Grup de suport pt slabire 5 kg!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, fete ambitioase! Eu am mai slabit un kg.!!!
Am ajuns la 72 asa ca rtimul propus de un kg. pe saptamana il respect in totalitate!

Mariana, m-as baga la daneza sau oricare alta dar, dupa cum spuneam, nu pot tine dieta. Nu am nici timp, nici nu pot sa gatesc separat pentru fiecare din familie - oricum sotul si spiridusul au meniuri separate - si mai sunt si infiorator de pofticioasa! Tocmai de aceea am spus intotdeauna ca prefer sa tin un regim de slabire neconventional....
Luna - ma mai gandesc la chestia cu sarit coarda. Am o curte in care as putea sa o fac dar, sincer, mi-e cam lene. Bun, acum vorbesc si sub impulsul momentului, in sensul ca la mine ploua cu galeata, stau in birou cu draperiile trase, ascult muzica celtica si ....iti dai seama ce energie pot sa am.

Auzi, chestia cu automasajul m-ar interesa si pe mine. Dar habar nu am cum se face cel pentru abdomen? Doar cu mana sau am nevoie de un accesoriu? Si cu ce miscari?

Va pupicesc si va doresc o zi in care gramele sa zboare cat mai usor.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Danitinsa nu crezi ca faceam masaj profesionist.Aplicam mai intai putina crema,2-3 minute miscari blande dupa care ciupituri/framantari/tras de grasime.
Eu am si un fel de rola cu maner pentru masaj dar mi-e lene sa o folosesc.
Felicitari pt.kg.pierdut.Sa speram ca peste putin timp vom sarbatori 70.
Poti sa sari coarda si in casa.

Imi pare rau ca nu am acceptat sa deschid eu subiectul pentru ca acum eram in posibilitatea sa -ti pun kg.minus pe lista + se pare ca stau si mai mult in zona.
Mama Lia - nu a primit incacu toate ca si-a atins obiectivul.
Dar lasa ca vine Ellej de la mare si face corecturile necesare.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

ma primiti si pe mine?!
Mi-au mai ramas vreo 5kg de dat jos dupa nastere.....si nu mai vor sa plece nici impuscate . De fapt acum 2 luni eram undeva pe la 78kg, am bagat 2 ture de regim disociat si am ajuns la 70. Si de-aici gata....primele kg s-au dus incredibil de repede (in 10 zile am slabit 6), apoi am mai reusit sa pierd vreo 2, tot dupa 10 zile de regim....si vad ca acum e din ce in ce mai greu cu ele. Stiu ca ar trebui si putina miscare, nu doar regim (pe care intre noi fie vorba, deocamdata nu-l tin ), da's lenesa rau de tot.
Acum am revenit din concediu (unde spre surprinderea mea am reusit sa stagnez cu kg, m-am intors tot cu cate am plecat desi am cam abuzat cu mancatul) si am zis ca-i cazul sa ma pun din nou pe treaba.
Nu stiu cu ce regim o sa incep (ca discociatul vad ca nu prea mai da rezultate), asa ca orice sugestii sunt binevenite.

Pupici tuturor si "spor la treaba"!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

wow! ce de fete ambitioase pe acileaaaaaaaaaa!!!!
bravo!!!!
eu am trecut sa va salut si sa va scriu cateva randuri.de citit va citesc aproape zilnic,dar cum in perioada asta somnul,lenea ma domina.....va citeam si apoi fuguta la somn cu mine!!!!
eu incerc sa controlez cam ce si cat mananc.carne..........nici sa nu o mai vad!cu lactatele stau cam rau cu toate ca stiu ca ar trebui sa consum ceva lactate in perioada asta.dau atacul la fructe si zeama de la castravetii murati.cu mancarea gatita...........supa e baza!daca nu am supa fac un scandal!!!!de mama /mama!si stati sa va spun ca am ajuns sa mananc separat de mustata al meu ca deja am impresia ca mananca mai mult decat mine si ma enervez,am impresia ca nu-mi mai ajunge mie si la bebe si pun botic si plang mai rau ca un copil....deh!toane de ......am ajuns la 61 de kg si mie mi se pare ca am luat cam mult in 2 luni.
LUNA..........tot perseverenta!stai cu gura pe fete cu sfaturi si daca e nevoie si cu
MARIANA............fusesi domnisoara,hai?!?!?!?dai bataie cu alergatul ca o sa vina si rezultatele.
mama_lui_alex...................concediu placut! si vreme frumoasa!
Danitin..................sa sti ca si eu mai foloseam masajul(neprofesionist)dupa dus,ma cremuiam si masam cum imi venea mie mai bine.si sa sti ca se simtea ceva schimbare.

va pupic pe toate!si va doresc sa dispara cat mai repede kg care sunt in plus!!!

