Fetelor,
m-am gandit si eu sa-mi asigur locuinta in caz de cutremur, etc. E cineva care si-a asigurat-o? La ce companie, dupa ce criterii v-ati ghidat? Orice informatie mi-ar fi de folos.
Multumesc mult.
Adriana
Eu am asigurarea facuta la Omniasig. Este pentru cutremur, inundatii(daca ma inunda vecinu de sus sau daca inund eu),incendii, bunuri personale etc. Pentru un an am platit 69$. E tare misto si nu te doare capu.
Mamica lui Raducu.
Eu am de 5 ani asigurare la Tiriac si sunt multumita. Asigurarea o platesc la suma la care mi-a fost evaluat apartamentul. Cand vecina de sus m-a inundat, a venit acasa inspectorul de la Tiriac, a constatat paguba si mi-a spus ca ma vor despagubi pe baza devizului de lucrare. Sunt avantajata deoarece pot angaja o firma serioasa care sa-mi zugraveasca si totul pe cheltuiala asiguratorului, ei urmand sa-si recupereze banii de la vecina buclucasa.
Sa auzim numai de bine.
Daca te intereseaza mai multe sotul meu e agent de asigurari la Allianz si te poate lamuri, depinde pretul de mai multi factori, inclusiv de zona unde stai, de suma asigurata, dar poti plati si in rate.Oricum intr-adevar e un lucru bun ca stai linistit, indiferent daca iti sparg hotii casa sau te inunda, sau inunzi tu pe altii.Daca vrei sa stati de vorba, sa te lamuresti, trimite-mi un mesaj la crangutaro@yahoo.com
Cranguta,
ti-am trimis un mail pe adresa cu care te-ai inregistrat la DespreCopii, sper sa fie aceeasi.
Adriana