Grup de suport pt slabire 5 kg!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Misilicu spune:

Salutare!

Am fost foarte ocupata zilele astea si o sa fiu toata saptamana, asa ca.... scuze pentru ca nu va pot sustine prea mult.

Am reusit sa mai dau un kg, deci am ajuns la 78 de kg.

Luna, eu nu prea am rezistenta. Intr-o ora de miscare reusesc sa parcurg 6 km. Fiecare km il fac in 10 min, din care: 4 minute alergare si sase minute in mers rapid. Prefer sa procedez asa pentru ca, daca alerg, nu cred ca reusesc mai mult de 10 min si mi-am propus cel putin o ora de sport de 3 ori pe saptamana. Poate gresesc, dar vad ca asa se vad rezultatele si la mine. Plus ca aici e foarte cald-umed chiar si noaptea si nu cred ca as rezista sa alerg prea mult, mi se face rau.

Marina tine-o tot asa cu alergatul!

Danitin, bine ai venit! Cred ca esti "sora" cu mine ca si eu tot cu zonele respective am probleme, mai ales cand pun ceva kg pe mine.

Olim, as veni sa te iau la o plimbarica...daca as putea Ganbatte kudasai! vorba japonezilor- inseamna succes, bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Misiliscu, bine te-am gasit. Si la nr. de kg. suntem apropiate ca mai intai m-am cam speriat crezand ca e vorba doar de fete cu 59 - 60 de kg iar eu cu ale mele 74....

Azi nu am avut o zi prea buna. Miscare nu ca sunt in perioada delicata iar apa multa nici atat ca am o durere de gat cumplita ca nu pot sa inghit ca lumea. In schimb am cazut in ispita exact cu ce ma laudam eu ca n-am treaba: cu dulciurile. A venit la noi un invitat cu o cutie de ciocolata nemaipomenita, de fapt migdale, nuci, fisticuri si alte din astea trase in cioco. Asa ca am pacatuit cu .... 3 bucatele!!! Acum plec de la lucru acasa si vreu sa mananc doar un sandwich mic cu putin parizer.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
Chiar mi-ar face bine o plimbarica, ca prea aiurea zi a fost azi, dar mai sunt si de astea.
Am chef de o baita cu saruri si un pat bun, al meu e bun dar in 2.20*2 cat are, ma pierd in el, mai ales singura, pana maine seara caci vine sotul.
Va doresc tuturor o seara placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Danitin,bine ai venit in randurile noastre .Sper sa iti purtam noroc si sa reusesti sa atingi greutatea ideala.Si ca sa te ambitionezi putin sa nu crezi ca noi,fetele de aici care avem intre 55-70 am fost mereu asa.Fiecare a parcurs un drum,mai mult sau mai putin anevoios,pana a ajuns la o anumita greutate.
In ceea ce ma priveste am pierdut 20 de kg.de la sarcina.Mariana peste 10,Ellej cred ca la fel tot cam 10,insa cea care a slabit cel mai mult a fost Carmen,in cateva luni 40 de kg.daca imi amintesc bine,bineinteles cu o cura foarte grea.
Mariana,ma gandesc ca esti "umflata"cu apa.Continua sa alergi constiincios si rezultatele vor aparea.
Misilicu,si la voi e umezeala?Locuiesti langa mare?Foarte greu de alergat in caldura si umezeala-stiu pe pielea mea,dar nu renunt .
Olim,mult succes si pentru tine saptamana asta.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

dragutelor!

danitin, bine ai venit! sper sa ai sedere cat mai "productiva". Sa nu te necajesti; eu sunt alaturi de tine cu kg; am 71,5. Cu sarcina am ajuns la 92; din spital am venit cu 82. Si uite ca dupa un an (azi, maine!) de lupte am cu 10,5 kg mai putin; si daca eram mai constiincioasa sigur eram la greutatea dorita; dar de la 73 tare greu m-am miscat. Acum m-am lasat de diete; nu mananc dupa ora 18; nu servesc dulciuri, sucuri si alte trufandale; si ce-i mai important ... alerg!

Luna, nu ma las de alergat; mi-am promis solem si fara posibilitate de intoarcere, ca voi alerga pana o sa ajung la greutatea dorita iar apoi o sa aleg pt intretinere; dar tare greu se mai misca acul la cantarul meu! stii tu, cumva, un cantar mai bun ? Imediat e 1 sept; la cate grade vei alerga? cat ai zis ca alegi pe zi?

