Copilasi de iunie - iulie 2003 (75)
Raspunsuri - Pagina 15
cgaby spune:
alinuta - wow..ce povestire frumoasa...neaparat sa mai scrii pe la noi ca tare imi place..alexandra e o adevarata domnisoara, frumoasa si desteapta ca intotdeauna! sa-ti traiasca sa fie sanatoasa!
noi vineri dam o fuga pana la mare, sper sa tina si vremea cu noi..
azi e 23 august....hehehe...
pupare tuturor.
Andra_ spune:
Buna fetele,
Alinuta - foarte frumoasa Alex (as usual), mi-a placut mai ales poza cu voi 3, acum se vede si mai bine cu cine seamana mindra, de cind aveti parul in aceeasi culoare
Bibi - bine ati venit acasa!!! Asteptam poze cu bb Ianis....
Madic - frumos in excursie, te tin minte sa-mi dai detalii mai in toamna poate ajungem si noi pe-acolo, ca si eu m-am cam saturat de eterna vale a Prahovei. Eu insa am emotii cu drumetiile cu dl. Luca, ca el e fr. puturos (si o declara cu mindrie ), si nu stiu cit rezista la mers, dar trebuie sa-l antrenam, nu?!
Pojo - cizme de cauciuc ptr copii am vazut mereu la Leonardo, intr-o vreme aveau unele dragute si la Bam boo (e un magazin de decoratiuni interioare in mall-ul vechi si nou, la Feeria, dar au si diverse incaltari pe-acolo uneori). Si nu in ultimul rind pe la TCM-urile din oras, dar acolo chiar nu stii niciodata ce au, ce masuri sau la care din magazine gasesti ce cauti. Daca vad, te anunt.
Cornelia - va trebuie un ciine rau , pe bune!!! Acum copiii sint maricei si pot creste impreuna asa ca n-ar fi o problema cu ei, dar ar trebui ptr musafiri din astia nepoftiti sa luati un ciine mare si rau. Despre pipi: nici Luca nu prea face, dimineata se trezeste si se ocupa de orice altceva, daca nu-l trimit eu sa faca cred ca nu ar face pina la 10-11, in timpul zilei habar n-am de cite ori face, probabil de 2-3 ori, apoi seara inainte de baie inca o data. Nici prea mult, nici prea putin...
Noi plecam simbata la mare in Thassos, abia astept, am ceva emotii cu drumul de 10-12 ore cu 2 copii in masina, mai mergem cu o prietena cu fetita ei de 2 ani si 9 luni, in plus am mai vazut la TV si incendiile din Haikidiki, noi sintem mai departe, sper sa nu fie probleme. Intre timp, am reusit sa pun si eu pozele din concediul-turneu din iulie, sper sa va placa.
pup u,
Andra
romana spune:
Alinuta: M-ai facut invidioasa. 104 cm si 20 kg. E super. Eu am impresia uneori ca Cristi nu mai creste. A avut o buna perioada 12,5 kg, cred ca vreo 2 ani. Zilele trecute l-am pus pe cintar si avea 14 kg. L-as mai pune dar mi-e frica sa nu vad iar 12,5. In plus si Alin care e mai mic cu un an are tot 12,5 kg.
Alexandra maninca bine? ce maninca?
Sinteti o familie frumoasa (mai ales tu).
Sint si eu tare bucuroasa . Ieri Maria a mincat mincarea fara sa o mai dau la blender asa ca trecem la mincare normala, fara sa-i mai dau pasta de legume cu carne.
Ma emotioneaza Maria pina la lacrimi cum vrea ea sa manince singura si culmea ca-i si reuseste. Apoi umbla deja foarte bine si e asa de mindra de reusita ei. Se vede pe fata ei ca-i place sa umble singura.
Si ca sa-l laud pe Alin sa va spun ca el spune "multumesc" in diverse ocazii, uneori chiar si fara sa se potriveasca. Cred ca a invatat de la desene animate.
Bibi: Ce mai face Ianis? E cuminte? Are colici?
Andra: Vacanta frumoasa sa aveti si fara incendii.
Cornelia: E groaznic sa te intilnesti cu hotul in casa. Ce tupeu au sa intre cind sint proprietarii acasa. Nu puteti face nimic sa va protejati?
In privinta faptului ca fetita ta vrea doar suc.... Daca nu vrea sa bea apa, eu zic sa-i pui apa in suc, dar vezi sa nu te vada ca poate nu mai vrea sucul. In felul asta mai diluezi si sucul si bea si ea un pic de apa. Supa maninca?
