vitalact

vitalact | Autor: andreia

Link direct la acest mesaj

Fratilor,ajutor!
E cineva care a auzit stirea despre Bebelac.Mi s-a spus ca Vitalactul e de fapt fostul Bebelac, iar acum vreo doua seri am prins ceva pe Realitatea Tv, de genul" Un sugar in stare grava din cauza laptelui subventionat????
Bebelusii mei nu accepta prea bine Vitalactul dar acum mi-e frica sa-l mai schimb.Nu mai mananca asa bine.M-au speriat rau astia cu stirile lor.Am incercat sa prind ceva mai pe larg dar nu am reusit.A prins cineva intreaga poveste?
Cu ce Dumnezeu sa inlocuiesc laptele asta asa incat s-o scot la capat?Ceva nu prea scump.La mine se duce o cutie pe zi(24ore)si la 200000 cutia in momentul asta nu prea-mi pot permite.
Ma intrebam daca cineva da la bebelusi lapte adevarat si daca da cum il diluezi?
Multumesc celor care au un sfat pentru mine!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Andreia, a fost o stire in "Evenimentul zilei" despre un bebelus care se pare ca era bolnav din pricina Bebelacului, dar Ministerul Sanatatii a spus ca laptele este aprobat de ei si indeplineste toate standardele cerute de ei, deci nu cred ca laptele e de vina. Nu stiu daca Bebelac este acum Vitalact, dar prietena mea i-a dat baietelului ei Bebelac de la 2 luni si i-a mers foarte bine, nu a avut niciodata probleme, dar stiu ca unii copii accepta doar anumite soiuri de lapte praf. Multa sanatate!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Nu, sa nu dai lapte de vaca beblushilor tai! Eu nu cred ca bebelushul ala din stirea respectiva s-a intoxicat de la Bebelac. Poate l-o fi respins el, dar laptele ala n-are nimic, a mancat si baiatul meu si n-a patzit nimic. Din stirea citita de mine despre Bebelac, nu se aducea nici o dovada in sprijinul afirmatziei ca intoxicatzia copilului a fost din cauza calitatzii laptelui Bebelac. Daca copilul acela l-a respins, sunt alte mii de copii care nu il resping. Daca vrei sa schimbi Vitalactul cu altceva, mai sunt si alte tipuri de lapte praf (nu stiu, Milumil parca era unul), din pacate eu nu stiu, aici in USA e Similac, dar in Romania nu se mai aduce ca am cautat si eu, in orice caz, nu te sfatuiesc sa le dai lapte de vaca, sunt prea mici.
Sanatate si succes!

Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Eu dau baietelului meu Lactovit si sunt multumita. Este dat gratuit.
Nicoleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Andreia,la ce medic esti in Iasi???
Nu-ti da reteta de lapte praf gratuit???Cristina

Mergi la inceput