Grup de suport pt slabire 5 kg!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Luna, bine ca mi-ai zis! ca eu la magazinul de copii vroiam sa ajung ; si noroc ca nu am avut azi timp sa ma duc in oras ca direct la coarda saream ; si mai vroiam sa te intreb ceva: cum trebuie sa sar? cu ambele picioare deodata? sau de pe un picior pe altul?
Si zici ca tu esti lesinata dupa 10 min de coarda? apoi eu cat o sa fac? 3 min ?

Azi am alergat 26 min.
Maine servesc 28 si poimaine 30. Ah. Ce-mi place despre mine .
Si azi am mancat si f putin; iar ultima masa a fost la ora 14. Dupa alergat am servit pepene rosu.

Luna, mai da-mi odata asigurare si unda verde: am voie pepene rosu dupa alergat? sigur nu ma ingras de la el?

Fetelor, ce-ati patit azi de=a fost asa liniste pe la noi?

Sunt fericita: STEAUA e in liga campionilor!

si somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Mariana iata ce am gasit despre pepene:

Pepenele verde este un prieten al siluetei. Are doar 12 calorii la 100 g miez proaspăt. De asemenea, contine foarte multă apă ( 90-95% ) si importante cantităti de vitamina A, B1, B2, C, săruri de potasiu, calciu.
Satisfacand gustul, pepenele nu tine de foame. In schimb cantitatea de apa consumata si trecuta prin rinichi in combinatie cu glucoza, un diuretic excelent, face din consumarea pepenelui verde, un minunat mijloc de spalare a rinichilor.
O cură de pepene verde de 2-3 săptămâni este de un real ajutor pentru cei ce vor să dea jos kilogramele în plus într-un mod plăcut.

Mi s-a facut si mie o pofta de pepene!Il trimit pe sotul meu la piata sa imi aduca unul mare-mare.
Cu alergatul chiar stai excelent.Nu ai avut deloc febra musculara?
Ieri am alergat si eu putin doar pentru ca sa ma incalzesc si sa fiu gata pentru 1 septembrie,si am o febra musculara de abia pot sa merg.Chestie ciudata daca ma gandesc ca chiar daca nu am alergat doua luni,am facut exercitii acasa,merg zilnic pe stepper,in fiecare a doua sau a treia zi faceam ture de mers lungi(10 km)si totusi am febra musculara.
In ceea ce priveste coarda eu obisnuiesc sa sar cu ambele picioare dar mai incerc si cu cate un picior sau crucis depinde de dispozitie.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, fetelor! La mine regimul merge cam alandala din lipsa totala de timp, am foarte mult de lucru. Cu toate astea am dat 1kg jos, am 73! Ieri nu am apucat sa alerg dar am mers f.f. mult pe jos, mi-am luat lipostopul si am mancat relativ putin pentru stilul meu obisnuit. Adica de dimi o felie de paine cu sunca slaba si cafea fara zahar, la amiaza dovleac preparat pe aburi cu piept de pui (tot slab) si fara paine iar seara o felie de paine tot cu sunca si cu un iaurt degresat. Bine ca am dat jos kg planificat pentru saptamana asta. Imi place propunerea cu un kg. pe saptamana, vreau sa incerc sa mentin ritmul asta. Succes tuturor!

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Danitin, sper sa-ti atingi 'targetul' de 57 . Mama lui Alex bine ai venit. Desi cred ca arati ff bine, dar stiu ca fiecare avem o anume imagine despre noi insine si daca tu simti ca trebuie sa mai slabesti, spor la slabit!

Fetelor, va spun sincer ca va invidiez, eu tot asa sunt. Nu arat foarte rau la 1.72, dar turbez ca nu pot macar sa ajung sub 60 de kg. Sau poate mai rezista organismul la atatea fluctuatii de greutate in asa scurt timp, nu stiu, trebuie in orice caz sa continui.

Maine plec la mare, deci chiar nu mai pot intra saptamana viitoare pe forum. Asta ca sa nu ma dati disparuta, nu va abandonez desi sunt destul de frustrata. Trebuie sa recunosc ca pe ici pe colo am mai facut greseli, nu cine stie ce dar ... Oricum nu ma pot priva vesnic de ceva dulce de exemplu, insa ma simt vinovata cand cedez.

Va pup pe toate si sper sa vad cat mai multe kg pierdute la intoarcere.

HAI STEAUA!

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

ellej, sa ai concediu placut, vreme frumoasa; sa te intorci cu bine! te asteptam cu drag.

danitin, felicitari pt kg pierdut! tine-o tot asa.

Luna, interesant cu pepenele; este clar ca nu are cum sa ingrase chiar daca se mananca in cantitati industriale cum mananc eu . Sa stii ca nu am avut nici un pic de febra musculara; si eu m-am mirat; dar cred ca m-a ajutat bicicleta.
Waw... sari coarda pe 2 picioare; e f greu asa! eu nu cred ca am sa pot in aces stil; o fi bine si de pe un picior pe altul, nu? activitate sa fie!

