Cluj rulz! (57)
Raspunsuri - Pagina 10
dara spune:
Mamma mia, Cora o sa fie aproape de blocul meu!
Tuchi vroiam sa spun ca ies tare tarziu de la serviciu nu ca as fii femeie de cariera, ce sa zic...
Felicitari Mihaelei pentru bebelusa!
Mi-e ca n-o sa vin la intalnire ca o sa ajung prea tarziu... Dupa ce m-am agitat ca vreau si io...
Stanca e chiar super ideea cu reinnoirea verighetelor si a juramintelor! Ce dragut!
Dara si Darisor
svety spune:
Iata cum doarme Dani:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/svety_c/album?.dir=/7a83re2
tocmai l-am pozat; nu incape ca omu' normal si doarme de-a acurmezisu cu picioarele indoite ca-s gratiile.
mamica fericita de Dany-boy
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
mariana tache spune:
mama-mia! Fetelor, mi-a picat fata cand am vazut cat ati scris azi! A trecut ceva apa pe Somes de cand nu a mai fost asa activitate pe la noi!
LA MULTI ANI, PETRA!
Sa fi sanatoasa si norocoasa in viata!
Codruta, sa-ti traiasaca printzesa; mereu sa te bucuri de ea si de realizarile ei!
Dara, poti sa-mi trimiti pozele pe mail ca ti le facem; dar vezi sa fie o dimensiune rezon; nu are rost sa-mi trimiti poze f mari; pt o marime 10x15 e arhisuficient o poza de 500 Mb. Cate ai?
Cristiana, Oana noastra stie mai multe chestii despre aloe vera aia care te intereseaza.
Nu mai pot sa stau; nu am terminat de citit; pe maine!
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
dara spune:
Mariana, esti tare draguta!
O sa fac un fisier .rar si o sa le trimit. Dar numai si numai daca faceti asta in mod curent, nu vreau sa fie un favor...
Iti multumesc!
Dara si Darisor
romana_74 spune:
Am ramas si eu in urma ca am avut netul cazut... acum incerc sa recuperez...
Am intrat sa va salut pe toate si sa va spun ca eu absentez sper motivat din pricina concediului pe care il vom petrece la munte si la mare pana pe 30 august! Maine plecam pe la ora 9 seara si sambata ajungem la Cap Aurora! Va fi un concediu de vis si tare mult dorit! De fapt nu realizez ca plec in concediu! Va pup si sa va regasesc tot atat de active, vesele si nu in ultimul rand sanatoase atat voi cat si copilasii vostri!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
svety spune:
Neata. Ma duc sa-mi "fumez" cafeaua. Eu incerc sa fiu cat mai pozitiva, nu stiu daca pot. Mihai si-a scos o masea si acum i s-a umflat falca. Cred ca avea puroi. I-a scos-o greu si nu a prins anestezia, dar a rabdat.I-a curs sange mult si ieri a fost sa-i curete locul ca avea gura plina de sange.Nici nu i-a prescris antibiotic. Eu l-am pus sa ia. Cica ia dat nurofen. Sa dea Dumnezeu sa nu faca septicimie. Na c-am zis-o dar nu se simte prea bine. Si naveta asta...
mamica fericita de Dany-boy
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
roxana1974 spune:
Helau fetelor! Abia astept sa va vad.
Cristiana, pai de duci la intalniea aia si te intorci, ca s-ar putea foarte bine sa ne gasesti tot acolo .
Hai, va pup,
pe maine!
PS Romana, vacanta placuta, distractrie maxima!
No, vidiazni!
tuchi spune:
Dara, n-am intentionat nimic rau, sper ca nu te-ai suparat..... incearca macar juma de ora sa ajungi .....
mariana tache spune:
Copilasii imi dorm asa ca am un pic de timp liber.
Azi ne-am intalnit cu Stanca si Razvan ; fetelor, Stefan + Razvan se au ca fratii! sunt absolut deliciosi impreuna!
Simona, eu nu ajung la 16.30 la intalneala nici daca ma dau peste cap... asa ca ... la 18.30 cand e expirata treaba nu mai vin
Stanca, dupa ce am ajuns acasa m-am prins de ce era asa interesant ca tu mananci piept de pui ; eu nu stiam ca se obisnuieste asa ceva pt aniversarea a 10 ani de casatorie; dar cheful e clar ca trebuie facut!
Roxana, m-am spart de ras cu iconul tau cel nou!
Daniela, m-am distrat si eu teribil de faza cu chiolotii; ai mare smecher acasa!
Mihaela, sa-ti traiasca fetita! sa creasca mare si sanatoasa; sa te bucuri mereu de ea!
Dara, nu-ti fa probleme; daca am zis ca fac, apoi fac! adresa de mail: mg_tache@yahoo.com (cu liniuta jos).
Romana, concediu placut! sa va priasca!
Oana, ; cu sau fata tel nu am cum sa ajung!
Svety, pupam pe Dani dormiciosul.
Si ultima veste: dupa lupte seculare, ieri mi-a ajuns pachetul cu "bunatatile"
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!