Dupa cit timp ati ramas?
Raspunsuri - Pagina 8
alinushca spune:
Turturica, la inceputul topicului ai zis ca faci o statistica despre cate fete raman din prima , cate din a doua si cate mai tarziu . Ai facut-o? care e concluzia finala? In afara de aia ca daca vrem bebi trebuie sa fim foarte relaxate si sa avem incredere in Dumnezeu?
Eu am ramas din prima luna cand nu ne-am mai protejat dar s-a oprit din evolutie. Acum astept primul ciclu si sper sa raman din nou usor insarcinata avan in vedere ca se spune ca dupa chiuretaj si dupa nastere se intampla mai usor, si sper de data asta sa fie bine!
Si tie iti doresc II pe test!! Dar cu liniste si cu incredere inainte!
:) Sanatate!
mychydutza spune:
eu am ramas dupa 8 luni de incarcari. la prima vizita la ginecolog mi-a zis sa incercam si daca dupa 7 luni nimik sa revin. dupa 7 luni nimik......deci era o problema. am inceput investigatiile si totul parea ok. asa am ajuns la HSG. totul ok. trompe ok doar ca una prea lunga. am ramas in prima luna dupa ce am facut HSG. probabil trompele erau putin obturate si HSG-ul a fost ca un lavaj al acestora.
sfatul meu este sa nu astepti prea mult inainte de a vizita ginecologul.........bafta multa
+36 cu bebe baiat
mihaela
bujo spune:
Eu cred ca as putea cita intocmai mesajul scris de Alinushca pentru ca mi s-a intamplat exact la fel. Am ramas tot in prima luna de incercari, si tot s-a oprit din evolutie. Acum astept si eu primul ciclu ca sa ne punem iar pe treaba. Alinushca poate ramanem tot in accelasi timp, cine stie?
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
alinushca spune:
bujo, eu am ultimul CM pe 7 Aprilie. Chiuretaj pe 20 Iunie si azi dupa 40 de zile inca astept CM. Ceva e cam ciudat cu mine... dar, da eu sper sa ramanem luna viitoare impreuna
:) Sanatate!