Cluj rulz! (57)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neatza

Mariano, mi-ai facut pofta de o baie cu spuma si lumanarele...ca in vremurile de alta data... Oare de ce nu mai facem? Cred ca de la net. Cum adoarme Dani ne batem care cum sa stam aici.

Creola, ne vedem vineri dar joi iti spun cam pe la cat venim. In principiu pe la 9 daca e ok pt. voi, si pe la 2 cred ca plecam, daca nu mai repede. Depinde cum se acomodeaza prichindeii.

Alina, ai fost o mireasa frumoasa. Sa ai o casnicie fericita si...nu mai stati pe ganduri!! Uite la Mariana ce femeie activa cu doi spiridusi. Un exemplu de urmat. Cu aceasta ocazie, Mariana te declar femeie si mama model.

Dara, felicitari pt. alergat. Tine-o tot asa. Dar is tare curioasa pe unde reusiti voi sa alergati prin Cluj.

Dani inca nu renunta la scutecul de noapte. Bea multa apa si face mult pp. E tare rau de caldura si de aia noi dormim cu balconul deschis noaptea si el dezvelit. In schimb ziua facem la olita si dupa-masa doarme cu tzotzonelul gol si nu face pipi. Acum e cu mama afara si ma duc si eu. Pup U All.

ps. Vreau sa stiu o chestie: voi cele cu masaj, cat va dezbracati pt. asta? Eu sunt tare zgarcita la dezbracat. Tre sa-mi vedeti mufarina cand merg la gine si tre sa sui pe masa.

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

svety, multumesc de urari, dar cred ca o sa mai asteptam putintel sa ne delectam cu farmecul vietii in doi (asta probabil dupa ce terminam amenajarile prin casa, pana atunci tot cu griji si seara cadem franti de oboseala). Cat despre masaj, eu nu prea merg la saloane ca-mi face sotzul, dar cand am facut inainte de nunta, mi-a venit acasa si am stat in pantaloni scurti si in sus am avut doar prosop (am stat pe burta, ca eu cu spatele am probleme) pus doar cat sa nu se vada ce nu trebuia - deci: spatele gol. Acum depinde si ce masaj faci, daca faci anticelulitic, musai sa ramai doar in chilotzei, ca altfel n-are acces la zona afectata.

Mariana, subscriu, asa tanara si cu 2 copilashi frumosi, bravo tie!

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

LA MULTI ANI CRISTIANA!
Toate visele tale sa devina realitate!

Fetelor, io-s cam varza! Sambata noaptea Alex a vomat in 5 reprize timp de doua ore.Am trecut pe regim si duminica a fost ok. Luni a fost rau (nu vroia numai in brate, era palid, nu prea manca, doua scaune mai molicele). A fost o dna pediatra la noi si a zis ca fff putin rosu in gat si poate a facut o indigestie (eu suspectez premolarii ca fiind vinovati) . Continuam regimul. Ieri a fost bine, dar eu....... diaree, stare nashpa, stat in pat. Azi relativ bine amandoi. Dar.....
am niste emotii fff mari pentru deseara. Svety, Flavia si Mariana stiu de ce!

Va pusilim!

Corina & Alex (11 iulie 2005)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

O, Svety, multumesc pt aprecieri; uite o de la mine.
Daca te intereseaza masajul anticelulitic, trebuie sa ramai in chilotei; in sus nu te dezbraci. Lasa rusinea! Dupa ce ai nascut un prunc mai e loc de pudism? si mie mi-a fost rusinica la primele controale de la gine, dar acum chiar nu mai am nici o taina; dupa ce mi-a vazut-o dl de "n" ori... parca ma duc sa mi se uite in gat nu in pi...
Sa nu te stresezi ca Dani are pampers noaptea; e normal sa fie asa (si Simon il are, numai ca nu face pisu in el); oricum e o mare realizare caci nu i-l pui ziua!
De alergat, alerg pe Observator. dus-intors.

Creola, Svety, va intalniti? cu ce ocazie?

Alina, am uitat sa-ti zic : si noi cunoastem un "meserias" care ne-a facut mobila de bucatarie, dar e fffff neserios; asa ca.... nici o sansa sa ti-l recomand.

Raluca, acum am inteles! Tu faci bagaje pt concediu! super; cand plecati?

Svety, Raluca, eu sunt stapana pe calculator; al meu sot nici nu se uita catre calculator; dupa 10 ore de stat cu ochii in monitor la laborator nu mai are chef de net sau jocuri; asa ca...

Corina, sunt o nasa denaturata! Am uitat ca voi ati fost in suferinta. O sa va dau un tel.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mariana, sunt satula pana peste cap de mesteri neseriosi. Prima data am luat tzeapa cu mobila de bucatarie, ca mi-a facut-o destul de prost. Pentru dormitorul conjugal, am schimbat mesterul si-am crezut c-am luat potul (ca e coleg cu sotzul): nici poveste. De lucrat a lucrat bine (ok, mici comentarii pot sa bag, eu mai sunt si chitibusara si vad toate detaliile) insa trebuia sa ne dea mobila acum aproape 2 luni, si inca mai are de lucru pe ea (mai trebuie sa ne dea o noptiera si sa ne lipeasca niste oglinzi). Deci ... comentariile sunt de prisos.
In alta ordine de idei, te pomenesti ca stai in Zorilor...

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Alina, stau fix in Zorilor , langa pritax. Suntem vecine?
Al meu mester nu a fost chiar asa neserios, ca nu si-a permis; cred ca faceam cu nervii in locul tau!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mariana, si eu am facut (si fac) cu nervii, sa nu-ti mai spun ca mi-a promis ca-mi termina inainte de nunta cu o saptamana si pauza... macar ne-a asamblat patul, altfel chiar il strangeam de gat si eu si sotzul, ca voiam amandoi sa ne petrecem noaptea nuntii acasa, eu cumparasem asternuturi din alea satinate, exact in culorile dormitorului, nu-ti spun ce criza de nervi am facut atunci, cand l-am vazut ca-si ia catrafusele si pleaca si eu raman cu dormitorul vraiste...
Vecine suntem oarecum relativ, eu stau mai jos de Observator.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Mergi la inceput

Alina, vezi ca pe la 21.30 ies la alergat; sa stai la geam sa-mi faci cu mana . In ce zona? Sau e secret?

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ia te uita ce de vecine de cartier suntem!Daca se muta si Roxa pe Buna-ziua chiar ca suntem gasca mare aici.

Noi am trecut cu bine peste nosptea fara scutec.

Dara multumesc de sfaturi si sa stii ca optimismul si increderea face minuni!

Roxana ti-am trimis mail si astept.

Mariana

Corina sanatate multa!

Raluca vacanta placuta!

Oana tragedia e ca uneori nu realizez ca sunt paranoica si o dau inainte.

Fetelor azi m-a sunat directoarea gradinitei lui Razvan si mi-a zis ce rechizite sa ii iau si ca in 4 septembrie ne asteapta.Mi s-au taiat picioarele am deja baiat mare!

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Stanca, fi fata de gashca si deschide subiect nou!

Fetelor, cand a sunat-o pe Stanca d-na de la gradinita, mi s-au taiat si mie picioarele; zau; eram super socata! cred ca a fost ca o bombba ce te trezeste la realitate; a fost prima constientizare ca baietii nostrii incep sa devina independenti; imi imaginez cum va fi cand vor merge ai mei la gradinita !

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput