Asigurari de locuinte

Asigurari de locuinte | Autor: AdrianaB

Link direct la acest mesaj

Fetelor,

m-am gandit si eu sa-mi asigur locuinta in caz de cutremur, etc. E cineva care si-a asigurat-o? La ce companie, dupa ce criterii v-ati ghidat? Orice informatie mi-ar fi de folos.

Multumesc mult.
Adriana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

Eu am asigurarea facuta la Omniasig. Este pentru cutremur, inundatii(daca ma inunda vecinu de sus sau daca inund eu),incendii, bunuri personale etc. Pentru un an am platit 69$. E tare misto si nu te doare capu.
Mamica lui Raducu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danac spune:

E u am facut asigurare la Tiriac.Tot cam 60 de $ a costat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Eu am de 5 ani asigurare la Tiriac si sunt multumita. Asigurarea o platesc la suma la care mi-a fost evaluat apartamentul. Cand vecina de sus m-a inundat, a venit acasa inspectorul de la Tiriac, a constatat paguba si mi-a spus ca ma vor despagubi pe baza devizului de lucrare. Sunt avantajata deoarece pot angaja o firma serioasa care sa-mi zugraveasca si totul pe cheltuiala asiguratorului, ei urmand sa-si recupereze banii de la vecina buclucasa.

Sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Daca te intereseaza mai multe sotul meu e agent de asigurari la Allianz si te poate lamuri, depinde pretul de mai multi factori, inclusiv de zona unde stai, de suma asigurata, dar poti plati si in rate.Oricum intr-adevar e un lucru bun ca stai linistit, indiferent daca iti sparg hotii casa sau te inunda, sau inunzi tu pe altii.Daca vrei sa stati de vorba, sa te lamuresti, trimite-mi un mesaj la crangutaro@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaB spune:

Cranguta,

ti-am trimis un mail pe adresa cu care te-ai inregistrat la DespreCopii, sper sa fie aceeasi.

Adriana

Mergi la inceput