Copilasi de iunie - iulie 2003 (75)
Raspunsuri - Pagina 16
cgaby spune:
cornelia - mersic. dar stau doar peste weekend. duminica ne intoarcem. mergem mai mult pentru stefi ca trebuie sa faca aerosoli.
gio-pupici la burtica si taisiei!
pupici tuturor si weekend placut.
romana spune:
Gio: Si Cristi face la fel cind nu vrea sa manince. Zice ca a mincat. Mai nou se ia si Alin dupa el.
Madic: Maria Mariuca ta e o scumpa.
Noua la gradi nu ne-a cerut analize si pentru noi, doar pentru Cristi: Exudat faringian, nazal, coprocultura si coproparazitiologic.
I-am facut si eu vaccin antihepatita.
Cristi incepe gradinita pe 4 septembrie. El zice ca sta acolo daca stau si eu cu el.
Ce ne facem in privinta asta?
Oare e bine sa stau cu el in prima zi, macar o ora, poate doua? Sau sa-l duc acolo si la un moment dat sa plec?
Gaby: La voi cum a fost prima zi de gradinita? Ai stat cu el?
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
Iona spune:
Desi cu intarziere, bine ca ati nascut usor si ati venit cu galustele acasa. Bibi imi place numele ales pentru licuriciul cel mic si scuza-ma sunt intr-o perioda). O alta coincidenta este faptul ca (tocmai am fost la mare) anul trecut Ian si-a facut o prietena Antonia foarte draguta si s-au inteles foarte bine. Anul acesta si-a facut o noua prietena pe care o cheama Tonia (rusoaica). Daca si la anu' va fi o Toni intru la banuieli(!?!).
Perle de vacanta:
_mama, hai sa cumparam Marea sa o ducem acasa!
-Mama, nu vreau sa-mi cumperi masinuta, am fost putin obraznic , nu vreau sa-mi cumperi masina, doar o invit sa mearga cu mine!
Asteptam cu nerabdare sa mergem la gradi peste o saptamana!
Numai bine tuturor si multa rabdare si odihna noilor mamici (dar si celor mai de demult) trebuie sa iau o pauza pentru...Tapu' Ticu merge la gradi.
Numai bine,
Iona
Iona spune:
A intrat Ian peste mine si de aceea a iesit asa intrerupt e-mail-ul. Pe fiul meu il cheama Ian David asta era ideea primei coincidente.
Si Ian a inceput sa fabuleze, inca nu au discernamant, lumea lor inca nu are bine definita realitatea si timpul, si ce bine pentru ei ca este asa!
Numai bine tuturor,
mamici, burtici, bebe mici si copilasi
Iona
Magdone spune:
Buna fetele,
Alinuta, ce frumos povestesti, pacat ca scrii asa rar...
Din experienta mea cu gradinita, pot sa va zic ca pentru copii cred ca ideea ca raman acolo singuri si fara mama ii sperie, adica intr-un fel se cred parasiti, cel putin Razvan acum nu mai plange cand il las, dar cand ma duc sa-l iau vine cu o asa viteza spre mine, de parca zice, "uite si azi a venit sa ma ia acasa", mititelul.
Educatoarele mereu imi spun ca" he's so funny! ii face pe ceilalti copii sa rada, ca repeta tot ce zic alea, de ex. azi mi-a zis ca le zice la toti copiii: behave! exact asa cum le zice educatoarea si ca inceput sa le zica si la adulti, cred ca se distreaza alea de nu mai pot.
Cornelia, pot sa-ti spun ca si la Razvan asta e primul an cand se baga in apa, s-a invatat de la gradinita de cand se duc la inot, asa ca nu esti singura
aaaa hai ca vroiam sa va zic si ceva ce nu-mi place aici, xca sa nu ziceti ca totul e roz bonbon pe aici nu-mi place ca nu ai ce sa vezi la televizor, poti sa ai si 100 de canale si tot nu gasesti ceva interesant, cel putin pentru mine, apoi toti astia care prezinta la tv sunt babeti, niste mosulici frate, nu poti sa-ti clatesti si tu ochii cu vreo tipa sau tip misto , aaa dar lasa ca nici prin oras nu prea vezi cine stie ce frumusete, doar prin centru ce am vazut si eu tipe mai misto.
si acum ca sa trag o concluzie tot pozitiva, este ca eu arat foaaaarte bine pe aici de se mai uita cate unul asa din masina glumesc fetelor desigur...
aceeasi poveste si la servici, numai mosulici, suntem 3 fete (inclusiv eu) dar sunt toti foarte de treaba, cel putin unul Brian e asa haios, mor de ras cand, de exemplu ma intreaba altul "why are you so quiet today?" adica de ce nu zic nimic, bla, bla, si Brian face "I have this effect on women, I make women quiet" bai si indiferent ce ma mai intreaba unul altul el baga tot replica asta cu efectul asupra femeilor, astazi cica are efecte adverse .