Misilicu, felicitari kg pierdut!

ellej, tu ce mai faci? nu ne-ai zis pana la urma ce mai mananci.

OLim, tu? azi ce ti-ai propus?

Ieri am alergat 23 min. Ultima masa am luat-o la ora 16. Iar dupa alergat am servit 2 nectarine, un mar si vreo 5 prune.
Azi servesc 24 min, garantat!
Luna, cate kcal stii tu ca se consuma (aprox) in 25 min de alergat?

si o zi buna tuturor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

... acum am constientizat ca pana pe 1 sept (termenul limita dat de Luna) nu am cum sa ajung la 67 kg....

Si inca o chestie datorita carea sunt f dezamagita; tocmai am intrebat pe un taximetrist cati km are strada pe care aleg eu; cand am auzit ce putin are ... ; concluzie: in 23 min alerg ~ 2,5 - 2,6 km.

Luna, cum ti se pare? alerg prea incet?

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Salutare fetelor
Abia acum am reusit sa ma trezesc,caci aseara am facut 5 km cu bicicleta si apoi o baie cu saruri si lumanari, si am dormit ca un bebe.
Azi nu mi-am propus mare lucru, mai ales ca m-a anuntat sotul ca nu ajunge pana maine acasa.
Am luat o revista si imi dadeau cadou un CD cu pillates si am sa m uit sa vad ce e.
O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Hello,
Tuturor fetelor ambitioase de aici.

Ma intreb daca ma primiti si pe mine (eu mai vreau sa dau 3 kg jos...hai 4kg...ca nu strica..).

Eu am inceptut acum vreo 4 luni de la 55 kg si am ajuns la 48kg. Am ajuns in faza in care am postat topicul "Slabirea - ultimele kg" - adica s-a intepenit cantarul rau de tot si m-a apucat disperarea..

Am inceput prin a citi-rasciti toate subiectele, toate regimurile de pe dc - si m-am apucat de o cura ...dupa capul meu..N-am putut sa tin cap coada dieta daneza, monti, etc..Asa ca am hotarat si m-am pus pe treaba:
- dimineta - fructe (chioare) sau iaurt degresat cu cereale (alea ordinare de la Sanovita - cum spune sotul meu - tarate pentru cai)+cafeau (evident, ca nu ma pot trezi fara ea)
- pranz - proteina curata (vita/piep pui la gratar) + legume fierte, coapte(la gratar) sau verzituri (cu multa lamaie)
- pe la 4-5 dupa-amiaza cand ma loveste foamea - fructe - sau legume (chioare) - cate pot ( a se cita - pana imi vine sa dau cu ele pe geam). NECOMBINATE!
-apa - 3-4 litri pe zi - am descoperit o metoda f. buna ( iau sticla de 2 l langa mine, paharul de 200ml pe care-l pun la gura si nu-l pun pe masa pana nu l-am golit, cand mi-l pun iar plin in fata ochilor)

Fibrobar - mi -sa parut infect - e oribil ...le-am luat acum cateva luni (cred ca mai am si acum)..apoi le-am schimbat cu batoane proteice (sunt mai dulci un pic) - inlocuiesc cateodata gustarea de la 4-5 dupa amiaza (sau cand simt ca mor daca nu bag ceva dulce).

Am luat si CLARINOL - 2 cutii (cate 2buc/zi) - doar ca nu am constatat mare efect - mesele mele erau prea sarace in grasimi - pt. a avea cu adevarat efect.

N-am mai vazut ulei, zahar, paine de 4 luni. Deja cand gatesc pt. "gasca" si mai trebuie sa fac un snitel...dau pe spate de duhoare...Sa vedeti ce rau a fost ca intr-un week-end m-am apucat de dulceturi si zacusti...

Am inceput sa fac sport - cand am vazut ca stagna cantarul - asta a fost mai greu decat mi-as fi inchipuit...Acum am trecut de "febra musculara" (din aia de nu te dai jos din pat) si am constatat ca e chiar ok..imi da o stare de energie.