Gaby: Vacanta placuta.
Madic: Si chiar asa de ce n-ai "smuls" vaca. Ati fi avut lapte prospat.
Mamicile cu burtica sa aiba grija de burtici. Sarcina usoara, hai ca mai aveti un pic.
Doinna: Ce mai faci?
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
madic spune:
Buna fetele,
Am fost si noi azi la gradi si, cel putin dupa spusele directoarei, nu sunt necesare alte analize, e suficienta fisa pe care mi-a dat-o la inscriere, bineinteles, plus aviz epidemiologic - cu o zi inainte. Cat despre inceputul gradinitei - va fi cel mai probabil pe 15 sept, daca nu, pe 18. Mai e atat de putin, deja am o strangere de inima ca o "inregimentez" in program, desi acum oricum se scoala pe la 7 dimineata , asa ca mare efort (cel putin din punctul asta de vedere nu va fi).
Si, ca sa va mai zic o perluta, azi dimineata la gradi o intreaba directoarea:
- Cum te cheama?
- Maria Mariuca
- Cati ani ai?
- Trei ani
- Cum o cheama pe mami?
- Madi
- Cum il cheama pe tati?
- Dan
Apoi, hotararand isteata mea ca prea a luat-o la intrebari, zice la randul ei:
- Tu esti doamna directoare?
- Da, eu sunt
- De ce nu ma lasi sa intru? De ce?
- ???
Am omis sa va spun ca dialogul se purta la usa gradinitei, ca dna. directoare de-abia venea la serviciu.
V-am pupat.
Madi si Mariuca
Kehleyr spune:
Buna fetele,
Bibi - pana la urma ati ales un nume frumos. Nu te supara, dar cand ziceai de Moise ma gandeam numai la Moise Guran ala de la Money Channel . Sau Moise era propunerea Andrei, nu mai stiu???
Cornelia - eu am descoperit pe propria piele ca nu ii poti cere copilului sa nu manance sau bea ceva cand te vede pe tine. Cred ca nu e o tragedie daca bea sucuri naturale, dar Cola - no way. Sfatul meu ar fi sa o scoateti si din dieta voastra, ca nu face bine deloc...
Martta - eu tare as vrea sa o duc la gradinita. Stefania abia asteapta. Asa ca nu cred ca aman momentul. Insa ii voi face lui Stefi si vaccinul de hep. A.
Alinuta, ma minunez si eu ca si Romana, si Stefi tot in jur de 14 kg are. Dar mie mi se pare bine conformata asa ca nu imi fac probleme. Are si numai vreo 96 cm, ce-i drept.
Marox - suna foarte frumos impresiile voastre .
Mihaela - il mai aduci pe Flaviu acum in toamna? Parca asa vroiai...
Gio - ai grija de tine si de burtica. Eu nu sunt la curent cu toate evenimentele, dar avand in vedere ca ai avut probleme in trecut tare ar trebui sa stai acasa. E cel mai important acum sa fii linistita.
Noi am facut duminica botezul si a fost tare emotionant. Nu stiu de ce, pentru ca lume a fost mai putina, slujba parca mai scurta (desi cred ca asta a fost numai o impresie...). Si participantii erau draguti, erau 4 sau 5 fetite de la 7 la 3 ani (Stefi) care la un moment dat se tineau de manuta si urmareau totul cu foarte mare atentie. Dupa biserica am facut petrecere la McMoni's la terasa, am fost vreo 30 de oameni, si a fost tare placut - mai putin caldura. Mai ales niste baloane cu personaje din desene animate au fost atractia zilei printre prichindei .
Sofia a inceput sa rada la noi, la mine si la taica-su, si ne topeste. Si e tare cuminte. Seara e mai agitata, ieri a stat treaza vreo 4-5 ore, dar tot nu pot spune ca e un bb dificil. Noaptea se trezeste in general o singura data asa ca nici de asta nu ma pot plange. Sunt o norocoasa.
Singura suparare este ca am catzelul bolnav. I-au gasit ceva la dinti care poate fi cancer. O opereaza vineri si in 3 saptamani avem rezultatele de la biopsie. Sper sa nu fie nimic, m-a intristat foarte tare vestea... incerc sa nu ma gandesc cum ar fi daca ar fi sa fie rau, mai ales ca ea e asa vesela si plina de viata.
Va pup si concedii placute norocoaselor care le au in viitor.
nicol74 spune:
Buna fetele !
Kehleyr imi pare rau de catzel, tinem pumnii sa fie totul bine.
Andra calatorie vesela si vacanta placuta !
Alinutza am vazut si pozicile eu Alexandrei, foarte dragutza.
Pojo bafta cu Metro sa fie ce-ti doresti tu.
Romana si Teo a ramas tot cam la 14kg sau putin sub dar are cam 100cm, lungana si slabanoaga.
noi incepem pe 15 gradi, mi-a zis sa ma duc pe 10 dar nu pentru analize, tb.sa ma uit in fisa sa vad ce cer.
va pup,
Nicol
gio spune:
Buna fetele,
V-am citit un picutz, vad ca preocuparea principala e gradi. Eu recunosc ca am pierdut fisa de inscriere si ca habar n-am ce analize tre' sa fac. In schimb am facut rost de un teanc de analize pt noi si fata si sper sa fie suficiente: de la idr la exudat..copro..mrf pt taica-su si vdrl pt ambii. Acum mai ramane sa fac rost si de fisa.
Cornelia, m-a socat faza cu hotzul; ai mei stau la casa si ma gandesc mereu cu groaza ca e mult mai simplu sa se trezeasca nas in nas cu cate unul. Taica-miu vroia sa puna nu stiu ce sistem de alarma sa scape de grija; eu i-am sugerat sa puna pe poarta obiectiv pazit de eu-stiu-cine ca sa-i mai sperie.
Dana, felicitari pt micutza crestina.
Alinutza super ai povestit. Printre jocurile preferate ale Taisiei e cel cu papusile la MC Donald's...si credeti-ma ca nu merge acolo decat din an in Paste. Isi pune toate papusile in jur si mananca tort...
Andra, concediu placut!
La fel cum spuena Nicol, Taisia are pana-n 14 kg si 100 cm. Eu ma declar multumita. Oricum nu se atinge de nici un lucru nou de mancat; zice ca a mancat deja.
Apropo, copiii vostri mint? Taisia cred ca a inceput, ori fabuleaza...nu stiu ce sa zic. La faza cu mancatul ne minte pe fatza, ca a mancat deja, ca sa nu-i dam ceva ce nu-i place. Si da, de cand cu sucurile nu mai vrea altceva; incercam sa-i cumparam ceva cat mai natural, i-am facut si compot si bea, siropel facut in caz samd; dar pe fructe nu pune gura, zice ca sunt pt oameni mari.
Eu am fos tun pic in spital, fac tratament in continuare si de-abia cand termin, prin septembrie, cerclaj daca mai e cazul. Sa vedem.
Va pup
17 +
http://community.webshots.com/user/taisiaeliana
Kehleyr spune:
Eu de maine iar plec o saptamana la munte. Nicol da-mi si mie pe PM detalii pls despre de ce te-a chemat la gradi, ca doar o sa fim colege . Nu imi dau seama ce treaba ar putea avea cu tine mai devreme. Au terminat renovarea? (Pe PM ca altfel mi-e ca nu mai gasesc raspunsul cand ma intorc.)
Azi i-am facut vaccinul de 2 luni Sofiei si lui Stefi prima doza de Havrix. Pediatra mi-a zis ca o sa fie nasol cu bolile de la gradi si mi-a recomandat sa o duc la una cu program de 4 ore, in ideea ca la cele cu program scurt, copiii provin din familii unde au cu cine sa stea acasa daca sunt bolnavi, in timp ce la cele cu program prelungit, parintii merg la birou si ii duc la gradi chiar si bolnavi. In fine... nu cred ca stau eu acum in ceasul al 12-lea sa schimb gradinita. Poate cel mult fac ca Bibi si aman momentul cand o sa o duc.
Va pup si ne auzim dupa 1 sept.
Cornelia spune:
Dana, sa iti traiasca micuta crestina!
Alina, pupici frumusetii mici!
Gabi, vacanta placuta!
Madic, ne hotarasem si noi pt. Dambovicioara, inainte sa anulam totul. Imi poti spune la ce vila ati stat?
Ne-am gandit si noi la alarma, dar nu prea are rost, cand suntem acasa. Hotii au intrat doar cu noi in casa, vara, cand am lasat geam/usa la balcon deschise .
Cred ca maine merg si eu la gradi, sa vad daca mai aflu ceva.
Gio, ai grija de burtica! Multa sanatate!
Pupici si celorlalte burtici. Parca ar trebui sa se intoarca si Crisa.
A, vroiam sa va spun, ca, in sfarsit, dupa trei veri , intra si Maria in mare!!! Mai nou, nu o mai pot scoate din apa!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze