Grup de suport pt slabire 5 kg!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Mama lui Alexvacanta placuta si felicitari pentru pierderea kilogramului.Cred ca esti foarte multumita de rezultatele obtinute.
Cat costa o sedinta de masaj in Ro?

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Buna dimineata dragelor,

nu am mai dat de multisor pe la voi. Insa acum pot sa ma laud cu 1,5 centrimetri dati jos de pe solduri si cu 1 cm de pe talie. Dupa gimnastica si frecat la greu cu crema anticelulitica.
De la mincare nu am putut sa ma abtin foarte mult.

Am vazut pe la TV un nou tratement minune despre care cosmeticienele jura ca functioneaza: Cellu M6. Functioneaza si cu vacuum si cu masaj. O fi bun? Ca poate imi cer un cadou. Desi cam costa: 13 milioane 14 sedinte - tratamentul initial. Si pe urma cica trebuie sa mai faci o sedinta pe luna de intretinere. O fi bun? Sau gimnastica mea din fata televizorului care e gratis?

O zi minunata va doresc!

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, fete ambitioase!

Luna, stiu ca ai dreptate in privinta sefilor dar am eu asa o fire mai sensibila si uneori vorbele dor... Cat despre muschi trebuie ca i-am lucrat tare bine ca ieri seara a trebuit sa iau un Nurofen, nu mai puteam sa ma misc. Azi e ceva mai bine. Metabolul asta mi se pare cam scump ... raman la Lipostop.
Kya felicitari.Ce crema folosesti pentru masaj? Cat despre tratament, asta chiar mi se pare foarte scump.
Alex mamipostarile tale nici nu-mi vine sa le mai citesc. La greutatea ta sa te mai chinui cu cure de slabire? Adevarul este insa ca ai dreptate . Asa am plecat si eu in tinerete de la 49 kg si incet incet uite unde am ajuns. Oricum iti trebuie multa ambitie sa ti atat de mult la silueta.
Mariana m-as alatura si eu curei daneze dar, dupa cum spuneam de la inceput, sunt asa de pofticioasa ca nu pot respecta regimuri de genul asta. Plus ca nu am timp sa gatesc separat pt. Spiridus, sot si mine...

La noi ploua mohorat a toamna. Si cum eu sunt meteodependenta ma termina cenusiul cerului si sunetul monoton al ploii... As vrea sa dorm, sa lenevesc... Ieri seara am bifat mare realizare. Am mancat o felie de paine cu putina branza degresata iar al meu sot si-a facut ditamai omleta cu sunca si cascaval. Si am rezistat!!!!
Am mult de lucru asa ca va doresc mult succes in lpta cu kg si o zi frumoasa.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

danitin crema cu care ma dau este Nivea - Good Bye Cellulite. Imi place cum ramine pielea dupa ce ma dau cu ea, si combinata cu sport, functioneaza.

Tratamentul este intr-adevar scump

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Kya,eu cred ca metoda respectiva chiar da rezultate daca e asa de scumpa-chiar nu pot sa inteleg ce costa asa de mult,ca masajul in sine nu-cred ca aparatul e scump si trebuie amortizat in timp scurt pe spatele nostru,al consumatorilor.
Ieri m-am suparat si eu cand am vazut reclama la o crema care promite marea cu sarea adica pierderi considerabile (intre 5-10 cm.) dar si pretul pe masura-100 de dollari.
Danitin,ai dreptate cu dieta daneza e prea restrictiva-oricum e bine sa stim ca avem un as in maneca in cazul in care mancatul cu cumpatare nu vrea sa dea rezultate.
Am inteles ca tie iti place sa alergi?Pe unde?Singura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Luna, alerg, de obicei dimineata. In spatele casei unde stau e un parc mic, putin circulat. E o.k. pentru ca trece pe langa o strada aglomerata asa ca nu risc nimic, chiar daca sunt singura iar pe de alta parte aleile nu sunt aglomerate. Deocamdata insa nu pot depasi 10 minute de alergare - tine cont ca de 3 ani nu am mai facut miscare - decat o vaga incercare de mers la sala in urma cu 3 luni. La mine conteaza foarte mult mancatul cumpatat pentru ca pe greseli de alimentatie s-au acumulat majoritatea kilogramelor mele. Adica, ani de zile veneam de la serviciu seara, rupta de foame si de oboseala, si mancam cot la cot cu sotiorul masa de pranz dupa care, pe la 24.000 ma lua din nou foamea si mai mancam si un fel de cina tarzie. Dupa ce am nascut si bebe am susepndat total exercitiile fizice iar rezultatul a fost kg muuulte in exces.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Danitin,nu iti fa probleme pentru ca orice schimbare in alimentatie,oricat de mica ar parea da rezultate in timp.
10 minute de alergat e bine la inceput,dupa care urci treptat timpul de alergare.
Cum am mai spus si inainte poti incerca si mersul alert sau de ce nu saritura cu coarda,ma gandesc ca ai si o gradina unde esti ferita de ochii lumii.
Mult succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara dragele mele.

