Durerea unei pierderi de sarcina (4)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Buna fetelor! Nici nu stiu cu ce sa incep, sunt asa de fericita!!!
Laura, cred ca incep cu tine si ma grabesc sa termin cat mai repede mesajul meu (probabil va fi lung), ca sa apuci sa-l citesti inainte de Antalia . Ma bucur tareeeeeeeeeeeeeee ca ai unda verde si sper din tot sufletul ca sumarul de urina sa-ti iasa bine. Nici macar atata intarziere sa nu ai in . Asa ca succes in munca . Abia astept sa te intorci din concediu, sa vina septembrie si sa stam la rezultate. Apropo, nu ma uita nici pe mine! In septembrie si eu trec la treaba.
ellis, sunt foarte curioasa de analizele pe care le faci la GeneticLab!
bubulina1, sa dea Domnul sa ai unda verde!
Mari, asteptam rezultatele PAP!
Flavia, fii tare, nu pune la suflet, pe cat posibil. Binevoitori si atotstiutori se gasesc peste tot . Cel mai bine ar fi sa poti fi pe faza, sa le raspunzi pe masura, poate reusesti. Eu din pacate tare rar sunt pe faza , dar ulterior le stiu pe toate .
Mirela, strang pumnii pt. cand mergi la dr.
Fetelor, oare ce este cu Alé? Ea trebuie sa afle acuma candva daca s-a lasat cu bb, nu?
Eu azi merg . Am adunat rezultatele analizelor, parerile geneticienilor si imi mai notez si teoriile, presupunerile mele. Sunt tare curioasa ce o sa-mi spuna. Am emotii, placute ce-i drept, pt. ca sper ca ma va incuraja in a mai face un bb. Peste 1 saptamana tr. sa-mi vina ultimul ciclu dupa care am unda verde. Dupa rezultatul de ieri, de la citomegalovirus, tare tind sa cred ca m-am infectat cu el chiar in timpul sarcinii, pt. ca tin minte clar, ca ma durut gatul putin, fara sa fie tare rosu, doar putin si m-am trezit noaptea cu frisoane f.f. puternice, fara sa am febra. Din cate stiu eu, astea sunt semne specifice de infectie virala. Ce ziceti? Doamneeeee, abia mai am stare de emotii ca azi merg la doctorita mea. Sper sa nu ma intorc de acolo dezumflata. Pun prea mari sperante.
Apropo, ieri am stat pana noaptea la 2 si am copt vinete. Va dati sema ce fresh sunt , pe de o parte, iar pe de alta . Simt ca acesta este motivul pierderii sarcinii. E interesant faptul ca afland acest posibil motiv, ma simt usoara, de parca asi scapa de niste greutati. Oricum, aflu azi si diseara va scriu rezultatul "evaluarii".

pe toate!!!!!!!!

Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Multumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine sper sa fim toate, toate fericite la maxim cat mai curand!

Mirela la eco se vede foarte bine uterul (cel putin doctorii il vad). Mi l-a aratat si mie: "uite, vezi cum e? foarte frumos!" si eu ma uitam ca curca-n lemne si ziceam: "da, da" Si am scapat de capra, ca tare ma temeam de ea
Mi-a dat clotrimazol, unguent si ovule Terginan-asa parca vad pe reteta, dar stiti cum e scrisul medicilor (ca astea cica se pun si cand esti pe stop).

Flavia cum au putut sa uite o bucata de placenta???!!! Doamne prin cate ai trecut si cu nodulii si cu chisturile...Uite multi si sper sa fii bine de acum inainte
Si ma bucur ca te-am inveselit Da si eu sunt buna tot la teorie, la capitolul "Pus la punct tampiti/tampite"!!! La practica e ja-le Sunt multi idioti pe care ii freaca grija de viata altora si mai si tin neaparat sa-si dea cu parerea De multe ori am zis ca trebuie sa invat sa le dau mai des replici mancatorilor de r...t si sa nu-i las in banii lor! DAR de si mai multe ori am gandit ca nu merita sa-mi macin nervii, sanatatea si kiar toate cuvintele urate pe care le-as putea spune (am un vocabular bogat) pe niste nimeni!!! Asa trebuie sa-i consideram: cine sunt ei in viata si in lumea mea? NIMENI! Cei care sunt in lumea mea sunt cei care ma iubesc si care nu m-ar face sa sufar in mod intentionat!

Mari pai la treaba, nu sta! Sa plecam repede de aici, ca ne asteapta la mamici de 2007

Adela multumesc, iubita! Sigur ca in septembrie (la sfarsit) plecam in grup de aici la odisee Multa bafta azi la medic! Sa ne spui si noua ce rezultat ti-au dat (eu plec maine seara in concediu, asa ca mai timp sa citesc pe aici)!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Della, tare harnicuta esti! Si eu ma tot gandesc de cateva zile ca ar fi cazul sa facem ceva provizii pentru iarna, dar parca nu am suficienta energie sa ma apuc de ele! Bafta multa multa la medic . Eu sunt sigura ca va fi totul bine!

Ale, pe unde ai disparut? Sper ca nu esti chiar asa suparata ca nu a iesit nici luna asta incat sa nu mai treci deloc pe la noi ! Voiam sa te rog sa completezi si la mine pe listuta ca incepand din luna august prestez cu acordul doctoritei si sper sa fie si cu rezultat.

Mari

Mergi la inceput

Mari cand ar trebui sa-ti vina rushii? Sa stam de paza sa-i alungam Cand faci un test, era de fapt intrebarea care ma kinuie?

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Laura Ioana, ai reusit sa-mi transmiti din starea ta, sincer dupa ce am citit mesajul tau..ma simteam eu aia cu unda verde:))...,ma bucur mult ptr. tine si meriti sa fii fericita si sa ai un concediu placut si plin de evenimente frumoase , ........eu abia astept sa-mi vina primul CM, acum sunt in a 3-a zi de duphaston, mai am de luat inca 2 zile si dupa aia astept rusii...si-mi caut cazare la mare, ca ne-am gandit noi ca apa de mare o sa-mi faca bine si am sa ma intorc relaxata si poate imi mai revin, asa ca daca aveti ceva nr. de telef. de la o cazare la mare....nu ezitati sa-mi dati si mie,
va pup si va doresc tot binele din lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Laura, incepand de astazi ar trebui sa vina! Pana acum nu am facut inca testul ca nu am avut curaj! Mi-am zis mai bine sa astept sa vad daca chiar nu vin si abia dupa aia sa incep sa sper . Plus ca dupa sarcina mi s-a schimbat fundamental ciclul si acum vine la 24-25 de zile in loc de 28 cum era inainte. Oricum, daca nici azi nu apare, diseara nu mai stau si pun mana sa vad ce-i cu liniutele! Mai ales ca tu si fetele sunteti aici si ma incurajati! Promit sa vin cu o veste inaite de plecarea ta!

de la mine,

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Doamne fetelor, ce mult va pe toateeeeeeeee!
Am citit tot ceea ce ati scris, si ma simt !!!
Laura ai un talent in a formula, extraordinar!!! Tremuram de ras, aici, in banca mea (adica la servici ) de abia ma puteam abtine. In ceea ce priveste "vocabularul bogat", te admir. Eu nici daca ma strofoc nu reusesc sa scot ceva pe masura "atotstiutorilor binevoitori". Dar, vorba ta, NU MERITA!
E voie buna aici si acuma SIGUR toate vom reusi! Am foarte mari sperante de reusita pentru noi toate.
Daca bine inteleg, diseara ne intalnim toate cu noutati. Doamneeeeeeee ce emotii am ce-mi spune . Si inca mai ramane de convis sotul .

Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)

Mergi la inceput

Elaa distractie placuta si tie la mare Nu stiu nici un numar pt cazare, ca te-as ajuta cu drag!

Mari abia astept Culmea ca mie nasterea mi-a reglat ciclul: imi vine miercurea dupa amiaza la exact 28 de zile.

Adela lasa ca o sa fie bine la Intru si diseara sa citesc noutatile si sa va spun si de analiza mea (dupa 6 pot sa iau rezultatul) In ce fel trebuie convins sotul? Kiar asa: multa voie buna e aici si asta aduce numai lucruri bune

Fetelor sa-mi tineti pumnii ca la 4,30 sunt programata la epilat inghinal (tot anul ma fac cu lama si cand ma duc in concediu ma epilez cu ceara) si cand ma gandesc cam ce radacini groooaaase aaaam imi vine sa

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Buna fetelor,

Si eu am pierdut o sarcina. Si a fost ingrozitor. Sarcina oprita din evolutie de 6 saptamani. In iunie am facut chiuretajul. Analizele au iesit ok in afara de APTT care a iesit putin marit.
Am mers la Fundeni la Dr. Usacatescu pt analize insa mi-a spus ca sunt ok si sa revin la 1 sept. Intre timp insa neptrotejat. O fi bine, o fi rau?
Nu stiu. Insa imi fac mult mai rau psihic cand vad fete cu burtica pe strada si toate prietenele mele sunt insarcinata. Asa ca am decis sa nu mai folosim prezervativ ... si cu Dumnezeu inainte.
Am inceput un tratament naturist recomandat de Livia.
Sper sa raman cat mai repede insarcinata si sa am si eu un.

Mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Va multumesc mult pentru incurajari, astazi nu m-am simtit prea bine si am ramas acasa., Am avut o hemoragie cam naspa, ca atunci cand eram domnisoara. Acum e mai bine dar ma doare burta. Sper din suflet sa ma refac, oricum trec pe plante si pot sa va recomand cateva foarte bune!
Laura, iti tin pumnii, eu am fost cateva ori la epilat si era sa fug de pe masa, mai bine ma chinui acasa unde nu ma vede nimeni. Sa inteleg ca in perioada fertila vei fi in concediu? Pai io cred ca voi va intoarceti 3!
msemcu, bafta multa sa fie cu okisori! Io zic sa mai astepti cu testu pana maine sau fa un Clear Blue. Ceva simptome ai?
ella, in cateva zile o sa vina si la tine, o sa vezi. Important e sa fim bine pe dinauntru, am emotii sa vad ce zice si medicul.
Della, suntem toate alaturi de tine. Sper sa vii cu vesti bune de la doctor. Eu stiu ca infectia acuta cu CMV se manifesta cam ca o gripa, cu febra. Nu cred ca tu ai avut asa in sarcina, nu?
Va pup pe toate si sper sa ne tinem copilasii in brate cat de curand!

Bubulina

Mergi la inceput