parfumuri barbatesti

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Fetelor, spuneti-mi si mie un parfum barbatesc care incepe cu "S".

Nu radeti. Stati sa va spun. In curand va fi ziua unui prieten drag. M-am gandit sa-i iau un parfum si cum cel cu care se da miroase super, am zis ca ar fi bine sa-i iau unul la fel. L-am intrebat cum se numeste si mi-a zis ceva de genul "Samieri" sau "Salieri sau...pana mea, nu mai tin minte. Daca-l mai intreb o data, va batea la ochi.

pai...il mai mirosi o data..".mmmmmmm...ce frumos mirosi! cum ziceai k se numeste???"

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Anca esti de belea! Va trebui sa mergi intr-o parfumerie si sa mirosi toate parfumurile barbatesti care incep cu "S"...asta daca esti sigura ca incepe cu litera "S", ca cu neuronul ala al tau obosit, nu poti stii niciodata! daca nu, ia-i un Farenheit de la Dior si va fi super multumit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Fetelor, spuneti-mi si mie un parfum barbatesc care incepe cu "S".

Nu radeti. Stati sa va spun. In curand va fi ziua unui prieten drag. M-am gandit sa-i iau un parfum si cum cel cu care se da miroase super, am zis ca ar fi bine sa-i iau unul la fel. L-am intrebat cum se numeste si mi-a zis ceva de genul "Samieri" sau "Salieri sau...pana mea, nu mai tin minte. Daca-l mai intreb o data, va batea la ochi.

Ajutati o fata cu un neuron si ala obosit???

Daca are unul deja nu vad rostul sa-i iei altul...Unde e elementul surpriza?

Daca totusi vrei sa-i afli numele intra pe un site de parfumuri si vezi ca sint listate in ordine alfabetica. O gramada de parfumuri barbatesti la litera "S"

www.fragrancenet.com

Era "Sander" cumva? (de la Jil Sander)

Find a job that you love and you'll never have to work another day in your life.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

quote:
Originally posted by alba

Obssesion by Calvin Klein

Alba,mami de Darian (6 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

Yes, yes, yes! E bestial Obsession!!!

Find a job that you love and you'll never have to work another day in your life.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Super fain este Hugo Boss- Hugo

Este deosebit de fin si mereu la moda!!!!!!

Louisa, mami de Dorothea (1,10 ani)

Luisa

Mergi la inceput