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, din nou!

Mai, vremea asta ma saboteaza rau de tot! Ploua intr-una si mi-e un somn.... Plus ca fetele de la serviciu au comandat ciocolata calda cu frisca si eu da nu am cedat si am baut doar lipton cu lamaie - fara zahar, nu are gust grozav dar are aroma. Nici macar drumurile mele lungi pe jos nu le pot face. Am incercat unul de dimi si m-am udat la picioare tare de tot.

Mariana - uite exemplu de pofticios. De dimineata m-a palit pofta de dulce, da nu asa, oricum, din aia de salivam. Si mi-am facut o felie de paine prajita cu gem de caise. Daca eram la regim strict stricam tot, dar asa, recuperez eu de undeva.... La amiaza am mancat un cartof fiert cu carne de vitel la gratar si salata verde.
Luna vad ca esti tot timpul o prezenta energica.Mi-as lua si eu o chestie de masaj dar nu stiu ce. Pana acum am vazut doar aia de pe gelul de dus de la Nivea - a propos, ati incercat-o careva - si ceva de la Avon dar par scumpe. Trebuie sa-mi fac timp sa merg la un magazin de naturiste. Cat timp dureaza o sedinta din asta de automasaj?
Carmen cu ce te masai?
Mickyyy bine ai venit! Sa stii ca fetele sunt grozave in ceea ce priveste sustinerea in cura de slabire. Ia vezi poate te apuci de Daneza Marianei ... Ce inaltime ai?

Mai, tocmai m-a apucat o foame cumplita, dar stau linistita la mine in birou ca ai mei colegi au comandat pizza si nu vreau sa cad in ispita. Mai bine mai bag 1/2 de apa plata..... Vreau pana la sfarsitul saptamanii sa ajung la 71...

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

danitin, unde gasesc Daneza Marianei?
Mi-aduc aminte ca am vazut-o candva, dar nu mai stiu pe unde, desi recunosc, n-am citit la subiectul de aici decat spre final, cateva postari, iar pe la femina intim la prima vedere nu mi-a sarit nimic in ochi legat de daneza.
Cat despre inaltime am aproape 1.80 (1.79 mai exact) iar inainte de sarcina aveam vreo 62-63 (ca sa nu mai zic de vremurile bune cand ma invarteam pe la 60).

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Ma numesc si vreau sa scap de 5 kg!

Mai aveti un loc in grupul de sustinere?

Dupa nastere am ramas cu cateva kg suplimentare, care nici acum dupa un an nu s-au dus. Cauzele le cunosc prea bine si recunosc aici ca nici eforturi sa scap de kg n-am facut.
Dar acum sunt hotarata de la 1 septembrie sa dau asaltul si sa slabesc 5 kg.

Am 1,60 inaltime si aprox. 53 kg (greutatea variaza intre 52,5 si 53,5). Nu visez eu sa mai ajung la 45 de kg cat aveam inainte de sarcina, dar macar un 48 mi-ar reda increderea in mine.

Regim alimentar: mi-am propus sa nu mai mananc dupa ora 19 si sa renunt pe cat posibil la carbohidrati desi imi plac pastele de mor! In schimb pot renunta la cartofi (Mariana, ti-i cedez tie ).Am incercat sa tin Montignac (care altadata a dat rezultate excelente la mine) dar din diverse motive am renuntat pe parcurs.
Sport: merg la fitness de doua-trei ori pe saptamana; prin fitness intelegand aparate de doua ori si streching o data pe saptamana.

Deci, declar aici solemn ca incepand cu 1 septembrie 2006 imi schimb modul de viata in scopul declarat de a slabi 5 kg! Ma bazez pe voi pentru sustinere si pe Mariana (Tache) sa puna biciul pe mine si chiar sa ma verifice personal la sfarsitul lunii octombrie.
Nu stiu daca am sa pot raporta zilnic, dar macar de doua ori pe saptamana incerc sa intru la subiect.