Am inceput masajul - cand s-a oprit iar cantarul. Dupa ce am fost de cateva ori la un cabinet - mi-am dat seama ca nu ma pot tine de el (de mersul la cabinet) - pierdeam prea mult timp..Am inceput masajul acasa - o zi da, o zi nu ( mi-am luat o porcarie - nu-i porcarie, e super ok- din aia de plastic pt. masaj - de la ..Body..pot spune numele??!!)Stau in fata tv-ului si fac masaj in nestire. Apoi pantalonul de neopren si sa vezi transpiratii toata noaptea...Ah - pt. masaj folosesc lapte de corp (250ml) amestecat (agitat) cu 1 tub de revulsin (pt. stimularea circulatie periferice si incalzirea muschilor).

Si..cam asta...iar s-a intepenit cantarul...

Deci, ma primiti si pe mine?

Pupici mici,
Mama_lui_Alex

PS - cat am scris mesajul - am "ras" 1 litru de apa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, fetelor!

Eu tot nu prea am cu ce sa ma laud, asta daca 1/2 de kg. pierdut nu e cumva o chestie importanta. Din cauza durerii de gat si a perioadei delicate tot nu pot sa alerg, tot nu pot sa beau cate lichide as vrea. Ieri seara a convocat seful sedinta la ora 18,30 asa ca am ajuns acasa dupa 19,00 si am cinat pe la 20. In plus, dupa ce ne-am bagat in pat si-a amintit sotiorul ca a adus soacra niste strudele cu dovleac si m-am dust de am inghitit doua ca nu mai puteam de pofta. Ei, sper sa ma mobilizez mai bine zilele viitoare.

Ellej, vad ca m-ai trecut cu obiectivul ala al meu forte, de 57. Sa-ti fie tastatura aurita, ca poate reusesc....
mama lui alex, da tare amibitioasa mai esti. Asa cura drastica nu cred ca as fi capabila sa tin. Plus ca mi se pare ca ai o greutate super, cat esti de inalta? M-am gandit si eu la automasaj, poti sa-mi pove mai mult despre asta?
Mariana, nu se stie niciodata cum te poti mobiliza si sa ajungi totusi la greutatea planificata. Eu iti fac galerie.... Bravo tie ca reusesti sa nu mai mananci dupa 18,00 si eu as vrea sa ajung la o asemenea performanta. Cred ca tu imi poti fi buna partenera de ambitionat, ia sa vad, in cat timp ajung si eu la 71!
Luana, 20 de kg, 40 de kg. pare un adevarat miracol, dar daca voi ati reusit inseamna ca e posibil. Sper sa-mi mearga si mie treaba ca altfel incepusem sa ma gandesc serios la o liposuctie.
Misiliscu, cred ca tocmai pentru ca nu avem o rezistenta asa mare la efort avem nevoie de sprijin. Pai daca puteam baga 3-4 ore de aerobic zilnic sigur nu ma mai plangeam de kg in plus. Ca asa am patit la sala. M-a dus o prietena intr-un loc unde cica super instructori. Si imi zice omul la inceput 10 min de bicicleta. Si fac, greu, da fac. La final cica 15 minute. Si ma dau jos de pe bitigla cu o durere pe partea dreapta a capului de m-am speriat de vre-un atac cerebral. La urmatoarea sedinta cica incepem cu 15 si terminam cu 20 si atunci am zis ca mai bine plinuta si in viata decat sa mor acolo la sala...Spor la alergat!
Olim o zi buna si tie iti doresc si poate face sotiorul o surpriza si vine mai repede. Ce CD ai la revista?

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Salutare.
Am un CD cu pillates.Nu prea ma atrage, dar nici vasele ce le am de spalat, si nu am chef sa pun masina pentru 4 farfurii si doua cesti de ceai.Diseara imi vad sotul am sa merg sa dorm cu el in camion la 100 km de casa, ca maine la 7 descarca si nu am cu ce merge aa devreme.Deci nu prea o sa am maine timp sa trec, ca vrem sa mergem la guven sa ne depunem actele pentru rezidenta permanenta si pentru cetatenie
Si cum am vandut apartamentul cu mobila o sa dam o fuga sa vedem ce bucatarii noi sunt in IKEA sau Leroy Merlin.
Deci maine voi fi la oras, o sa trec si peste dieta, cu toate ca aproape intotdeauna iau pui cu salata.
Deci va doresc o searan placuta

Mergi la inceput