi s-au pus bunatati sub nas! Normal ca ceilalti sunt de vina, caci au umblat cu ispita la nasul meu, nu io!
Am mancat chiar 2 prajituri de casa azi, si inghetata de banane... maine dimineata cand m-oi sui pe cantar sa vezi...

M-am intors in Bucuresti si, desi am gasit apartamentul incins, mi-a venit sa chiui de bucurie Bey, bine mai e acasa, ziceam ca-s in paradis
De maine trec din nou la dieta, adica la stilul de mancare normal, as putea zice

Album pozici

Mergi la inceput

Leistra, ma bucur ca ti-au venit fustitzele

Si-acu', sper sa nu aruncati prea tare cu rosii, ca nu mai fac ce-am facut azi

Album pozici

Mergi la inceput