Grup de suport pt slabire 5 kg!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, va pup cu drag pe toate; in seara asta nu am chef de scris.
Azi am iesit la alergat la 22.30 ; am servit 15 min.

Luna, mi-a sosit pachetelul cu comanda, dar nu am avut timp sa ma duc dupa el; asa ca ma duc luni si incep de atunci; mor de nerabdare.

Va doresc un weekend frumos cu tentatii cat mai putine!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

ellej, la mine te-as ruga sa-mi treci 72.5 kg si mai ales sa-mi stergi bilele negre, ca-s fata cuminte si ma tin de treaba

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Buna dimineata la toate fetele si spor la slabit.
M-a bucurat sa constat ca cu mici exceptii toate fetele din grupa fac sport.Asta e cel mai bun lucru,pentru ca orice restrictie alimentara inceteaza la un moment dat si doar sportul poate preveni aparitia altor kg.in plus.
Mai mult de atat,exercitiile fizice produc asa numitele endorfine ale fericirii ,iar cei care fac sport constant au nevoie de mai putine delicii culinare pentru a se calma de stresul zilnic.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Spor la slabit la toate fetele
Eu am slabit 5 kg in 9 zile,am urmat ceea ce urmeaza pacienti din clinica unde muncesc eu....totul e sa vrei si se poate atunci cind te concetrezi bine .

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

Mergi la inceput

Fabya,Felicitari pentru reusita.
In numele fetelor,te rog sa nu ne lasi in ceata
Vrem amanunte !

Mergi la inceput

Ce liniste e pe la noi!
Toata lumea e in familie... excelent!
Aveti grija ce mancati, ca eu am niste pofte.... de mor; noroc ca-i post si de unele "bunatati" nu ma pot atinge, dar ma omoara gandul la niste chipsuri. Ce ma fac?
Daca nu ar fi post as servi un meniu Mc (sunt fan) si o prajitura...

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare.
Ce te invidiez mai mariano de ce ambitie ai.Eu am mai dat jos 800 grame in WE dar cand e sotul acasa nu pot
Si eu am zis ca tin post si nu am reusit, ba mai mult, am luat si 2 kile in plus.
Astept sa se trezeasca si sa mergem la o plimbarica amandoi,
O seara faina sa aveti toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

fetelor, va admir ce ambitie aveti,
eu...mai putin, desi ar trebui sa stiu ca doar din vrut si visat la asta nu se slabeste...
vreau si eu niste muschi la burtica...

noi tocmai sintem in proces de mutare, stam la hotel de 2 zile, au si gim aici dar inca nu m-am incumetat,dar intentia o am... am fost si prea obosita ( sau lenesa...) Au si spa si bazin dar sint afara si afara e friiiig ( la noi e iarna acum si ploua si e rece...)

singurul lucru pe care incerc sa-l fac e sa maninc putin seara si mai mult in restul zilei...

spor la slabit !

-------
Life's a journey, enjoy the trip !

Mergi la inceput

Olim,mult succes incepand cu ziua de azi-am inteles ca te apuci de regimul Scarsdale,sper sa ai rezultatele asteptate.
Mariana,Mc,chipsurile si prajiturica lasa-le ca bonus pentru cand vei sarbatori pierderea a 5-6 kg.(iar atunci te vei gandi de doua ori-sa mananc sau nu-iar raspunsul e foarte aproape de nu)
Cum merge alergarea?
Marimar,la voi e frig? Ce frumos ! Ai un motiv sa nu tii dieta,oricum te imbraci mai gros iar odata cu venirea primaverii o sa ai mai multa energie pentru o dieta.
Oricum,mutarea cere mult stres,ma gandesc ca oricum nu e o perioada propice slabirii,dar odata aranjata casa,poti sa incepi un nou mod de viata,mai sanatos-cu miscare,fara dulciuri,bauturi carbogazoase etc.
Ellej,ce mai faci ? Ce mai mananci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Buna dimineata ambitioaselor!

Fabya - nu ne zici si noua care e regimul care te-a ajutat pe tine?

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput