parfumuri barbatesti
Raspunsuri - Pagina 3
denizel spune:
Magnetism - Escada
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
alba spune:
Obssesion by Calvin Klein
Alba,mami de Darian (6 ani) & Cassian (1 anisor)
http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."
lulu77 spune:
quote:
Originally posted by nadyanaquote:
Originally posted by lulu77
ZINO - Davidoff ;
AQUA- C. Herera ;
AQUA- Bylgari ;
ULTRAVIOLET- P.R;
ALLURE- Chanel .
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Lulu, am mirosit si eu zilele trecute Aqua de la C.Herera si chiar mi-a placut.stii cumva ce note are acest parfum, pt. ca eu nu am fost atenta.

Din pacate chiar nu stiu Si as mai adauga pe lista EGOIST -Chanel .
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
alma spune:
Votez si eu pentru Aqua-C.Herrera si Ultraviolet-P.Rabane. Si varianta feminina Ultraviolet e super!
poze de la mare
poze de la munte
Kya spune:
Allure-Sport - Channel
High Energy - Dior
si Fahrenheit - este parfumul pe care l-a purtat sotul meu la prima noastra intilnire
si mi-a ramas adinc intiparit in ... nas! Imi place la nebunie si l-as recunoaste oriunde.
Dar spun si eu ca foarte important este sa se potriveasca cu persoana respectiva si eventual cu ocazia.
Kya - viitoare mamica in asteptare
danielag spune:
quote:
Originally posted by nadyana
Lulu, am mirosit si eu zilele trecute Aqua de la C.Herera si chiar mi-a placut.stii cumva ce note are acest parfum, pt. ca eu nu am fost atenta.
nadyana, uite www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=3017&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en" target="_blank"> aici o descriere pentru Herrera Aqua. Poti cauta pe site si dupa alte "arome". Eu am gasit destul de util site-ul.
Daniela
nadyana spune:
quote:
Originally posted by danielagquote:
Originally posted by nadyana
nadyana, uite www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=3017&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en" target="_blank"> aici o descriere pentru Herrera Aqua. Poti cauta pe site si dupa alte "arome". Eu am gasit destul de util site-ul.
Daniela
multumesc mult si tie Daniela,multumesc si voua fetelor.cred ca
multumesc mult si tie Daniela,multumesc si voua fetelor.mi-au ost de mare ajutor sfaturile oastre si cred ca am sa incerc sa cumpar pt.acel cadou Aqua-C.Herera
Anca Wish spune:
Fetelor, spuneti-mi si mie un parfum barbatesc care incepe cu "S".![]()
Nu radeti. Stati sa va spun. In curand va fi ziua unui prieten drag. M-am gandit sa-i iau un parfum si cum cel cu care se da miroase super, am zis ca ar fi bine sa-i iau unul la fel. L-am intrebat cum se numeste si mi-a zis ceva de genul "Samieri" sau "Salieri sau...pana mea, nu mai tin minte. Daca-l mai intreb o data, va batea la ochi.
Ajutati o fata cu un neuron si ala obosit???![]()

Kya spune:
Poate e S. Oliver de la S. Oliver
cu "S" mai sunt:
Santos de la Cartier,
Safari de la Ralph Lauren,
Sander for men de la Jill Sander
Signor Ricci de la Nina Ricci
eu altceva cu S nu mai stiu.
Kya - viitoare mamica in asteptare