Durerea unei pierderi de sarcina (4)
Raspunsuri - Pagina 27
Della spune:
Laura, sotul trebuie convis ca ne mai trebuie un bb. De cand am patit-o, a zis sa nu mai riscam pentru ca ne termina pe toti o eventuala sarcina oprita in evolutie sau stiu eu ce ar mai putea aparea. Asa cum ne este frica noua, fetelor de aici, ca "eveniment(ele)ul" sa nu se mai repete, asa ii este si lui
. Pe langa asta, noi ii avem pe Roberta si Richie, care schimba datele problemei, in sensul ca efectele pot fi mult mai grave, ii afecteaza si pe iei (nu este vorba doar de noi doi...). Si aici ii dau ceva dreptate... Dar, mai presus de toate, eu SIMT CA TOTUL VA FI BINE! Si vreauuuuu, il vreau si pe al 3-lea bebe nenascut => sotul trebuie convins.
Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)
msemcu spune:
Mica, imi pare rau
. Incearca sa-ti iei putin timp pentru tine si sa-ti aduni puterile, caci trebuie sa o iei de la capat! Si de data asta trebuie sa fie bine!
Della, eu sunt sigura ca sotul va fi si el foarte fericit sa aiba inca un copilas! Doar ca ii ia ceva mai mult timp ca sa stie asta! Eu zic sa-i dai inainte, ca sigur va fi totul bine!
Bubulina, nu stau foarte bine la capitolul simptome. Adica nu prea ma pot lauda cu mare lucru. E doar asa, o speranta mica mica, undeva intr-un coltisor!
Si certitudinea ca pana acum inca nu au aparut dusmanii la orizont!
O sa stric totusi un test diseara, ca sa nu o las pe Laura sa plece cu intrebari in conecdiu! Ca trebuie sa fie relaxata si linistita si sa vina cu vesti BUNE BUNE de tot! ![]()
Mari
Laura Ioana spune:
Adela dupa ce vei fi insarcinata sotul se va bucura; intr-adevar e mai delicat cu copiii, dar de data asta sigur va fi o sarcina ok sanatoasa, mai ales daca tu simti ca va fi bine.
PS Foarte frumoase numele copilasilor tai

Mica
stiu cum te simti si prin ce treci
Imi pare rau, dar ai sa vezi ca totul se va estompa, mai ales daca vei ramane insarcinata repede! Nu cred ca are ceva daca ramai acum insarcinata, dar nu stiu ce inseamna APTT (presupun ca nu e ceva grav, altfel nu va lasa dr sa incercati sa faceti bebe). Sper sa iasa asa cum doreste inima ta
Bubulina
sa iei fier si calciu, ca pierzi foarte mult prin sangerare! Din pacate nu cred ca voi fi in perioada fertila, ptc miercurea viitoare astept sa-mi vina ciclul. Dar avem timp luna viitoare![]()
Mari
esti o dulcica!
Poze Laura
ileana_marius spune:
Laura ma bucur de vesti (de cand asteptam)

