parintii frumosi fac fete

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

quote:
Originally posted by Adrianai

Cuplurile frumoasa fac fete.
Cuplurile urate fac baieti.
Deci, eu si sotul meu facem gemeni?

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Noi sintem doi baieti si doua fete.Asta inseamna ca la inceput tata a fost agresiv dupa care si-a revenit cu timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

quote:
Initial creeata de Catusha
Primul copil conceput de un cuplu de parinti agresivi, urati va tinde sa apartina sexului masculin, acesta fiind capabil sa-si depaseasca concurentii prin inteligenta si nu prin frumusete cand se va lupta sa-si gaseasca o pereche. Dimpotriva, primul copil conceput de un cuplu de parinti frumosi va tinde sa fie fata, mostenind atractivitatea acestora.

eu sunt prima nascuta a parintilor mei si conform onoratului studiu le-am mostenit atractivitatea.
pe de alta parte, avand in vedere ca am un fiu se pare ca sunt si urata si agresiva.
oare ce zic cercetatorii de aceasta discordanta?

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

...nu dati cu pietre.,............si ei trebuie sa traiasca.........cercetatorii..

Dada www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">puiut de om

vacanta maramures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Initial creeata de Catusha

Asta ca sa inteleaga toata lumea de ce fac eu doar fete...

"Cuplurile formate din oameni foarte frumosi au cu 36% mai multe sanse ca primul copil conceput sa fie fata si nu baiat, astfel ca femeile, la nivel global, sunt din ce in ce mai atragatoare comparativ cu barbatii, este concluzia unui studiu aparut la Londra. Studiul, publicat de Scoala de stiinte economice din Londra, postuleaza ca primul copil conceput intr-un cuplu va apartine acelui sex care va beneficia cel mai mult de pe urma caracteristicilor parintilor, datorita unor "strategii evolutioniste" de diferentiere. Primul copil conceput de un cuplu de parinti agresivi, urati va tinde sa apartina sexului masculin, acesta fiind capabil sa-si depaseasca concurentii prin inteligenta si nu prin frumusete cand se va lupta sa-si gaseasca o pereche. Dimpotriva, primul copil conceput de un cuplu de parinti frumosi va tinde sa fie fata, mostenind atractivitatea acestora. "Poate suna a stereotip dar este un lucru real", a declarat profesorul psiholog Satoshi Kanazawa, coordonator al acestui studiu. "Am demonstrat ca parintii frumosi au mai multe fete decat cei urati pentru ca atractivitatea fizica este mostenita si pentru ca fetele au mai mult de castigat de pe urma acestei calitati decat baietii", a indicat Kanazawa. Profesorul a realizat o lista de parinti celebri si frumosi pentru a-si demonstra ideea. Printre acestia se numara actorii Brad Pitt si Angelina Jolie, al caror prim nascut este o frumoasa fetita pe nume Shiloh Nouvel si Grace Kelly si printul Rainier de Monaco a caror prim nascuta este frumoasa printesa Caroline. Studiul, publicat in Journal of Theoretical Biology, a fost facut pe o serie de tineri americani, carora li s-a analizat inaltimea, greutatea si varsta aparenta, factori care pot fi utilizati pentru a judeca cu obiectivitate nivelurile de baza ale frumusetii. Numai primii nascuti intr-un cuplu au fost luati in calcul."

Catusha, de 2 X mamica

Mda..atunci pot sa ma consider "lucky"

Anca,Bianca si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Si cine are gemeni, fata si baiat?
De ex. Julia Roberts, ca tot suntem la vedete.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mie mi se par total aiurea studiilea astea. Chiar penibile !

Argumente contra:
Olivia Steer si Andi Moisescu - baiat
Linda Evanghelista - mamica de baiat

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dialex spune:

Conform studiilor aceluiasi institut (sau ale unuia asemanator) s-a descoperit o metoda absolut sigura de determinare a sexului viitorului copil, fara a mai recurge la ecograf (care, dupa cum bine se stie, mai da erori).
Metoda, care prezinta un risc mult mai scazut pentru mama decāt cele traditionale utilizate pāna īn prezent, consta īn presararea unei anumite cantitati de sare īn capul viitoarei mamici, atunci cānd aceasta nu e atenta (ajutorul unei vecine, rude sau prietene care sa o tina de vorba pe timpul investigatiei este recomandat si binevenit).
Dupa efectuarea cu succes a primei faze, se urmareste cu atentie reactia subiectului: daca aceasta va īntoarce capul īn partea dreaptį, va face baiat; spre stānga, va face fatį.
Metoda, dupa cum am spus, este absolut sigura si nu prezinta riscuri majore pentru fįt si nici pentru viitoare mamica. Atāta doar, aveti grija sa nu-i scapati sare īn ochi īn timpul "examinarii".

Data viitoare va voi prezenta modul de masurare a tensiunii arteriale folosind o bucata de atį, o verigheta si o rigla din plastic. Sigur si garantat, la fel ca si cea de mai sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

numa' la Japonia se putea face asemenea studiu in care se povesteste cu naturaletze ca "fetele au mai mult de castigat de pe urma acestei calitati".
si au o gramada de fete frumoase foc pe-aici, coshcogemite materialu' didactic pentru studiu' lu' Kanazawa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

E cel putin ciudat studiul asta,dar imi place ca e in favoarea mea.Gata!De azi ma declar zeita...hmmm,va rog,fara falsa modestie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Da' invers e valabil?! Adica daca am fata sunt frumusica???

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

La sotul in familie 2 baieti, el primul-deci urati si agresivi, parintii ( aici studiul are dreptate )
La mine in familie 4 fete - frumoase si gingase

Eu am nascut o frumusete de fata care e leita tata-su.

Ceva nu "pusca" aici.

Mergi la inceput