Vomita in masina!! Cum fac cu transportul de/la gr
Raspunsuri - Pagina 2
lu.more spune:
Eu am si acum rau de masina. La drum mai lung si cu serpentine, musai sa ma opresc de mai multe ori sa iau aer.
Fata mea ma mosteneste.
La noi funcioneaza geamul deschis si respiratia profunda, pe gura.
Nu face sa treaca problema, dar intarzie momentul, pana putem gasi un loc sa ne oprim.
Am in permanenta cu mine pastile cu efect imediat, se tin sub limba si se topesc instantaneu.
Cand conduc, bineinteles, nu am aceasta problema.
..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo
roxanal spune:
la noi nu este atat de rau, cu voma, insda se vaita non stop ca-i este rau si e apatica, etc...noi avem rezerva strategica de sticsuri, biscuiti sarati si uscaturi diverse....merge, deocamdata, mai rau este cand drumul se prelungeste, e mai nasol..poate ar merge si la voi..succes...cat despre voma, cand s-a intamplat, am apelat la babetele acelea de plastic, care au indoit in fata, si pica acolo
Roxana Lilea,mama de 2 ori :)
Anady_Diana spune:
Lu'more, scrie-mi si mie pe PM cum se numesc pastilele...ca sa nu facem reclama. Roxana...strong ideea cu babetica aia de plastic, ii voi cumpara si eu una. Pe mine ma nemultumeste insa faptul ca nu gasesc leac, nu metode sa nu ne pictam...Ma doare sufletul cand il vad cum ii piere tot cheful de..orice de la mersul cu masina...Si ii e asa draga "masina lui tati"...alerarga la ea cand iese din bloc, iar ea ii provoaca numai suferinta...Of, greu e sa fii mama...
lu.more spune:
Le am in masina
Ma uit diseara cum se numesc.
Doar ca nu cred ca e recomandat sa i le dai regulat copilului, noi le folosim doar la drum lung deci ocazional. In schimb, daca tu spui ca la fiecare drum cu masina i se intampla asa… Si apoi, sunt destul de scumpe, eu am dat 6 euro si ceva pe o cutie de 8 pastile, fa tu calculul…
Pana una alta – mi-am amintit altceva, care la noi are succes – da-i sa suga o bomboana mentolata. Numai sa-i placa. Sau o guma de mestecat cum menta, uneori inlatura senzatia de greata.
..............................................................................................
Anady_Diana spune:
Multumesc mult, Lu More. Dar macar au efect deplin...sa nu fie tot vreo pacaleala ca celelalte din comert...Normal ca nu o sa-i dau mereu, dar macar sa mai putem si noi pleca cu el undeva, ca vara asta a stet in Bucuresti....iar noi suntem oamenii-drumetiilor...
Diona spune:
La fiica-mea functioneaza oarecum rontaitul de ceva sarat - covrigei, sticksuri etc. Cartoful nu-l tine si pastilele sunt "for nothing".
lu.more spune:
Gata, mi-am amintit :
Noi folosim VOGALIB , indicat insa doar dupa varsta de 6 ani.
De asemenea, poti incerca cu COCULINE, pastile sau granule de tinut sub limba (medicament homeopatic).
Cand simte ca-i vine rau, il puneti sa-si fixeze un punct in fata la orizont. In nici un caz sa nu se uite pe geamul lateral, sa nu citeasca, sa nu deseneze. Geamul sa fie usor coborat, pentru a se reinnoi in permanenta aerul din masina. Muzica sa nu fie data prea tare. Soferul sa nu conduca cu miscari bruste. Incercati activitati comune, vorbiti cu el, eventual cantati, spuneti povesti, ca sa aiba spiritul ocupat cu altceva. Faceti pauze de cate 5 minute la fiecare jumatate de ora. Ajuta foarte mult. Iti spune Stan Patitul…
Anady_Diana spune:
Mii de multumiri, fetelor! Am sa incerc fiecare metoda descrisa de voi in speranta reusitei. Acel medicament COCULINE, homeopat, cum zici tu, Lu More, are cumva restrictie de varsta? Oricum o sa-mi intreb pediatra, si ar fi un urias pas inainte daca ar avea efect si la noi...Va tin la curent, poate ajutam astfel si alti pui...
Azi-dimineata iar "m-a botezat "fi-miu, asta dupa ce ieri scapasem...prin nu stiu ce minune...