O sa incerc sa fiu cat mai scurta, ca-s tare obosita.
Nu stiu daca v-am spus, dar mi-au fost plecati copiii la bunici in MM pt 2 sapt si 2 zile; azi s-au intors; sunt , dar sunt franta (cum au venit i-am acaparat si m-au sors).

Ma bucur cand vad activitate pe la noi.
Eu nu am mare lucru de spus; imi continui alergatul; azi am servit 34 min.
Maine am o luna de cand alerg; in aceasta luna am 3 zile in care nu am alergat. Si cu toate astea, acul cantarului se incapataneaza sa ramana la 71,5 kg.

Luna, daca nu ai vazut pana acum, uite specimenul: eu nu slabesc chiar daca alerg; tare as vrea sa inteleg ce se intampla! Sincera sa fiu, eu observ o imbunatatire a formelor; s-au redus grasimile; o fi urmatorul fenomen: scad grasimile, cresc muschii, raman la aceeasi greutate? Dar si asa ma enerveaza; de 2 saptamani nu am slabit nici un gram, in conditiile in care alerg si nu mananc dupa ora 18! (care de fapt e 16).
Se pare ca trebuie sa tin si dieta ; dar asta se va intampla, cum am zis, din 18 sept.
Sa inteleg ca nu te prind la dieta DAneza?
Nu mi-ai spus ce crezi despre folie. Azi am alergat fara folie si am transpirat muuuuuult mai putin; nu mi-a placut.

Danitin, te prind pe tine la dieta daneza din 18 sept? hai ca nici eu nu mai pot tine, poate in 2 reusim! pana pe 18 mai e ceva si ne mobilizam psihic pt asta.

Fetelor, legat de dietele stricte: eu refuz sa cred ca daca tin cura si ma abat un pic de la meniu (de ex: in loc de spanac cu ou, manac doar oul; sau: nu beau cafeaua dimineata ci beau doar apa; sau: nu mananc telina si iau un morcov in loc) nu mai slabesc; eu sunt convinsa ca se slabeste si cu mici abateri.

Va rog sa observati cum stiu eu sa scriu un mesaj "scurt".

si somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mariana,prefer sa nu spun cati km. am alergat din 2002 de cand am inceput sa tin un jurnal in care contorizez cu strictete fiecare km.alergat si totusi nu pot vorbi de scaderi spectaculoase in kg.dar in general forma corpului s-a imbunatatit considerabil.
Regula generala e ca in prima faza se slabeste dupa care corpul se obisnuieste cu efortul si nu mai reactioneaza in sensul pierderii de greutate-e si normal sa fie asa altfel ce s-ar intampla cu sportivii de performanta-ar deveni scheleti.
Oricum,un corp atletic-in dimensiuni mai mari e de preferat unui corp sifilidic fara musculatura,fara forme.
Sfatul meu e sa continui cu alergatul pentru ca rezultatele vor aparea,pentru linistea ta sufleteasca incearca sa te masori si in cm,care la randul lor si ele pot fii inselatoare deorece scade stratul de grasime ,dar creste si musculatura-insa diferenta e vizibila.
Cel mai bine ar fii sa te examinezi primavara viitoare-deoarece musculatura se formeaza si ea in timp si dupa cum o spun mereu rabdare.

Mergi la inceput

Mariana In ceea ce priveste infasurarea –e un beneficiu in plus , iar daca iti pui si o crema anticelulitica inainte sau dupa alergat e si mai bine-sau de ce nu revulsin,insa nu in strat gros cum am facut eu odata ca ma ardea asa de tare ca a trebuit sa ma intorc acasa de la alergat.
Se pare ca noile crème anticelulitice se bazeaza exact pe fenomenul de termogeneza-se pun niste componente care incalzesc zona cu probleme ,iar arderea grasimilor se produce mai rapid.
Pentru burta inestetica de dupa nastere eu imi faceam masaj zilnic de doua ori – mai intai cu revulsin pana se incalzea zona si apoi cu crema anticelulitica sau lotiune de corp.
Singura problema cu revulsinul –asta e numele variantei romanesti-ca miroase foarte urat.
Aici am avut norocul sa gasesc o varianta mai evoluata a ei care miroase mai bine dar parca cel romanesc era mai eficienta.

Mergi la inceput