Deci ai trecut la
. Sper ca analiza de urina sa iasa bine si sa ai un concediu fructuos, este cea mai buna perioada pt a concepe bb, asa ca la intoarcere te asteptam cu veste cea mare. Doamne ajuta
.
Concediu placut
.
Mari iti tin pumnii sa iasa cele 2 liniute.
Mica succes cu tratamentul naturist si sper sa vi cu vestea buna curand. Si eu vreau sa incep un tratament naturist de luna viitoare.
Eu sunt tot in asteptare, ar mai fi cateva zile (3 mai exact daca vine la 28 zile). Nu sunt f increzatoare, am ceva simptome ca vine cm (balonari, dureri etc). Acum oricum m-am mai linistit in privinta asta, astept sa vina sa incep tratamentul naturist, sa vedem ce o iesi.
Ileana
Nepotul meu David
Nepotul meu Alex
Liana30 spune:
bubulinooo.Laura na!! ce sa va fac io mama daca folositi lamele
ete na ca io nu folosesc mi'am luat ceara cu mine..si daca ati sti cat ma chinui..da ma ajuta grasu![]()
![]()
![]()
Laura lasa mama ca poate nu mai vine si tot 3 va intoarceti![]()
iar ma bagai ca musca'n lapte..sa ma iertati fetelor![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
Jocelyn spune:
Sa dea Dumnezeu ca toate sa ne intalnim la Odisee!
Vad ca multe fete incep activitatea in septembrie, va doresc sa reusiti sa duceti totul pana la capat cu bine si cu bebelusi sanatosi si sa ne sustinem reciproc. 
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Della spune:
Mica, imi pare rau pentru ceea ce ai patit
... Noi intelegem cel mai bine prin ce treci. O sa vezi ca iti va fi mult mai bine cand ramai insarcinata. Nici eu nu cred ca poate fi vre-o problema daca ramai acuma, doar daca analiza APTT (despre care nu am auzit) nu este ceva grav. 
Mari, Laura, sper sa fie cum spuneti, in legatura cu sotul. Asa cred si eu, ca lui ii trece mai greu. El ma vede si pe mine, pe langa tot ceea ce vad eu, deci este mai grav. Presupun ca el are in calcul si teama ca poate sa ma piarda si pe mine. La prima sarcina oprita in evolutie, aproape ca am facut septicemie... Atunci, la reanimare, era sa ma curat. De atunci am devenit un pic mai
. A fost un moment in care am reevaluat viata. Tot atunci am renuntat la tot ceea ce faceam doar din motive de genul "trebuie sa avansezi in cariera, cariera este pe primul loc, trebuie sa corespunzi tuturor cerintelor, tr. sa renunti la tine" etc. Toate astea mi se par prostii... Atunci am renuntat si la a doua facultate, pe care, probabil ca o faceam doar din mandrie.
Am cam deviat de la subiect.
In final va
pe toate.
Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)
Laura Ioana spune:
Ale te rog sa ma treci si pe mine cu
(desi
era mai fain
). Undeee eeeesti???? Sper ca nu te lasi la fundul butoiului!! Capul sus, iubita, ca avem treaba luna asta
Ileana
multumesc! Ce rar treci pe la noi! Iti tin pumnii poate cand ma intorc aflu o veste buna despre tine
Liana
deci razi de noi cele care mergem la tortura
Nu-i frumos sa razi de raul altuia
Aoleu, mai am un pic si ma duc, mi-e o frica de mor! Tre' sa fac pipi inainte sa nu patzesc fo rusine pe acolo![]()
Adela adevarat! Si eu am realizat ca sunt lucruri mult mai importante in viata, decat nimicurile pt care ma consumam inainte![]()
Fetelor, daca mai traiesc intru diseara si va spun care-i treaba cu baba (adica analiza
).
Poze Laura
Liana30 spune:

Laura
ca sa fie bini si sa nu te faci di rushini!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
elaa spune:
della sotul o sa-si revina mai greu , observ asta si la sotul meu, care s-a speriat mult mai tare decat mine, 1 ptr, ca l-am pierdut pe ala mic si ni-l doream foarte mult si 2 cand ma vazut pe mine cat m-am chinuit si-n spital si acasa ca am avut prob cu sanii..of cate si mai cate, el zice ca mereu ii apare in minte imaginea medicului care isi daduse jos camasa ca era f cald si ramasese in maieu peste care si-a pus un sort din plastic transparent, era macelar in toata regula....,si acum cand planuim iar despre bebe mereu imi spune ca intai sa ma vada pe mine ok si apoi ne gandim la bebe, asa ca trebuie sa-i intelegem ca ei trag la fel de mult ca noi, poate chiar si mai mult, stau si ma gandesc ca dupa pierderea unei sarcini plangem tot timpul , ne simtim grase ,urate (cel putin asa ma simt eu) ..si ei tre sa aiba rabdare cu noi..si multe altele, eu vad ca am devenit si f sensibila si parca ma enervez si mai repede.
hai ca am batut campii destul.....
..mai fetelor oare vin rusii la mine, sau de la duphastonul asta ma iau niste calduri de nu mai rezist toata lumea zice ca e racoare in birou, numai eu vreau AC,....nu m-am niciodata asa de mult sa-mi vina rusii
gata, va pup .....