avem deja patru zile de cand mergem la cresa. este din ce in ce mai bine iar eu sunt destul de multumita. ii gasesc tot timpul curati si maninca si la ora 3 cand se trezesc asa ca eu le mai dau un iaurtel pe la cinci si apoi seara. in schimb sunt foarte obositi, nu mai rezista pana la 9 si jumatate.
la voi cum este la cresa?
noi inca nu am inceput, abea in 11 septembrie o sa fie prima zi de cresa si asta daca binevoieste sa mearga singur
noi am ales program prelungit asa ca iti imaginezi cu o sa fie daca ai tai cad lati dupa 8 ore
turbulentul meu se culca de obicei pe la 10 seara
vom vedea
eu vroiam sa te intreb cati ani au micutii tai, si cum te-ai simtit tu fara ei in astea 4 zile decand i-ai lasat la cresa.
Maria
Eduard a inceput cresa (TitanII) in Mai anul asta. A plans la inceput vreo 2 saptamani dar acum e ff fericit cand merge acolo. Si el e obosit rau seara si cam agitat si la 9-9.30 il culc. Si noi suntem multumiti, mananca totul singur, a invatat sa faca la olita, se descalta singur etc.
Singurul lucru neplacut sunt racelile destul de dese cu muci si tuse si o otita la activ.
Mult succes in continuare la cresa!
Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
POZE
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
copii mei au un an si aproape 9 luni si sunt super incantati de cresa. au momente cand vor sa manince singuri, sa bea singuri din cana, vor sa se imbrace singurei... mi se par niste progrese foarte mari.
mi-a fost greu fara ei in cursul zilei, dar vazand ca le place m-am linistit. la 16 cand ma duc sa ii iau acasa pleaca foarte greu de langa copii si de langa doamenele de acolo.
eu sunt foarte multumita, mai ales ca pana acum nu s-au imbolnavit de la cresa.