Va cu grag pe toate; ne "auzim" maine!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor! Nu am mai intrat de mult pentru ca am fost foarte ocupata. Insa am citit acum tot din urma si va felicit pentru perseverenta.
Mama lui Alex Clarinolul este acid linoleic conjugat si nu are nici o legatura cu consumul de grasimi, adica nu are efect raportat la faptul ca consumi grasimi sau nu. Cred ca Xenical e cel care are efect doar cand mananci gras. Nu stiu sigur ca n-am acum agenda medicala la mine dar parca Xenical se numeste. Citeste despre acidul linoleic conjugat si vei vedea ca are efecte non stop 24 de ore din 24. El topeste depunerile de grasimi existente deja in organism, chiar si fara sa faci miscare si in timpul noptii cand dormi. Daca mai faci si ceva miscare are efecte si mai bune. Eu stiu sigur pentru ca i-am dat sotului meu si a slabit si el la fel ca mine 20 de kg in 4 luni. si el are 53 de ani nu 37 ca mine, deci era normal sa slabeasca mai greu.
Clarinolul nu are contraindicatii. De fapt eu nu folosesc Clarinol, ci CLA 500 de la Nutrilite (Amway) care este tot acid linoleic conjugat in concentratie de 500 mg. Clarinolul parca e in concentratie mai mare... parca 700 mg. eu luam 6 tablete/zi de CLA 500 2/dim, 2/pranz, 2/seara. Si chair nu are contraindicatii: sotul meu era supraponderal 130 kg la 1,84m, fumator innrait peste 3 pachete/zi, un infarct in antecedente, probleme de coagulare a sangelui hipercolesterolemie, deci tot ce trebuie ca sa dai coltzul repede.
Initial am luat acid linoleic conjugat pentru efectul lui de scadere a colesterolului. Apoi am citit si am vazut pentru cate este bun si ce recomandari are si ca nu are contraindicatii si nu l-am mai intrerupt.

Deci trebuie luat mai mult, constant, o luna, doua, trei si vei vedea cu siguranta rezultatele.

Mergi la inceput

Salut, din nou. Am intrat asa scurtut, sa vad ce mai ziceti, inainte de a pleca acasa de la serviciu. Si cand colo, surpriza.... Multumesc mult Ellej ca ai consemnat realizarea mea de 1 kg in listuta.Asta chiar ma ambitioneaza! Va salut pe toate, ca-s grabita. Ne auzim maine...

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Buna dimineata, trupa de ambitioase!

lachione, interesant ce zici tu acolo cu acidul linoleic conjugat; si ai slabit 20 kg fara sa faci altceva? si sotul tau la fel?

Ieri am alergat 28 min .
Ultima masa am avut-o la 14; iar dupa lergat am servit pepene.

tuturor!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Ciao, fetelor ambitioase!

Sunt multumita ca realizarea mea de minus 1 kg se mentine si lupt pentru a scapa de inca unul. Dupa cum spuneam prefer politica pasilor marunti. Ier am mancat de dimineata o felie subtire de paine cu pateu de casa, la amiaza insa mi-am dat in petec si m-am infipt si eu la o farfurie de ciorba de fasole cu ciolan - insa fara paine iar seara am mancat un ou fier cu iaurt degresat. Am ajuns sa beau 2 litrii de apa plata pe zi, asta pe langa o cafea fara zahar dimineata. Iau Lipostopul in cotinuare.

Ma obsedeaza insa o chestie. Desi kilogramele pierdute in concediu - 4 plus asta de saptamana aceasta se simt - fustele sunt mult mai lejere, am imresia ca burtica mea nu vrea de loc sa dea innapoi de unde trag concluzia ca am slabit din parti neesentiale. Nu mai stiu nici un exercitiu pentru burtica pe care sa-l pot face tinand cont ca am nascut cu cezariana i parca nu as vrea sa incerc chestii foarte strong, am auzit ca risc o hernie....

Mariana, tu cum mai stai, vezi ca ma apropii de cele 71 ale tale. Bravo pt. alergat, de luni sper sa pot si eu sa incep.
Lachione parca suna prea frumos ce spui tu acolo, cu slabitul fara efort....
Ellej inca o data multumesc pentru incurajari si pentru ca mi-ai consemnat REALIZAREA de 1 kg. Si mai am o rugaminte, lamureste-ma si pe mine ce semnificatie au emoticoanele din dreptul unora dintre nume? Asta, cand vi de la mare unde, a propos, iti urez petrecere frumoasa si mult soare
Mariana - am fost la cardiolog, nu am nimic. Problema e ca am tensiune foarte mica si la efort, mai ales cum nu sunt pregatita pentru asa ceva imi scade si mai si. De aici ameteli si dureri de cap...Cred ca trebuie sa o iau incetut, cat ma tin puterile si sa avansez in fiecare zi cate un pic.
Luna oare daca merg mult pe jos in ritm alert rezolv ceva? Prin mult inteleg peste 10 km?

Va doresc spor la slabit! Ne auzim luni pentru ca maine plec la casuta noastra de vacanta. Sper ca gratarele si frigaruile pe care avem de gand sa le facem sa nu-mi saboteze eforturile.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

danitin, hai sa-ti explic eu ce-i cu iconurile de langa nume:
- - pt fetele care si-au atins scopul si au devenit fete frumoase
- - pt fetele care au slabit cateva kg, dar mai au pana la final (astea le-am pus eu drept rasplata; ellej vad ca a renuntat la ele; ea a trecut etapele parcurse in lupta cu kg)
- - pt cine a slabit si s-a ingrasat la loc (am avut si eu faza asta).
Sa stii ca si eu am 2 cezariene la activ; si nu ma feresc sa fac exercitii pt abdomen (nu le fac de lene, nu pt operatie); cand am vrut sa fac primul abdomen la 6 luni dupa cezariana 2 nu am putut sa ma ridic de pe saltea; am crezut ca mor; nu-mi venea sa cred cat de anchilozata eram; m-a ajutat fata de la sala si cu chiu cu vai am reusit sa ma ridic; acum pot singura ~ 20 abdomene, dat le urasc!
Sa ai weekend placut.

Luna, tu pe unde ai fost azi de nu ai dat un semn?

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput