burtici din craiova
M-am gandit ca ar fi dragutz sa cunosc mai multe mamici din Craiova,ca am impresia ca sunt cam singurica pe aici numai eu din Craiova
Raspunsuri
daia28 spune:
buna! si eu sunt tot din craiova .noi inca suntem mici avem cam 2 luni.sper sa ma vorbim
sarcina usoara!
pa
mady23 spune:
Buna daia.
Ce ma bucur ca nu sunt singura din Craiova.Abia acum am vazut mesajul tau.
Eu am 18 sapt.si sper sa mai vorbim, sa schimbam pareri etc.
+18 
mistic spune:
Buna, fetelor!
eu nu sunt din Craiova, dar voi naste in curand acolo...cu dr. Cristian Vaduva de la Spitalui clinic nr. 1...
Ma puteti ajuta cu ceva informatii legate de acest spital? conditii, comportamentul cadrelor medicale...eventual ce preturi se poarta?
Pupici pe burtici!
mistic, 39+
zozela spune:
Felicitari pentru sarcini oltencelor!!
Treceti si pe-aici cand aveti timp
:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82197
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
zozela spune:
oltence
!!
Mistic daca nasti cu Vaduva,am auzit ca nu ai avea de ce sa-ti faci griji de comportamentul candrelor medicale..Dar repet..asta din auzite..caci eu sunt inca aspiranta la titlul de mamica..
..Tu in cate saptamani esti
?
Mady la ce Dr. mergi?
la fete!!
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
mady23 spune:
Buna fetelor!
Zozela abia acum am vazut mesajul tau.Eu sunt la dr. Patru Camelia de la nr.2
Mistic despre Vaduva si eu am auzit ca ar fi ok ca dr.
si despre spital, ce sa-ti spun, ca majoritatea spitalelor din Romania mai lasa de dorit.
Daia28 ce mai faci?
+21
anca.bogdan spune:
buna fetelor!Si eu sunt tot din Craiova, am 22 de saptamani si sunt sub supravegherea dr Paitici,spitalul 2.Ati auzit ceva de personalul de acolo?
Pupici si sa ne auzim cu bine!
mady23 spune:
Buna!
anca.bogdan si eu o sa nasc tot la spitalul nr.2 .
Mai multe cunostinte au nascut acolo si au zis ca a fost totul ok.
Nici eu nu stiu prea multe despre spital, parerile sunt impartite,dupa unii e mai bine ca la nr1,dupa altii nu.Si dr. mea de familie mi-a recomandat tot spitalulnr 2.
Sper sa mai vorbim mai ales ca avem aceeasi varsta de sarcina si mai facem schimb de pareri.
Va pup pe toate
22 sapt
daia28 spune:
buna fetelor.scuze ca nu am mai scris.si eu tot la nr.2 o sa nasc la Dr. Smarandita Cotarcea.am intrat in sapt 13 iar sambata l-am vazut la ecograf.sarea ca o caprita cand se uita sotul meu iar cand ma uitam eu statea f.linistit.va pup