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Micky,bine ai venit la noi ,sper sa iti purtam noroc.Trebuie sa incep prin a-ti spune ca esti foarte norocoasa-la inaltimea ta chiar cu greutatea actuala stai foarte bine.
Noi pe aici,mancam cam tot ce ne dorim insa regula e –cat mai sanatos-nu dulciuri,chipsuri,bauturi carbogazoase si ultima masa nu prea copioasa si nu tarziu.
Danitin,capacul ala de la Nivea cam micut pentru masaj,daca ai gasi ceva mai mare ar fii mai bine.Poti incerca si la piata la doamnele alea care vand obiecte din lemn-de obicei au si ustensile pentru masaj.
Automasajul poate dura intre 10 pana la 30 de minute.Eu obisnuiam sa imi fac masajul in timpul stirilor,telenovele ca sa nu ma plictisesc.
Carmen,bine ai revenit.Ma bucur ca esti fericita.Cum te simti? Senzatie de voma,greata?

Mergi la inceput

Iata si infricasatoarea dieta daneza,cine stie poate ne reprofilam daca meniul indulgent abordat de noi nu va da rezultatele asteptate.

Dieta trebuie sa fie tinuta fix 13 zile, de aceea este destul de dificila.
Este o dieta care iti schimba metabolismul, si efectul ei dureaza aproximativ doi ani.
De aceea nu trebuie tinuta din nou in interval de minim doi ani. Daca dieta este abandonata pana in a 7-a zi, se poate relua dupa un interval de un an.
Daca dieta este tinuta corect, se pot pierde intre 7-20 kilograme.
Nu trebuie inlocuit nici un aliment din dieta. In caz contrar dieta s-ar putea sa nu mai aiba efectul maxim.
Daca te simti infometata in timpul dietei bea MULTA apa. Ajuta!

Ziua 1
mic dejun 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar
prinz 2 oua fierte(tari) + spanac fiert + 1 rosie
cina 200 gr. (7 oz) friptura de vita +salata cu ulei si suc de lamiie

Ziua 2
prinz 2-3 felii sunca + 1 iaurt natural
cina 200 gr. (7 oz) friptura de vita + salata cu ulei si suc de lamiie

Ziua 3
mic dejun 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie de piine prajita
prinz 2 oua fierte tari+1 felie de sunca+ salata
cina telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct proaspat

Ziua 4
prinz 2 dl. suc de portocale + 1 iaurt natural
cina 1 ou fiert tare+un morcov mare ras+brinza de casa

Ziua 5
mic dejun un morcov mare ras cu lamiie
prinz 200 g (7 oz) cod fiert cu suc de lamiie+ o lingurita de unt
cina 200 g (7 oz) friptura de vita + salata cu telina proaspata

Ziua 6
prinz 2 oua fierte(tari) + 1 morcov mare ras
cina 1/2 pui + salata cu ulei si suc de lamiie

Ziua 7
mic dejun 1 ceasca de ceai fara zahar
prinz NIMIC (beti multa apa...ajuta!)
cina 200 g (7 oz) cotlet de miel + 1 mar

Ziua 8
prinz 2 oua fierte(tari) + spanac fiert + 1 rosie
cina 200 gr. (7 oz) friptura de vita +salata cu ulei si suc de lamiie

Ziua 8
prinz 2-3 felii sunca + 1 iaurt natural
cina 200 gr. (7 oz) friptura de vita + salata cu ulei si suc de lamiie

Ziua 10
prinz 2 oua fierte tari+1 felie de sunca+ salata
cina telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct proaspat

Ziua 11
prinz 2 dl. suc de portocale + 1 iaurt natural
cina 1 ou fiert tare+un morcov mare ras+brinza de casa

Ziua 12
mic dejun un morcov mare ras cu lamiie
prinz 200 g (7 oz) cod fiert cu suc de lamiie+ o lingurita de unt
cina 200 g (7 oz) friptura de vita + salata cu telina proaspata

Ziua 13
prinz 2 oua fierte(tari) + 1 morcov mare ras
cina 1/2 pui + salata cu ulei si suc de lamiie

Mergi la inceput

Countrygirl fiind in zona iti doresc si tie bun venit si mult succes.Locuri sunt destule,toata lumea e binevenita.

Era bine daca la inceputul initierii grupului deschideam si un "sac"in care sa adunam kg.pierdute iar la intrarea in grup fiecare membra sa jure ca nu ne va parasi pana nu lasa in sacul virtual 5 kg.

Mergi la inceput