Grup de suport pt slabire 5 kg!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Luna am uitat sa-ti spun ca si eu am tinut Daneza dar numai o saptamana, dupa care am cedat tentatiilor. Mie mi-a placut f mult ce se manca in dieta asta si nu mi s-a parut grea deloc (exceptie: spanacul cu ou ); datorita ei am descoperit gratarul de vita cu salata de salata verde cu lamaie, meniu de care m-am indragostit iremediabil. Am si slabit in acea saptamana ~3,5 kg (nu mai stiu exact), din care cred ca am pus la loc vreo 2; oricum tot am fost in castig.
Am o cunostinta care a tinut dieta asta si a slabit 12 kg; le-a pus la loc in 2 ani lasandu-se pacalita de chestia cu metabolismul.
Ma bate gandul sa-ti fac o propunere; o fac, dar asa mai cu sufletul in pumni. Hai sa tinem dieta asta impreuna! Dar eu nu as putea s-o incep decat din 18 sept, caci plec o perioada de acasa si nu am cum sa tin. Ce zici?

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Olim,bine ai revenit,imi pare rau ca ai avut probleme de sanatate.Credeam ca lipsesti datorita tranzactiei imobiliare.
Mariana,- eu chiar am nevoie de suport daca incep dieta respectiva-cum am spus o gasesc ultragrea-insa ma gandesc ca ar avea efect daca ma gandesc ca eu in general mananc mai multi carhohidrati decat proteine iar dieta respectiva se bazeaza chiar pe eliminarea carbohidratilor.
O alta problema e ca mie nu imi place carnea de vita sub nici o forma,spanacul fiert cu apa si sare deloc,cafea nu beau deloc,cubul de zahar nu inteleg la ce ajuta-insa am inteles ca adaugarile ori inlocuirile nu sunt binevenite.Poate ca cu o reteta buna as reusi sa mananc friptura de vita la gratar.
La inceputul lui iunie era un topic cu dieta daneza si am citit si rascitit cerintele ei dar mi-a fost frica sa incep-daca nu aparea topicul tau chiar ma apucam.
Prietena ta a slabit 12 kg.in 13 zile? sau a continuat cu dieta pe perioada mai lunga.
Fetele care tineau dieta daneza au slabit max.8 kg,cele mai multe insa 4-5-dar cred ca toata lumea a mai calcat pe alaturi pe aici pe acolo.
In cartile de specialitate scrie ca cel mai bine e sa slabim,asa cum o facem noi-incet si sigur dar daca ne uitam bine la meniurile noastre,nu putem spune ca mancam mult si totusi nu sunt schimbari de greutate spectaculoase.
Eu de ex.am tras tare prima luna-am mancat putin-am slabit dupa care chiar daca am mancat sanatos si m-am miscat nu am mai slabit deloc.
Cred ca stationez de mai bine de 6 saptamani in conditiile in care sufar si daca se intampla sa mananc o felie de napolitana.
Dar sa nu mai aberez pe tema asta deoarece si pe forumul nostru am gasit fete care fac si mai mult sport decat mine,nu mananca dulciuri deloc,legume doar la abur,bauturi carbogazoase nu,nu prajesc nimic in ulei-deci eu mai am cale lunga pana acolo.
Eu inca mananc snitel de pui cu cartofi piure cu unt si lapte,ardei, umpluti,musaca de vinete cu carne,salata de vinete,salata de bouef,oua umplute ,orez sarbesc,chiftelute cu carne prajite in ulei bineinteles-mai mult de atat am o obsesie pentru swaorma-care la randul ei e bogata in calorii daca o iau de afara.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, fete ambitioase! Vad ca ati fost harnicute si la scris...
Mariana, iti multumesc de raspuns. Cred ca ideea cupentru cele care se tin de treaba e super. As propune ca la tot 5 kg date jos sa primim cate una. Nu stiu ce sa spun de chestia cu cezariana. Cand am mers la sala si faceam abdomene am cam avut dureri de-a lungul taieturii si senzatia ca se intinde, nu stiu cum sa explic mai bine...
Luna, asa ma gandeam si eu cu suplimentele alimentare si ajutatoarele de slabit. Eu iau Lipostop dar nu ma bazez doar pe el, chiar si in prospect scrie ca trebuie coroborat cu dieta si miscare.Sa inteleg ca mersul pe jos in ritm alert arde ceva ceva calorii?

Am reusit sa ma mentin la 73, asta chiar daca speram ca in week end sa mai dau jos ceva. Tinand cont ca nu am tinut regim e bine. Dar am si stivuit un camion de lemne - am si febra musculara - asa ca speram la ceva redusere. Ma doare din nou gatul si sunt cam deprimata din cauza asta asa ca azi dimi nu am alergat.

Va doresc o zi frumoasa si succes!
Olim, itit doresc succes si multa sanatate!

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Luna, am citit tot pe aici ca aceeasi dieta se poate tine cu carne de pui si ai aceleasi rezultate.

Coraly si Sergiu

poze

Mergi la inceput

coraly,multumesc pentru informatie,ma bucur sa stiu ca pot inlocui cu pui-vita chiar nu o suport dar m-as descurca cumva daca nu s-ar putea inlocui.
Tu ai tinut dieta daneza?
danitin,febra musculara e cel mai bun semn ca ti-ai lucrat muschii la maxim.
Saptamana trecuta parca tot aveai ceva probleme cu raceala sau gatul daca imi amintesc bine-care e cauza?
Da,mersul pe jos e foarte bun mi-am dat seama de efectele ei aici in Emirate.Aici lumea nu prea alearga in schimb vezi multa lume care zice ca face "jogging"dar de fapt ei merg pur si simplu mai rapid decat mergem noi de obicei.Pe mine m-a ajutat mult dupa nastere cand nu puteam sa alerg,faceam zilnic 10 km+impingeam si caruciorul deci inca cateva calorii in plus.Aveam noroc ca fetita mea adormea la primul kilometru si nu se mai trezea pana intram in casa.Poate ce in Ro.lumea s-ar distra vazand o mama care marsaluiestie cu caruciorul dar aici nu am avut probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Luna, cu placere!
Eu nu am tinut-o ca mi se pare prea dura. Eu nu am putut sa ma infometez niciodata. La dieta asta daca imi amintesc bine se mananca o cafea lamicul dejun, sau o cafea si ceva mic pe langa. Ori la mine micul dejun e baza. Nu as putea. Eu recomand o dieta de bun simt, combinata, asa cum stie fiecare ca functioneaza pentru ea. Si cea cronologica pe care am scris-o mai delmult e buna.

Coraly si Sergiu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Luna, chiar azi am primit rezultatul de la analize si se pare ca e un pacatos de streptococ. Dr. zice ca mai mult ca sigur ca l-am agatat de la fetita ba chiar m-a speriat ca l-ar mai putea avea si ea in organism. Cum pediatrul este plecat mai astept cu frica pana in septembrie. Ea nu are nici un fel de simptom...
Cu febra musculara, e din ce in ce mai rau, cu durerea de gat si cu ceva necazuri si sacaieli pe la serviciu azi nu ma pot lauda cu mare lucru. Nu am mancat mult si am facut de dimineata cateva exercitii de streching. Vad eu maine ce zice cantarul ...

Ei, va zic si eu o seara buna, am avut ceva contre cu seful si stie asta sa puna uneori sare pe rana de iti da toata ziua peste cap asa ca ma duc sa-mi ling ranile.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Danitin,sper sa iti revii cat de curand iar in ceea ce priveste sefii-nu te framanta prea mult ca nu merita-oricum eu au ultimul cuvant.
Cam liniste azi prin zona,fetele tac.

Mergi la inceput

Iata ce a mai aparut pe piata din Romania,80 de lei .Exista si un topic pe tema asta .Am adus articolul in atentia voastra caci stiu ca nu toata lumea se plictiseste la locul de munca si sta pe forum ca mine.

METABOL - Noua dimensiune a reducerii greutatii!

METABOLUL este un standard mondial, care trateaza problematica reducerii greutatii dintr-o latura radical noua. Nu reduce senzatia de foame, nu reduce digerarea grasimilor sau al hidratilor de carbon, ci prin accelerarea metabolismului lasa organismul sa arda surplusul de calorii. Din acest motiv nu trebuie sa tineti regim sau sa faceti sport zi si noapte, deoarece METABOLul are grija de accelerarea metabolismului. Īn mod revolutionar, METABOLul contine trei substante active, care s-au dovedit eficiente īn repetate rānduri. Pe lānga iodul biologic METABOLul mai contine L-Carnitine, care este unul dintre cei mai cunoscuti agenti de ardere a grasimilor din lume, care este folosit si de culturisti pentru reducerea procentajului de grasimi ale corpului. Al treilea ingredient este cromul inclus īn molecule organice. Cromul
regleaza nivelul glicemiei, si astfel dispare pofta de dulciuri. De asemenea, cromul accelereaza formarea musculaturii fara grasimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Mai dragelor,

Eu caut acele informatii despre CLA - sa ma bateti daca le gasesc - ceea ce spunea lachione - nu neg ca ar fi adevarat - dar nu am gasit informatia spusa negru/alb cum ca ar avea efect non-stop.
Trec iar la Clarinol - nu am mai luat de hat...Iau 2-3/zi? ca la carte??? Ca mai am atat de putin de dat jos...

Am ajuns la 47KG!!!!!!!!!!spre 46..(ma amagesc eu - dar pe bune, parca dimineata sunt mai slaba..)

L-carnitina - este f. eficienta luata cu 1 ora inainte de a face ceva sport! (se gaseste ca atare la magazinele de suplimente nutritive, este mult mai ieftina decat in combinatiile farmaceutice)...Eu daca nu faceam sport si luam carnitina in ziua respectiva...ma lovea o foame, ce nu va pot descrie (asta era pe vremea cand faceam tare mult sport, nu eram insarcinata,nu faceam copii si eram "echilibrata")

Am inceput sa iau CROM Picolinat (1/zi) de vreo 3 zile - m-a lasat pofta de dulce!..Ieri am mancat un strugure - mi s-a parut extraordinar de dulce!!

AM pacatuit (cel putin teoretic) - am trecut prin "bucataria" DC - si am salivat juma de ora la retetele de tort cu ciocolata...

Am zis ca revin cu masuratul (in cm)- pt. a vedea efectul masajelor - well - 5 cm coapse si vreo 8 in talie..

De maine plecam in concediu pt. 2 saptamani ( reusim si noi dupa aproape 4 ani) - promit sa ma tin tare si departe de "tentatii"...un sfert din bagaj e cu toate minunile mele :))

Va pupacesc,
Mama_lui_Alex

Mergi la inceput