Grup de suport pt slabire 5 kg!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Sunt in mare graba (in pauza de la invatat); am trecut doar sa va salut de buna dimineata.

Kya, daca te cantaresti 1/sapt eu zic ca-i super suficient; asa sigur observi si rezultate.

speciali pt Carmen, gravidutza noastra!

Luna, ma termini cu cura ta de lichide; pe mine nu ma prinzi la asa ceva!

Misilicu, cu meniul tau de azi parca as mai trai

Ieri am alergat 20 min (nu-mi vine sa cred!)

Mii de

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare.
Fac si eu apelul azi.Am mancat un gref si o cana de cei.
La amiaz am sa fac o tura de bicicleta de vreo 15 min, caci acum dimineata nu am timp.La amiaz, piept de pui si o salata de rosii.
O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Fetelor sunt !

Mi-am luat adidasi noi! Da! Altii....
Ceilalti, pe care i-am cumparat acum 3 saptamani, imi sunt mici ; cand i-am luat nu mi-am dat seama ca n-o sa pot alerga cu ei; imi erau cam ficsi, dar am zis ca se lasa; s-au lasat, dar in latime, nu si in lungime ; in consecinta mi-am invinetit unghiile si mi-am inflamat ligamentele (Luna, te rog sa nu razi de o novice in ale alergatului!).
Dar azi mi-am luat altii! Si imi sunt ffffffff comozi; si sunt extrem de fericita; drept rasplata, azi o sa alerg 22 min. Fug sa ma infoliez (azi alerg mai repede ca iesim in oras la gratarelul de vita).

Va cu drag pe toate!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Nu rad de loc,se intampla si cu "amatoarele profesioniste".Anul trecut dupa un concurs la care am participat cu adidasi curati,proaspat spalati in masina de spalat,am reusit sa imi pierd trei unghii de la degetele de la picioare.
Refacerea a durat cam 6 luni,bine ca durerea a fost suportabila.
Eu va urez toate cele bune.Voi disparea 2-3 zile deoarece am probleme cu ochii s-au inrosit,ma inteapa,maine dimineata merg la doctor.Am avut o scurta consultatie prin telefon si bineinteles mi-a recomandat sa stau departe de televizor,calculator,repaus total.Sper sa reusesc sa ma conformez cel putin 2-3 zile.
la toate fetele si sa gasesc vreo 5-6 pagini in plus cand ma intorc sa am ce citi.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Luna, ce rau imi pare ca ai probleme la ochi si ca o sa lipsesti! Sper sa nu fie nimic grav (doar o oboseala minora sau un curent usor) si sa revi cu forte proaspete!

Sunt un pic trista: mi-am propus sa alerg 22 min si am alergat 17 min . Nu-mi vine sa cred ca nu am facaut nici macar cat ieri! In schimb am parcurs aceeasi distanta (asta ma face sa ma simt un pic mai bine); am crezut ca pic jos cand am ajuns in punctul in care m-am oprit; f obosita am fost; se pare ca am avut un ritm mai alert si asta m-a obosit mai tare; cred ca mi se trage de la adidasii noi; pe bune! fiindca nu am simtit nici o jena la picior am alergat mai repede; e logic, nu? + a fost mult mai cald la ora asta decat la 10 seara.
Sunt curioasa ce fac maine.

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Salutare fetelor.
Ma pregatesc si eu de sport.Eu nu am sa alerg, am sa ma plimb pe malul marii si apoi 30 min de bicicleta.Asta mi-am propus pentru azi.Sper sa reusesc.
O seara frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misilicu spune:

Luna, sanatate multa si daca nenea doctorul a spus pauza pentru calcul/televizor.... e cazul sa asculti. Am avut si eu ceva de genul asta si cu niste picaturi mi-am revenit f repede. In cazul meu era de la efortul facut intr-o sesiune.

Mariana, mama ce tare esti! Eu reusesc sa alerg doar 5 minute, nu pot mai mult. La scoala niciodata n-am excelat la sport, doar la exercitiile din sala.

Olim, vreau si eu sa ma plimb pe malul marii ca de m-am saturat.

Meniul de astazi:
dim: nelipsita cafea cu lapte si paine graham
pranz: salata cu piept de pui
seara: pepene sau kiwi

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Azi sunt intr-o forma de zile mari! Am avut aseara o intalnire tare faina cu prietenii nostrii. Asa ca am o buna dispozitie debordanta!

Misilicu, nu stiu tu cum ai fost la scoala, dar eu am urat sportul de cand ma stiu! Pe cuvant; faceam orice numai sa nu ma misc; si, normal, nici rezultate nu aveam la nimic (nici la viteza, nici la rezistenta, nici la saritura in lungine, nici la aruncarea mingii de oina etc; la toate eram printre ultimii).
Si cu toate astea ies cu deosebita placere la alergat (habar nu am ce m-a apucat; cred ca e de vina dorinta enorma de a slabi si incapacitatea psihica de a mai tine diete!). Si ce-ti inchipui? Ca de la inceput am alergat 20 min? In prima zi am alergat 7 min (in conditia in care la bicicleta statica faceam 40 min fara probleme!)! Dar mi-am promis ca nu ma las si cresc timpul in fiecare zi cu un minut. Si asa am facut; si uite ca dupa 2 sapt alerg 20 min (si am si dealuri in traseul meu). Deci se poate! Eu sunt exemplul elocvent!
Fa si tu la fel si nici nu o sa-ti vina sa crezi cat poti alerga!

Olim, nu am inteles; tii dieta?

tuturor!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Unde va ascundeti toate? Sper ca nu la bucatarie !

si somn usor.

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mai mariana, eu tin si nu tin dieta.Am cam sarit peste masa de amiaz, si asta seara aveam pofta de un cartof la cuptor, iar acum mi-a fost rau.
Singurul lucru ce il fac bine , e ca beau apa, azi am baut 5 litrii, dar ieri am baut apa minerala si pe mine vad ca ma ingrasa, dar nua am avut alta apa.
Oricum eu nu manac mult, dar vad ca nu reusesc sa dau jos.Acum am 83.8.Sper sa mearga in jos.
O noapte frumoasa.

Mergi la inceput