pete??????

pete?????? | Autor: calina73

Link direct la acest mesaj

mai am 1,1/2 pana la nastere si mi-au aparut pete pe fata stiti cumva cum pot estompa cat de cat aceste pete fara ajutorul fardului?Mar interesa ceva natural daca exista.Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Am gasit asta in "formula As";poate te ajuta!<<<In cazul cand nu sunt rezultatul unei boli de ficat, petele maronii de pe maini si fata (chiar si cele provocate de batranete) cedeaza in fata unor tamponari cu suc de ceapa (se rad 2-3 cepe proaspete si se storc) amestecat cu 2 linguri de otet de mere. Se aplica seara pe locurile patate si se lasa si peste noapte. A doua zi se spala cu apa calduta. Cat stati acasa, stergeti-va cat mai des pe maini si obraz cu sucul de ceapa si otet.>>>

Irina & Veve cea cumintzica foc!
Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maudi spune:

am vazut chiar ieri la Health Chanel o metoda de masaj facial "umed". dupa baia de abur, masau pielea cu sare grunjoasa amestecata cu ulei de masline, arata ca o pasta, apoi ii aplicasera gravidutei o masca tonifianta si dupa aia crema hidratanta. acelasi tratament il aplicau pentru tot corpul, inclusiv burtica, sa previna vergeturile, celulita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

O sa ai fetita? Asa zic babele, ca daca ai fetita, te patezi!!!!N-are nici o legatura, iti dai seama...Si eu tot fetita am(mai am doar cateva zile), insa nu m-am patat Ce sa-ti spun, am auzit si eu chestia cu uleiul de masline, insa nu stiu cat e de eficace pt pete. Eu m-am dat doar pe burta cu ulei. Stiu insa de fondul de ten ca are rezultate garantate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Incearca uleiul de ricin, si mai da o cautare pe site,ca s-a mai vorbit pe undeva de pete pe fata.

Piatra lunii

Mergi la inceput

Mai sunt si aici cateva raspunsuri:http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7081&SearchTerms=pete,pe,fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadne spune:

mai veve, metoda este ok, ce ne facem insa cu mirosul?????????
mike pleaca in vacanta daca incerc o asa nebunie
si eu sunt plina de pete, dermatologul mi-a spus ca singura metoda oarecum eficace este laserul,asa ca intre timp m-am obisnuit cu fata mea.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ariadne

mai veve, metoda este ok, ce ne facem insa cu mirosul?????????
mike pleaca in vacanta daca incerc o asa nebunie

Mai eu n-am pete asa ca-mi permit sa dau sfaturi!

Mergi la inceput