Grup de suport pt slabire 5 kg!
Raspunsuri - Pagina 7
mariana tache spune:
Buna dimineata!
Azi sunt 2 saptamani de cand alerg (aseara am servit 17 min.) seara de seara, fara exceptie! Asa ca vin la inventar.
M-am cantarit de dimineata si am 71.5 kg (mai mult spre 71, dar nu ma hazardez). Deci in 2 saptamani de alergat si nemancat dupa ora 18, am dat jos 2,5 kg. Eu sunt f multumita pt ca nu am facut eforturi deosebite in acest sens. In aceste 2 saptamani am trisat doar o singura data (aseara cand am mancat o punga de chipsuri inainte de alergat
); in rest am postit, dar am mancat ce-am vrut!
Iar acum sa va dezvalui unele chestii beton
din meniul meu: dimineata am servit paine prajita cu miere si de vreo 3 ori cu dulceata de visine; de 3 ori in perioada asta am mancat cartofi prajiti cu mujdei
; de 2 ori am mancat paine cu un pic de ulei si gogosar
. Astea pe langa tocanite de legume, ciuperci, ciorba (adica mancare soft). Bun. Avand in vedere cum am mancat eu sunt ffff multumita de ce arata cantarul. Acul se misca incet, dar sigur, in jos!
Luna, azi ma duc sa-mi iau si coletul de la posta; deabia astept! Saptamana viitoare sigur vad acul la 70
.
ellej, unde ai disparut? acum esti si in concediu! te astept sa-mi modifici datele la mine; sa ma treci cu 71,5 si sa stergi bilele negre!
marimar, spor la mutare! cat mai dureaza perioada de tranzitie?
si o saptamana cu spor in slabit!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Misilicu spune:
salut!
Am reusit sa dau jos 1 kg. Sa fiu sincera am fost cam dezamagita ca a fost doar un kg, dar nu renunt. La haine se cunoaste mult mai mult.
M-asteptam sa fie macar 1 si jumatate tinand cont cat m-am agitat zilele acestea.Luni, joi si vineri am fost la sala si am mers/alergat cate 6km, sambata am avut inot o ora si junatate iar duminica am facut o excursie cu bicicletele, am parcurs peste 20 km.
Meniul meu este acelasi:
dimineata:cafea cu lapte si paine graham
pranz: salata verde cu tofu sau peste sau pui
seara: pepene (o felie mare) sau fructe congelate
Credeti ca mananc prea mult? as vrea sa dau macar 1 kg si 1/2 pe saptamana.
Luna, cand consumi numai lichide, ce fel de supe manaci? Facute de tine? Din ce?
Va urez o saptamana cat mai linistita !
olim spune:
Salutare.
Vin la raport asa cum am promis.Am 83.5 kile si ma apuc de treaba.sPER SA TREACA SI RUSII CARE ACUM SUNT IN VIZITA LA MINE
.
Azi m-am ambitionat foarte tare si PROMIT CA PANA VINERI SA AM 80-81 KILE.Daca nu fac asta ma umpleti de bile negre![]()
Mai ales ca al meu maine pleaca la servici si nu mai sunt tentata sa manac la 10 seara
O saptamana buna tuturor
ellej spune:
Buna, sunt in concediu si intru ceva mai rar. Ma alearga bibiloiul de scoate untul din mine. Am renunta la fibrobar, manac pui cu salata. Si am inceput sa iau pastile care cica contin ananas si ar trebui sa faca si ele ceva. Ma ocup acush de lista, felicitari Mariana!
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Luna75 spune:
Se pierd kilograme nu gluma pe aici.Felicitari.
Misilicu,tu chiar mananci putin pentru cat efort depui.Vezi sa nu iti pierzi musculatura !
Supele mele sunt putin ciudate,nu neaparat sunt pentru a slabi,eu le folosesc ca sa imi umflu burta cu ceva.
Supa crema de rosii
o cutie de rosii de conserva + 2 morcovi+jumatate pumn de orez brun.Fierb si pasez cu mixerul
Supa crema de linte
Linte+morcovi + ceapa + rosii.Fierb,pasez cu mixerul.
