Cluj rulz! (57)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

fetelor, cu mine nu se prea poate sta la discutii in seara asta; sunt euforica; am fost la masaj si ; cand am ajuns acasa trebuia sa trec la alergat, dar nu am mai apucat, caci mi-a facut sotiorul o surpriza minunata ! Printre altele, m-a asteptat cu cada plina de apa, cu spumantul si uleiul gata puse, cu lumanarile aprinse; mi-a facut salata de fructe ... etc etc etc
.... asa ca, pe maine, dragelor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

... totusi, asa ca Ps :

- Oana, ma uita la poze ; lui Simon ii scot pampersul in curand; Stefan nu-l mai are de la 2 ani si 2 luni!

- Alina, bine ai revenit; esti pe lista; ai grija sa ramai acolo ! Ati fost niste miri frumosi; casa de piatra! cred ca imi plac f mult videoclipurile, numai ca rabdarea m-a lasat (merg f prost, f incet); poate avem ocazia odata si mi le arati pe alta cale.
Pozele facute de profesionist nu le-ai pus?

- Dara, daca ai avut asemenea performante inseamna ca ajungi tu mai repede la mine in zorilor !

- Cristiana, e super la Aroma; cred ca v-ati simtit minunat!

A! Sa nu uit sa va spun: azi am spart o gramada de bani la meli-melo; sunt reduceri!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/photo/551302893/2767935890050332224lumQrA
mortala poza; mortala gagica!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Oana, de unde ati luat ochelarii? sunt delicioasi! vreau si eu albastrii! (sa nu-mi zici ca din Canada!)

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Ultimul, promit!

M-am emotionat toata cand am vazut poza asta: http://community.webshots.com/photo/552190100/2092294700050332224STQfTB
Super! Fratilor, treceti la facut 2 copii!

si somn usor!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ciao gagici

chiar ca a fost super la Aroma, am mancat de am crapat niste peste divin.
si am primit un ceas superb!

vreau si eu sa arunc un ochi la reduceri, da jur ca nu apuc, de la job ma distrez cu mobile, gresii, faiante etc...

Oana si mi-e mi-a placut la nebunie poza cu picii dormind amandoi.

fata mea e mortala la tara are gasca de preteni deja, ii organizeaza pe toti de cu buna dimineata, alearga de rupe.

numa ca tot are pampers noaptea si bea lapte la 5 dimineata.cred ca numa Oana ma intelege

fetelor va doresc o zi frumoasa pup iu ol

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza!

Oki, Mariana, o sa am grija sa nu ma mai scoti din lista . Cum merg videoclipurile depinde de conexiunea la Internet, dar poate gasim alta cale sa le vezi. Am pus si poze profi, sunt ultimele 10 din albumul de nunta (cele fara explicatii).
Ps: mai ce sotzior romantic ai...

Carrie, scuze ca n-am vazut intrebarea ta ieri: in Tunisia noi am fost in Kantaoui, in Sousse am mers doar la bazar in vizita. Am stat la Melia El Mouradi Palace. Ne-a placut foarte mult si ne-am simtit grozav, sa nu mai spun ca m-am indragostit iremediabil de Mediterana...

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Buna dimineata, fetelor!!

Oana, ai niste copii fffff. frumosi, si se vede ca si cuminti (asta eu stiam). mii de si de la noi. Kiar, de unde aveti okelarii Medeei, ca si Stefania e mare fan, iar acum umbla cu ai mei de-i strica...

Mariana, bravo voua pt. marile reusite!! Ai baieti mari deja, cum te simti?? Sper ca noi macar sa nu ne mai trezim noaptea-daca mergem la mare... d-apoi kiar fara scutec nu cred ca o aduc... o sa incerc macar sa i-l scot-ca sa nu-mi reprosez mai apoi... inca bea de stinge noaptea -ma ucide gandul ca nu e bine asa... dar ea altfel nu vrea... si uuurrllaaaaa, pana ii bag sticla cu lapte Eu stiu ca este la Metro elefant sau calutz balansoar, la un milion si ceva... sau undeva pe-aproape...

Criss. , sunt sigura ca ati avut o seara de vis, . Acum trebuie sa-ti revii din reverie?? Pe Thea ati adus-o sau inca nu, de la tara???

Dara, ma bucur ca ai o stare de bine si ca asta iti influenteaza in bine activitatea!!

Fetelor, plec la treaba, am strans deja o parte din lucrurile pt. bagaj... dar cred ca mai am... o sa am o zi luuunga. Va pup, revin mai pe seara (daca ma lasa sotu' la calc.)

Pa-Pa

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Cristiana, abia astept sa iti vad ceasul!
Sa inteleg ca ai o mica directoare de resurse umane la tara?

Raluca, eu nu inteleg o treaba: de ce nu te lasa sotu` la calculator? are el de munca? sau te vrea langa el in pat? Cred ca nu trebuie sa te stresezi cu pampersul; dar cu laptele noaptea ... nasol!

Alina, stiu ca filmuletele merg prost din cauza conexiunii la net; tocmai de aia mi-ar placea sa le vad in alte conditii .

toata gashca!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Mari, eu fac cu nervii cand il vad cum sta cateva ceasuri pe calc. la "munca" (adica se joaca)... in rest e un suuperbarbat... dar macar din cand in cand tanjeste la asa ceva... ieri am scos eu fata la plimbare si la joaca, si de aia m-am enervat cumplit aseara, ca eram franta si cu gandurile la bagaje... (de aia nu am mai intrat aseara)... azi e randul lui, asa ca deja e afara... eu ma apuc imediat de treaba (inca nu am nici un spor-is ca batuta dupa o noapte de treziri... si cica merg in concediu)
Criss. , eu abia acum am vazut ca Thea e inca la tara... ma bucur ca ati rezistat fara ea, iar ei i-ati oferit o vacanta de vis.

Va pup, revin...

minunea vietii mele

Mergi la inceput