parintii frumosi fac fete

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ati citi ca sansele sunt cu 36% mai mari... Deci marja de eroare cat cuprinde!!! Daca ea e frumoasa si el urat, copilul ce iese? Sau invers...

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Si cand te gandesti ca cineva le-a dat bani pentru studiul asta....

rolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by rolo

Si cand te gandesti ca cineva le-a dat bani pentru studiul asta....

rolo

ce-ai soro cu mama si cu tata? nu erau ei frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

hei mamici de fete nu va umflati in pene si mamici de baieti nu disperati , ca poate sunteti printre aia 64% exceptie de la regula!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

moaaamaaa...ce m-ai lovit!!

Maria si
RAZVAN MIHAI – puiul meu drag

“Normal înseamnă să te îmbraci în haine pe care le-ai cumpărat pentru lucru, să conduci prin aglomeratie într-o masină pe care încă o plătesti, astfel încât să ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plăti hainele, masina si casa pe care o lasi goală toată ziua ca să-ti permiti să trăiesti în ea.”(Ellen Goodman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Si noi suntem 2 fete la parinti,deci m-am nascut frumoasa foc,dar am un baiat, deci m-am uratit pe parcurs...si daca tot m-am uratit,am devenit si agresiva, ca se lua lumea de mine ca ce's asa urata...Da fii-miu,care e urat, o sa se descurce prin inteligenta sa remarcabila,ca daca altceva n-am avut sa-i dam....ata ete!!!

SARILLA si RAZVAN, bebe perfect

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Conform studiului minunatul meu baiat e inteligent.Stiam deja!Eu sint mama lui....Nu zic numai eu...e frumos!Concluzia:n-are sens sa-l mai dau la scoala sa-l stresez inutil,astept sa-l insor.Asteptam oferte serioase de la parinti de fete frumoase si gingase.Nu incercam decit sa ajutam selectia naturala si imbunatatirea rasei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabella spune:

Sa vedem, cine are curajul sa spuna ca-s urata?
Mai ales ca-s si agresiva rau de tot doar sunt mama de fecior inteligent. Aici ma mosteneste pe mine deoarece fiind asa urata si agresiva m-am remarcat totusi prin inteligenta ,conform studiului.

gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

uff, bine ca am citit. io am facut fata, ceea ce era si normal la cat de frumoasa sunt, dar nu chiar asa normal, tinand cont ca sunt si inteligenta.
ce am aflat de aici e ca, daca as mai face unul, ar fi baiat sigur, caci m-am uratat rau in timpul sarcinii, cu fo trej de kile si am devenit si agresiva, datorita frustrarilor acumulate de cand sunt urata.
ce am invatat: sa il fac repede pe al doilea, pana nu slabesc, sa nu-mi treaca si agresivitatea, doamne fere!, caci e bine sa ai pereche..

dialex, tu ai o nevasta cam prea frumoasa pentru doi baieti (am vazut poza), esti sigur ca i-ai facut cu dansa??!!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Noi avem doi baieti! Doamne, ce urati suntem!!!

Nora

Mergi la inceput