Supa de varza
Varza+morcovi+ceapa+ardei+rosii.Fierb si mananc fara a pasa
ingredientele
Supa de legume
mazare,cartofi,orez,morcovi,conopida sau broccoli-pe asta nu o pasez si o mananc doua zile la rand fara paine
Mariana
lasa gemul de visine pentru la iarna,cartofii prajiti ofera-i cu mult drag sotului tau,painea cu miere baiatului mai mare,chipsurile le gunoi.
Incearca sa mananci mai multe proteine ca sa iti faci o masa musculara placuta, carbohidrati mai putin ,deoarece corpul tau are de unde sa le ia (prin dizolvarea depozitelor de grasime existente).
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
mariana tache spune:

Eu tocmai mi-am facut dushul de dupa alergat, iar acum savurez portia imensa de pepene rosu. Azi am alergat 18 min; nu-mi vine sa cred ca imediat ajung la 20 min; nici nu visam la asemenea performanta
.
Luna, nu ma certa
; dar fiindca am tinut postul nu am servit proteine; dar de maine nu mai ratez carnita ca tare imi place
; si fiindca o sa servesc sunculite la micul dejun si lapte cu cereale fitnes, o sa sar garantat peste gem, miere si painea prajita; dar nu promit ca din cand in cand nu mai servesc cartofiorii mei prajiti! (eu sunt big fan cartofi gatiti sub orice forma!); nu-s pregatita psihic sa fac asemenea sacrificiu
.
Vreau sa te intreb ceva: miercuri seara iesim in oras cu niste prieteni de-ai nostrii, asta dupa ce o sa alerg; am voie dupa alergat si dupa carnitina sa mananc o friptura de vita cu salata?
M-am distrat teribil de supele tale date prin blender; parca ii fac eu mancare lui Stefan; de ce le dai prin blender?
Olim, spor la tinut dieta! chiar sunt curioasa daca o sa ai rezultate.
dumitrulaura, felicitari pt cele 2 kg pierdute! tot inainte
!
misilicu, eu cred ca ti-am mai spus ca mi se pare ca mananci enorm de putin; cum rezisti? de ce mananci fructe congelate? si sub ce forma le consumi?
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
olim spune:
Salutare.
Si eu sunt tare curioasa mai mariana
DAR azi am fost
si nu prea am avut timp sa manac mult, deci sper sa se vada ceva.Am promis ca ma cantaresc doar din 3 in 3 zile.
Va urez noapte buna
Luna75 spune:
Mariana,in legatura cu miercuri seara,sa nu iti faci griji-poti manca.
In ceea ce priveste supa la blender,o fac asa pentru ziua de lichide ca sa stea cat mai putin in stomac ca sa aiba timp si sistemul meu digestiv de putina odihna si implicit sa se autocurete.
Ai dreptate cu unele alimente nepermise fac bine "spiritului",eu din pacate sunt foarte ciudata ori ma abtin foarte bine ori dau frau liber si mananc de toate.
Oricum,mai nou reusesc sa tin un anumit echilibru,inca fragil,deoarece daca mananc ceva nepermis am mustrari de constiinta,si ma doare sa ma gandesc ca va trebui sa traiesc asa toata viata.
Admir foarte mult oamenii care mananca de toate si nu isi pun n intrebari despre alimentul respectiv,iar daca nici nu se ingrasa oricat de nesanatos ar manca ii si invidiez,chiar daca de felul meu nu sunt invidioasa.
Mariana,iti doresc La multi ani pentru astazi in caz ca iti serbezi numele.
Eu sunt putin in deruta,deoarece lumea se serbeaza ori pe 15 aug,ori pe 8 septembrie,ori pe 12 septembrie.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Kya spune:

La Multi Ani Mariana si tuturor Mariilor!
Reportul meu nu arata prea bine
, gimnastica fac, dar nu vrea sa se miste nici un gram jos.
Poate partalonii stau ceva mai lejer. Sper sa nu mi se para sau sa fie wishful thinking...
Dar nu ma las, merg inainte!
Luna o sa incerc si eu supele tale, suna delicios. Eu sunt o mare amatoare a supelor crema, pasate.
O zi buna va doresc.
Kya - viitoare mamica in asteptare