In rest nu e cine stie ce munca, cam plictisitoare, fac niste tabele in excel si tin evidenta stocului, corespondetna cu furnizorii, cam atat.
Am citit si eupe diagonala ce mai ziceti, toti copiii sunt niste scumpi.
Va pup pe toate si pe copii, aveti grija de burtici!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
crisotexa spune:
Am revenit la capitala. Tare bine a fost la munte... Aer curat frate!!! A mancat Tudor si a dormit, ca un prunc (he, he, vorba vine, ca nu ne mai duce nikmeni acum de nas)!!
In primul rand felicitari pentru Kehleyr, Marta si Bibi!!! Sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei!!! Dupa cum vad, sunt deja mari !
Io, ca sa fie treaba, treaba, am in burtica tot..........baiatel. Tare as fi vrut si io o fetita. Mi-e necaz ca nu pot sa ma bucur cum ar trebui. Stiu ca o sa-l iubesc la fel de mult insa oful ca nu o sa am si eu o fetita tot o sa ramana in sufletul meu. Cel mai rau imi pare ca am gandurile astea. Imi zic ca e mai bine pentru ei, ca sunt baietei amandoi, ca or sa aiba multe "de facut" in comun, ca s-asa o sa fiu baba cand se fac ei mari si daca erau fete nu stiu daca as mai fi avut puterea sa le ajut (baieteii isi iau zborul mai repede din cuib)... Ce mai, ei sa fie sanatosi!!! M-am mai obisnuit cu gandul..
Vad ca ati avut vacante frumoase. Ce fain!!!
Ne "pregatim" si noi de gradinita. O sa-l duca tati acolo, in drum spre serviciu. Sa i se mai rupa si lui sufletu...
Pupa Crisa
P.S. Si Tudor stationeaza la 14 kg (are 102 cm). O aschimodie (asa imi zicea tata mie si istoria se repeta ).
martta spune:
Crisa: bine-ai revenit!
Daca-mi aduc eu bine aminte, la inceputul sarcinii spuneai ca simti ca vei fi mama de baietel...Sanatos sa fie, sa fiti fericiti si poate are mami curaj sa conceapa si o fetita
Eu voi fi 3 zile doar cu piticuta mea. Vladut si tati au plecat la mare. Dupa 2 zile in care am fost singura cu ambii copii, cred ca va fi o relaxare totala. Pana acum nu a facut colici. Sper sa nu-si faca debutul in astea 3 zile
Week-end placut!
alexandrueduard spune:
Noi incepem gradinita pe 4 si pe 1 ne-au chemat la serbarea de inceput de an. Abia astept! In privinta analizelor eu i-am facut exudatul faringian si ex coproparazitologic. Doar atat imi cer cei de la gradi. Bine, plus lista vaccinarilor si fisa aceea care se da cu o zi inainte de la medicul de familie. Si mi-au mai cerut o adev. in care sa se scrie ca e apt pt inscriere la gradinita.
Martta ,Bibi: bine ati venit acasa! Sa va traiasca copilutii si sa fiti cu totii sanatosi.
Andra: cam multe concedii ai! Eu luni incep deja si mai vad zile libere abia de Craciun! Sper sa aveti timp frumos.
Noi nu suntem in Bucuresti si din cauza asta intru asa de rar.
Am ramas datoare si la Bychi cu un telefon, sper sa nu te fi suparat, dar Alex a fost bolnavior, a facut bronsita si desi eram la munte, am uitat sa te sun. Scuza-ma! Dr. ne-a zis ca e din cauza aerului conditionat si ca asa se intampla pana se va obisnui. Sper sa nu se mai repete, pt ca a tusit foarte mult si f rau. A trebuit sa-i dau si antibiotic. Din fericire nu a avut febra, doar cateva nopti cu f putin somn.
Acum va pup si sper sa pot intra mai des de luni incolo!
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."
gio spune:
Crisa, daca vrei facem schimb, ca oricum nastem cam in aceiasi perioada. Felicitari pt baietel!!!
Lasand gluma deoparte, eu ma bucur ca am aflat asa devreme ce este, de-abia ne obisnuim cu ideea. Culmea e ca niciodata nu m-am imaginat mama de fetita si uite ca o sa mai am inca una. (bine ca Taisia e bonus, face cat 4 baieti la capitolul energie si nebunii).
va pup
17 +
http://community.webshots.com/user/taisiaeliana
cgaby spune:
neatza.
crisa - las ca va fi bine...tudor e oricum cumintel si linistit..il poti considera fetita!
magda - multa sanatate lui alex.
tinem pumnii pentru mici"gradinari". acomodare rapida!
pupici multi.