Grup de suport pt slabire 5 kg!
Raspunsuri - Pagina 10
mama lia spune:
FETELOR, MI-AM ATINS TINTA!!! AM 56 KG!!!
acum sa vad cat ma tine minunea....
ma retrag si va urez la toate spor la slabit!!!
pupici!!!
mariana tache spune:

mama lia, felicitari pt reusita! acum nu pleca din zona; ramai pt mentinere
.
ellej, pe unde te ascunzi? vezi ca trebuie sa treci la mama lia iconul 
Eu servesc pepene 
Maine nu trec; mergem la o nunta. Asa ca va
si cred ca ne "auzim" abia luni.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
olim spune:
Distractie faina la nunta.
Maine se implineste un an de la nunta noastra, pacat ca sunt singura si o s-o celabram saptamana viitoare.
O noapte frumoasa tuturor.
Luna75 spune:
Buna dimineata la toate fetele.
Am revenit,ma simt bine,insa 2 zile intr-adevar nu am deschis calculatorul sin u m-am uitat la televizor(ieri seara m-am uitat doar la stiri).
Bine ca nu am probleme deosebite,a fost oboseala adunata in ultimii luni+probabil o infectie.
Ma bucur ca toata lumea e pe pozitii,felicitari pentru Mama Lia
.
Mariana,ma bucur sa vad ca iti place sa alergi,nu trebuie sa iti faci probleme deosebite pentru minute,important e sa alergi,pentru slabit totusi e mai bine sa alergi incet, pe o perioada mai lunga.Am uitat sa iti spun de importanta incalzirii(presupun ca stii,totusi)ca nu se alearga fara o incalzire prealabil;a 5-6 minute mai ales a picioarelor.
Misilicu,daca oricum umbli la sala cred ca nici alergatul nu ti-ar creea probleme deosebite.In prima faza,chiar se slabeste bine cu alergarea chiar daca mananci mai bine.
Olim,cinci litri de apa ?
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
mariana tache spune:

Luna, bine ai revenit; ma bucur ca nu ai avut nimic grav la ochi. 
Sa stii ca mi-e
, dar nu fac incalzire. Imi dau seama ca trebuie dar ma fac ca nu stiu.
Olim, mergem la nunta la pozat si filmat, nu la distractie. 

Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
olim spune:
sALUTARE FETELOR.
lUNA
ma gandeam ca ai uitat parola sa mai intri pe DC.
Da, ieri am baut 6 litri de apa, era o caldura, iar eu tin apa la frigider, sias tot bea mai frate apa
, oricum cola doar o doza am tras ieri
.
Mariana, o zi frumoasa si placuta sa ai.
AZI AVEM UN AN DE LA NUNTA NOASTRA.
o ZI FRUMOASA TUTUROR.

Luna75 spune:
Olim,nu uit eu parola !
Marianasa incepi sa te incalzesti neaparat,pentru a evita in viitor spasme musculare,dureri la articulatii,mai ales la genunchi.
Mai mult de atat,incalzirea e necesara si pentru a trisa-corpul incepe sa arda din grasimi doar dupa 30 de minute de la inceperea exercitiului fizic.Vestea buna e ca grasimile se consuma inca 2-3 ore de la terminarea orei de sport.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
olim spune:
sPER CA NU TE-AI SUPARAT PE MINE, DAR CUM SUNT ATAT DE OBISNUITA CU TINE TOATA ZIUA, IMI LIPSEAI![]()
UN AN DE LA NUNTA NOASTRA!