Cluj rulz! (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by mariana tache

Stanca, dupa ce am ajuns acasa m-am prins de ce era asa interesant ca tu mananci piept de pui ; eu nu stiam ca se obisnuieste asa ceva pt aniversarea a 10 ani de casatorie; dar cheful e clar ca trebuie facut!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Nici eu nu cred ca se obisnuieste dar mi s-ar parea frumos reeditam un fel de nunta.Si apoi e un prilej foarte bun de a chefui.

Draga mea eu nu am inteles faza cu pieptul de pui

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

quote:
Originally posted by asi

quote:
Originally posted by mariana tache

Stanca, dupa ce am ajuns acasa m-am prins de ce era asa interesant ca tu mananci piept de pui ; eu nu stiam ca se obisnuieste asa ceva pt aniversarea a 10 ani de casatorie; dar cheful e clar ca trebuie facut!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Nici eu nu cred ca se obisnuieste dar mi s-ar parea frumos reeditam un fel de nunta.Si apoi e un prilej foarte bun de a chefui.

Draga mea eu nu am inteles faza cu pieptul de pui

Hihihihi, ne intelegem ca Bula cu Strula!
Tu mi-ai zis ca iti faci piept de pui; am trecut peste asta doar cu gandul "ce as manca si eu"; dupa ce am ajuns acasa mi-am amintit ca tie nu iti place pieptul si m-am distrat de tine cat de pofta trebuie sa-ti fii fost Acum ai inteles ceva?

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mariana acum am inteles.Din pacate nu am gasit piept de pui si am luat niste pulpitze delicioase.Acum fierb afinele.Habar nu am cat timp trebuie.

Mihaela sa-ti traiasca fetita.

Fetelor la ce ora e intalnirea si unde?

PS: si eu pot dupa 18.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

de curand mi-am dat seama ca si eu ajung tot asa pe la 17:45 - 18!!!

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Multumim mult de urarie facute si va invitam sa vizionati pozele!!!!

Svety, fain ca poate dormi Dani asa. petra daca ajunge in pozitia aia se trezeste.
Romana, distractie faina la mare.

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Mai, daca asa sta treaba si majoritatea poate ~ la 18, poate vin si eu vreo ora dupa 18.30 ... mai stii

Stanca, esti mare figura cu afinele tale; ce ti-a iesit pana la urma?

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

sper sa nu va suparati pe mine ca nu am sa pot sta mult.
imi vine soacra pe la pranz si sta weekendul asta......; nu o pot lasa mult singura.

va pupic. nopate buna!
a ramas agape, asa-i?

pupici

roxi foto
noutatifoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

"ol raitiiiiii" (vorba fetelor din sex&the city)

Vineri 11.08, de la 16.30 aduna gasca simona si cristiana si apoi care cum putem sa ajungem la Agape, la etaj. Dupa cum ne-o fi norocul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Tuchi ia si tu o de la mine. Cel mai ciuda mi-e pe mine cand dau cate o replica de-asta care face pe cineva sa se simta ...
De fapt era o ironie apropo de jobul meu despre care discutasem cu Cristiana...

Apropo de munca in nestire peste program azi am ajuns acasa dupa 22... Cu o durere groaznica de cap si rupta... Asa ca iar ma lamentez: nu stiu daca vin maine, mi-e jena de copil si soacra ca stau pe-acasa dar asa, ca un musafir... Si as vrea tare mult sa va cunosc!

Noapte buna, ma duc la somn ca mi-s gata bateriile!

Dara si Darisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

morining, deci nu ma vad cu toatele azi...ce sa fac!si ieri am plecat la 8 seara de la job

macar ma bucur ca am initiat intalneala

Simo, ne vedem in fata la Agape pe la 16,30?

pup iu all

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput