parfumuri barbatesti

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Magnetism - Escada

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Obssesion by Calvin Klein

Alba,mami de Darian (6 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

quote:
Originally posted by nadyana

quote:
Originally posted by lulu77

ZINO - Davidoff ;
AQUA- C. Herera ;
AQUA- Bylgari ;
ULTRAVIOLET- P.R;
ALLURE- Chanel .

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Lulu, am mirosit si eu zilele trecute Aqua de la C.Herera si chiar mi-a placut.stii cumva ce note are acest parfum, pt. ca eu nu am fost atenta.

Din pacate chiar nu stiu ...stiu doar ca aceste parfurmuri sunt preferatele sotului ,si mie imi plac enorm d emult ,si persista exceptional d ebine .
Si as mai adauga pe lista EGOIST -Chanel .

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Votez si eu pentru Aqua-C.Herrera si Ultraviolet-P.Rabane. Si varianta feminina Ultraviolet e super!

poze de la mare

poze de la munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Allure-Sport - Channel
High Energy - Dior

si Fahrenheit - este parfumul pe care l-a purtat sotul meu la prima noastra intilnire si mi-a ramas adinc intiparit in ... nas! Imi place la nebunie si l-as recunoaste oriunde.

Dar spun si eu ca foarte important este sa se potriveasca cu persoana respectiva si eventual cu ocazia.

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

quote:
Lulu, am mirosit si eu zilele trecute Aqua de la C.Herera si chiar mi-a placut.stii cumva ce note are acest parfum, pt. ca eu nu am fost atenta.

nadyana, uite www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=3017&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en" target="_blank"> aici o descriere pentru Herrera Aqua. Poti cauta pe site si dupa alte "arome". Eu am gasit destul de util site-ul.

Daniela

Mergi la inceput

Danielag, super site-ul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

quote:
Originally posted by danielag

quote:

nadyana, uite www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=3017&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en" target="_blank"> aici o descriere pentru Herrera Aqua. Poti cauta pe site si dupa alte "arome". Eu am gasit destul de util site-ul.

Daniela

multumesc mult si tie Daniela,multumesc si voua fetelor.cred ca

multumesc mult si tie Daniela,multumesc si voua fetelor.mi-au ost de mare ajutor sfaturile oastre si cred ca am sa incerc sa cumpar pt.acel cadou Aqua-C.Herera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Fetelor, spuneti-mi si mie un parfum barbatesc care incepe cu "S".

Nu radeti. Stati sa va spun. In curand va fi ziua unui prieten drag. M-am gandit sa-i iau un parfum si cum cel cu care se da miroase super, am zis ca ar fi bine sa-i iau unul la fel. L-am intrebat cum se numeste si mi-a zis ceva de genul "Samieri" sau "Salieri sau...pana mea, nu mai tin minte. Daca-l mai intreb o data, va batea la ochi.

Ajutati o fata cu un neuron si ala obosit???

Mergi la inceput

Poate e S. Oliver de la S. Oliver

cu "S" mai sunt:

Santos de la Cartier,
Safari de la Ralph Lauren,
Sander for men de la Jill Sander
Signor Ricci de la Nina Ricci

eu altceva cu S nu mai stiu.

Mergi la inceput