Cum se face spanachu?

Cum se face spanachu? | Autor: Any71

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor

Cine imi poate da retete de spanach?Vreau sa fac la micutu meu si nu stiu cum sa il fac.
Poate sa ma ajute cineva?

Va multumesc

http://community.webshots.com/user/Any71

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

ce varsta are micutul tau?caci poti sa-i dai piure de spanac cumparat,depinde de varsta.

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Any71 spune:

Are un an si zece luni
Dar poate o sa rideti de mine dar nici odata nu am facut spanach si acuma vreau sa fac si nu stiu cum
Am tot cautat pe aici si nu am gasit de asta am si scris aici.
Daca ma poate ajuta cineva mii de multumiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

buna,
eu fac spanacul asa: il spal, curatz , il pun la oparit cu putina sare(nu mult), il scot, scurg in sita(pastrez apa de la scurs cam o cana), il toc marunt pe un tocator.

in alta cratitza calesc 2 secunde vreo 2 catei de usturoi tocat marunt, adaug spanacul, apa din cana ce am pastrat-o, ii mai dau cateva clocote, adaug putin de tot ingroseala(1 lg de faina+lapte) , ii mai dau cateva clocote si e gata.

eu il servesc cu oua ochiuri sau chiftele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

important: spanacul se consuma cand l-ai facut, nu se tine si reincalzeste a doua zi in frigider, ca se strica, da?

Mergi la inceput

iti multumesc din suflet chiar acum merg si il fac mersi mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

placinta cu spanac
ingrediente: 1 kg spanac, 300 g branza (mai sarata), 4 oua, 300g ciuperci proaspete, 1 ceapa mare,1 coca de paine, sare, piper, marar (dupa gust, nu obligatoriu piper sau marar)
spanacul se spala si se opareste putin, se scoate si se scurge si se toaca marunt.
ceapa se taie fin, ciupercile se curata si se taie felii subtiri. se pun impreuna la calit in putin ulei, se adauga apoi si spanacul se dea doua, trei clocote.
branza se rade si se amestaca si oualele.
intr-o tava groasa unsa si tapetata se pune jumatate de coca de paine, spanacul si apoi branza si se acopera cu restul de paine. se baga la cuptorul bine incins si se coace pana se rumeneste painea.
se serveste cand s-a racit putin.

mirela

Mergi la inceput

Buna fetelor

Am facut spanac cu piftelute reteta data de mazzel au esit super bune,

Saptamina viitoare o sa fac si placinta stiu ca este buna am mincat odata de ocazie
Daca mai stiti retete nu ma supar vreau sa consum spanach finca stiu ca este foarte sanatos.

Mii de multumirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fetitie spune:

eu am un bebe de 2 ani caruia ii gatesc spanac in felul urmator:
il curat de coditele mai groase, il spal si il oparesc in apa cu sare, il las la scurs, dupa care il toc.
calesc ceapa, adaug morcov ras si o mana buna de orez spalat. adaug apa, sare si condimente si las sa fiarba. cand orezul este fiert, adaug si spanacul tocat, potrivesc de sare si pun verdeata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Uite asa:

speli spanacul....il pui la oparit.
cand s-a fiert un pic il strecori si il toci marunt.
faci un rantas cu ulei faina si lapte.
il piu peste spanac il mai lasi vreo 5 minute se se lege si gata....
pui si un strop de sare.
poti pune si smanatan la sfarsit.

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eu fac asa:
-spanacul curatat si oparit, apoi tocat marunt
-intr-o cratita pun un piept de pui taiat fasii lungi, o ceapa mare tocata cubulete si o cana de apa si las la inabusit. Cand este facut pun spanacul tocat, mai las sa dea cateva clocote si mai pun putina apa calda.
-bat 2 oua, apoi le adaug in cratita cu spanac, pe foc, pana se fac niste zdrente.
-adaug sare dupa gust si gata.
-se serveste cu smantana

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput