Sezatoare canadiana (50)
Raspunsuri - Pagina 19
adelamaria spune:
Hm...ce coincidenta...sa nimeresc aici la voi (sper ca ma primiti in vizita ) exact cand discutati despre viata in Romania...
Coincidenta pentru ca noi am putea pleca spre Canada si am ales sa stam aici in principal pentru ca mi-e teama ca nu voi avea destula energie s-o iau de la zero...Dar motivul cel mai important: ne dorim un copil care...nu vine...M-am gandit ca macar aici stiu la ce medici sa merg...chiar daca ma costa, imi permit sa merg la o clinica particulara...sa fac analize...fara timpii de asteptare despre care am auzit in Canada...
Acum insa...ma gandeam ca daca luna asta tot nu e sa fie, sa plecam...nu mai avem nimic de pierdut...
Cum spunea cineva...in Romania nu e rau daca ai bani. Daca esti inconjurat de prieteni, de familie, de oameni de un anumit nivel...ma refer la educatie si posibilitati financiare...nu e rau...te zbati, dar se poate trai...ca si acolo, banuiesc...Asta ar fi cealalta parte a problemei pentru mine si sotul meu: viza a venit cumva prea tarziu...am terminat scoala, avem servicii bune, posibilitati financiare, avem casa...mica, dar a noastra...E greu sa renunti la tot si sa o iei de la capat...iti trebuie o anumita structura interioara...Tot respectul pentru cine a facut asta...
Si totusi, ma gandesc ca nu stiu ce imi va aduce sfarsitul de luna...cat de dezamagita voi fi de data asta...si cum voi reactiona...Uneori ma gandesc ca plecand macar as avea un motiv pentru care sa pot spune ca nu reusesc...macar as zice ca n-am bani de doctor sau nu ajung la ei...macar n-ar mai fi...inexplicabil...
Emilly spune:
Ange hai mai ca mai fac eu un bb si te iau de nasa, mai asteapta nitel asa cam 1-2 anisori.Zi-mi si mie cum e cu baletul, de la citi ani se poate inscrie copila si cam cit costa si cite ore pe saptamina face.Voi stati in Laval, asa-i?e aproape de casa locul cu pricina, adica exista in Laval o scoala pentru bebelacii de balet?
Mercic si si zau ca te iau de nasa ca prea iti doresti.
Laura multumesc de adresa, e bine de stiut.Pina una alta cred ca am rezolvat problema cu Maria si Mirabela, o sa mi-l dea o cunostinta da cica nu se vede prea bine, astept sa intru in posesia cd-ului si ange ti-l dau si tie.
zi frumoasa canadencele!eu imi tin giza acasa de 2 zile si ne facem de cap ca fetele...
Emilly cu gaza ei
Emilly spune:
AdelaMaria am auzit de foarte multe cazuri care se "chinuiau" in tara sa faca un bb mic si ajunsi aici a ramas tipa din prima gravida.Cica clima sau hormonii din mincare le-ar fi ajutat, daca-s basme, basme zic si eu.Ultimul caz sunt cunostintele cu cd-ul, se chinuia in tara de mai bine de 3 ani si ajunsa aici in prima luna a fost cu ochi.Aacum are o mindrete de fetita de 4 luni.
Emilly cu gaza ei
Ica 1975 spune:
ange, iti trimit un PM
adelamaria, sper ca luna asta sa ai raspunsul pe care ti-l doresti ; decizia de a emigra va apartine si este bine ca tineti cont de toate aspectele
vreau si eu CD-urile cu Veronica si MAria-Mirabela ; am senzatia ca odata cu gazi sunt si eu copil si vreau sa profit din plin
Olga, tu cand ai timp de aerobic?
Noi
ange spune:
Ica,primit.te sun azi,maine cand am putin timp.
abia acum mi-am dat seama de unde vine "ica".Frumos nume ai.Si pe fata mea pe langa Maia o cheama si Ioana
Emilly,astept cat vrei tu numai fin sa am.Daca vrei sa acceleram "problema" vin cu lumanar,sampanie,etc numai sa dati bice sa iasa un finut(a) frumos si sanatos
Vezi ca nu uit. Cand spui "da" incep pregatirile pt. botez
Olga,gata!mi-am luat si cursul de step.Sa vad acum daca voi fi serioasa si ma voi tine de ele
fetele care aveti id de messenger si vreti sa conversam astept privata.
Olga,sunt acasa.Sunt la 13,00 pe mess.Poate-ti doarme si tie "teroristul" si ne vorbim
Emilly spune:
Esti tare draguta Ange auzi la tine, vii chiar si cu sampania?!!
Stii cum sunt cu prioritatile, intii job, apoi casa si apoi si un al doilea bb, sper sa nu ma apuce 40 de ani pina le fac pe toate.
Nu mi-ai spus cum e cu baletul, eu chiar sunt interesata.Mai zi-mi, te rog, si cit ai platit la Cardio Energie.
Mercic, zi buna!
Emilly cu gaza ei
columbiana spune:
ma intereseaza si pe mine preturi de la energie-cardio, pentru ca m-am dus cu avint revolutionar la tennis 13 sa ma inscriu la un program de exercitii, si cind am vazut tarife de 3.000/an/pachet mi-a cam cazut pliantul din mina si-am facut stinga-imprejur;)))
http://community.webshots.com/user/vara2006photos
ange spune:
Emilly,draguta,dragutza dar baga mare ca vreau finut
Scuze ca nu ti-am raspuns la intrebari.Am raspuns in viteza si citit pe diagonala ca trage Robert de mine...
Balet face de anul trecut.Merge la un centru de "loisirs".e de stat.Platesc 70 cad.Cursul tine pana in aprilie.La sfarsit au spectacol final cu toate scolile de dans(de stat).e o nebunie.In astia 70 cad intra si costumatia de spectacol.In plus de taxa te costa costumul de antrenament(ciorapei albi,opincutele si bady-ul).Astea fac cat taxa Le cumperi de un anume butic pe care ti-l dau ei.
Poate voi avea ocazia sa-ti dau dvd-ul cu specatcolul de anul trecut sa fezi cat de frumos poate sa fie.
Maia mea e inebunita.
Ea e disperata si dupa profa care este prietena mea. profa de balet a lucrat ramplasanta intr-o vara la noi la gradi si Maia de acolo a indragit-o.
Merge o singura data pe sapt.(sambata).
Cauta cel mai apropiat centru de loisir din cartierul tau si informeaza-te.
Cursuri de balet sunt cate vrei peste tot.Sunt multe private.Eu am dus-o aici din cauza profei.
Pe langa balet facem si inot(asta de la 2 ani) si patinaj artistic tot de anul trecut.
cam asta-i.
daca ai nelamuriri astept intrebari.
A!
la energie cardio mi-am luat 2 cursuri.Unul de latino si unul de step.Le-am luat in 2 centre diferite pt. ca nu am gasit locuri in acelasi centru pt. ambele cursuri.
Un curs costa 78,63 taxe incluse si tine pana pe 3 dec.
ange spune:
Ana,tu stai in Laval?
cum mai 3000 cad.Nu se poate.
Eu merg cu copii la inot acolo de 5 ani de zile si platesc 70 pt. un curs de inot(de copil) pt. o luna jumate.