Dupa cit timp ati ramas?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Eu am ramas din prima luna cand am incercat. Eram sigura ca o sa dureze cateva luni bune, dar bebica nu s-a lasat asteptata, a aparut imediat . Acum sunt in 18 saptamani si tocmai am aflat la eco. ca se pare ca o sa avem .

Sori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Am renuntat la anticonceptionale in septembrie si am ramas in martie.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Am renuntat la AC in octombrie anul trecut, am descoperit ca nu ovulam in iunie anul acesta, am relansat ovulatia ca sa zic asa si am ramas la 5 luni dupa aceea natural, fara tratamente.
Prima data.

Pupici
Clau

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

eu am ramas insarcinata chiar in prima luna in care am incercat si am tinut cont un pic si de calcule(gasesti pe net calculatoare de ovulatie)dar nu eram foarte convinsa deoarece nu aveam menstruatie regulata. Ideea e sa nu fii stresata ci cat mai relaxata se spune ca oricum bebele vine cand vrea el nu cand credem noi ca suntem pregatiti.
Pupici si succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Si eu am ramas din prima incercare,mai ales ca am luat 5 ani de zile pilule Microginon si toate prietenele imi spuneau ca sigur 6luni sau un an nu raman.Chiar nu vroiam sa raman asa repede.Dar uite ca minunea s-a intamplat si acum sunt fericita.
Am tinut cont de perioada fertila si inca citeva chestii babesti care le-am mai citit pe forum.Nu stiu daca ele m-au ajutat,dar am ramas foarte repede insarcinata.

Bafta multa si nu te gandi prea mult la asta,ca bb vine cind vrea el!

Hainute bb ,caruciorul

Dana 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole_Bebe spune:

Salutare burtici l-a mine s-a intamplat miracolul cam in a 4 a luna de incercari dar cred ca eram si foarte stresata si ma gandeam tot timpul sa raman pt ca imi doream foarte mult pana la urma satula de incercari m-am relaxat si totul a decurs normal nu m-am mai gandit la nimic si asa l-am conceput pe bebe am 16 saptamani si la eco mi-a spus ca o sa am un ...Succes

Nicolici Viitoare Mamica de Baietel :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

fetelor eu am deschis acelasi subiect si la aspirante optimiste.Poate nu trebuia,ca si asa suntem deceptionate,ne suparam si mai tare.Inca am facut o listuta.

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Salutare fetelor! Cred ca depinde mult si de varsta viitoarei mamici si de organismul fiecareia dintre noi. Eu am renuntat la anticonceptionale in aprilie, si am ramas insarcinata in 2 septembrie. Bine ca intre timp mai foloseam si alte metode, iar in 2 sept, cand "ne-a luat valul " fara nici cea mai mica masura de protectie..(pe 3 sept sarbatoream un an de la nunta , am si ramas insarcinata.... Mama zice ca ii seaman... ca sunt buna de samanta...:)
Pe de alta parte, am o prietena care tot la 27 de ani a incercat vreo 6-7 luni pana a ramas insarcinata, iar sora ei e un caz special. Mariana, asa o cheama, a incercat vreo 10 ani, a facut tot felul de teste, de tratamante, iar intr-un final, avand si vreo 34 de ani, s-a hotarat sa renunte si sa adopte un copil. Urma ca inainte de Craciun (2004) sa mearga la un centru de copii sa isi aleaga un copil. Nu a mai fost nevoie, caci intre timp miracolul s-a produs. Acum are o mandrete de baietel...
Poate ca e mai bine sa nu fiti stresate, hai acum, ca acum e perioada optima... etc.. poate ca si Mariana si sotul ei, in momentul in care au renuntat sa ma fie stresati, totul a decurs de la sine.
Asa ca nu disperati, vi se va intampla si voua mai repede sau mai tarziu

dia 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

salutare tuturor!

am ramas in a doua saptamana de cand nu ne-am mai protejat. ma asteptam sa se intample mult mai greu pt ca doi medici imi spusesera ca voi avea nevoie de tratament de fertilitate, ca am ovarele lenese.
maaaaaaaaaaaaare dreptate au avut, ce sa zic!

multa bafta!

irina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu am ramas dupa o luna de cand incercam!!! acuma avem aproape 25 de sapt si o printesa!!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 24+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput