Buna fetele!
Daiama bucur ca ai mai intrat pe aici si ca ti-ai vazut si "caprita" la eco.Tare fericita trebuie sa fi!
Sarcini usoare si bebei sanatosi la toate burticile
mady23
+22 cu 
buna Mady !sunt super fericita si astept cu nerabdare luna viitoare sa il vad iar si sa il simt cum misca. va pup dulce si aveti grija de voi.
12+
buna!am si eu o nelamurire.cand am fost acum 1 sapt la control dr a zis ca placenta este putin mai jos dacet ar trebui ,insa sa nu imi fac probleme si sa iau 10 zile vitamina C.voi ce credeti?sa stau linistita sau sa imi fac probleme? este chiar asa de grav,pt ca am inteles ca plcenta se ridica in urmatoarele luni?
astept cu nerabdare raspunsul vostru.
va pup
13+
Daia eu zic sa stai linistita si sa ai incredere in medic ca probabil a mai avut cazuri ca al tau.Sigur ca placenta se poate ridica dar fereste-te de efort si incearca sa te odihnesti cum trebuie.
Sanatate multa!
mady23
+22 cu 
Buna !
Din Craiova sunt si eu ,am 27 saptamani si sunt la dr Cotarcea.Ma bucur mult ca v-am gasit ,burtici din Craiova!
Am si eu o groaza de intrebari:cat de des misca bebe?Eu sunt un pic nelinistita ,pt ca am tot auzit ca trebuie sa miste puternic ,dar al meu nu .Il simt ,ce-i drept ,dar ca nsite filfaieli mai puternice .Nu lovituri zdravene.Restul intrebarilor ..pe parcurs ...nu vreau sa va sperii din prima....
Pupici pe burtici!