parintii frumosi fac fete

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Eu am fata si baiat..????
Am citit alte studii in care se demonstra ca primul nascut e mai destept decit urmatorii frati..
Eu sint mezina ..asa ca mai slab cu intelingenta!

poze cu Corina Elena
poze

Piersicuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

m-am uitat cum s-au dat stelutele la acest subiect- mamele de baieti au dat o steluta, cum era si firesc, mamele de fete au dat 5 stele, pentru ca s-a demonstrat stiintific ca ele sunt mai frumoase.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corsge spune:

Vai, ce aberatie!! Eu nu am nicio treaba cu fumusetea...ba chiar ma consider oribila! Si am fata ....Poate frumos la suflet, dar nu la chip....Am o nasa superba care are 2 baieti! Asa ca e irelevant studiul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claza spune:

Ba e foarte relevant! ca noi suntem 4 surori dintre care 2 avem fete (celelalte nu s-au reprodus asa ca nu conteaza) si tuate suntem zane iar sotii nostri feti-frumosi (de copii nu mai zic, ca e evident), si-n plus suntem si foarte inteligenti, si talentati, si devreme-acasa! Deci studiul se confirma!
Numai invidioasele nu cred!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

Probabil parintii mei sunt super frumosi pt ca au patru fete din care doua gemene,iar fiica mea e o zana care semana cu tacsu si sora mea ca are un baiat sa facut urata de tot.ha-ha-ha

edith

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

...eu am doi baieti...m-ati prins..doamne ce urati suntem...
recunosc sunt urata dar am un sufleeeet minunat
Stiu ca sunt urata, dar cand ma uit in jur prind curaj!..
pupici la mamici de fete si baieti...sunteti minunate

pentru copii mei:
“Te voi iubi mereu,
te voi indragi pentru totdeauna
Atit cit voi trai,
Copilul meu vei fi."
cu dragoste,
mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

hehehhe 26octombrie (ce nick ai!!! tipic pt tine:))...eu o singura luana si o singura fetitza hora, in aceeasi combinatie mama-fiica cunosc...asa ca te salut cu ocazia asta, ca tot am dat de tine p-aci:)))...daca te intrebi cine sunt...sunt alina, mama de alexutza, sora de dan si fosta stapana de ringo.

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Eu nu cred asa ceva ,ca noi doi suntem frumosi si "Dastepti" foc si uite ca am facut doi baieti, care la randul lor sunt mortali de frumosi.
Acum vedeti ce modesta sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada_Ele07 spune:

doamne ce veste buna...deci eu frumoasa..barbatu-meu la fel....o sa facem fata..exact cum vreau eu...macar de ar fi asa....am 7 saptamani de sarcina si tare curioasa sunt ce o sa fie....nu cred ca e adevarata faza asta....iar chestia cu frumusetea noastra .... nu conteaza ce facem....tot ai nostri sunt!

Mergi la inceput