Durerea unei pierderi de sarcina (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Salut fetele...

Laura_Ioana sa nu crezi ca acum la prima sarcina mi-a recomandat doctorul vreun tratament si eu nu l-am luat, ma intrebam doar asa, daca e bine sa faci tratament sau sa lasi natura sa-si urmeze cursul in cazul asta. Dar cred ca e mai bine sa faci tratament pana la urma.

Eu sper din toata inima sa raman din nou insarcinata dupa o perioada si sa duc sarcina cu bine, sa nasc un bebe sanatos si voios, ceea ce va doresc la toate fetele de aici!

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Adela si eu, si eu, si eu!!! Adica tot un ciclu la sf lui aug mai am si gata!!! Ne apucam de treaba!!!
Iti dau si datele mele: o extrauterina (cauzata de o anexita, cica), doua sarcini oprite in evolutie (una la 8 sapt si una la 6 sapt) si sarcina dusa la termen (41 sapt) tripla circulara de cordon, fetita moarta inainte de nastere

Jocelyn nici nu am crezut asta; imi dau seama ca, fiind prima sarcina, nu ti-a dat nici un tratament, crezand ca va fi totul normal! E bine sa faci tratament, eu sarcina asa am reusit s-o duc la capat (inainte avusesem doua oprite-n evolutie, desi luasem si atunci tratament - dar cu alilestrenol).
Va doresc tot binele din lume

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

cristina imi pare rau de pierderea ta, si eu am ovarele polichistice, am fost operata in 2000, ca eram suspecta de cancer, si am numa o bucata din ovarul sting, si la 2 ani am fost suspecta de cancer mamar, dar n-a fost Doamne ajuta, si uite ca am un baietel de 2 ani si 2 luni, asa ca sint convinsa ca si tu vei reusi!eu am pierdut a doua sarcina, dar medicul mi-a spus ca nu din cauza ovarului polichistic.......
simona imi pare rau de pierderea ta, nu am cuvinte de consolare decit un sfat, intra si vorbeste aici cu noi, pe mine asta m-a ajutat f mult!

fetelor, cred ca mi-a venit CM-ul, ca au trecut 4 saptamini de la chiuretaj, si ca un facut in fiecare duminica singeram, dar acuma vad ca nu s-a mai orpit a doua zi asa ca presupun ca mi-a venit ciclul(dr zicea 4-6 saptamini)
adela, nu mai stiu daca ptr statistica ta ti-am spus ca e prima sarcina pe ca o pierd, si e a doua oara ca sint insarcinata, dar prima am dus-o cu bine si fara nici un tratament la capat
hai sanatate si sperante la toata lumea

Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Salinas,nu am cuvinte.M-am apucat de plins si nu ma pot opri.Am dat si eu piept cu sistemul medical romanesc si-am iesit din batalie cam sifonata.Sa-ti dea Dumnezeu multa tarie sa poti trece peste toata tristetea asta.

Simona,si tie iti urez acelasi lucru:sa treci cit de repede peste tot ce-nseamna urit in viata asta.

Sint alaturi de voi.

Della uite aici:avort provocat in 5 luni si jumatate,fetita anencefal,spina bifida-14.02.1997(asta a fost cadoul primit de ziua indragostitilor. Urasc sarbatoarea asta!) si sarcina oprita din evolutie 2luni,17.05.2000.Nu stiu daca are relevanta,dar locuiesc in Baia-Mare.Eu zic ca ar trebui la cit de poluati am fost ani si ani.
Iti tin pumnii pt luna urmatoare.
Si tie Laura.

Cristina,am avut prietena care-a facut tratament pt ovare polichistice.Unul a trebuit extirpat si,totusi,minunea s-a-ntimplat:exista pe lumea asta un baietel frumos si sanatos care are 5 anisori.O mindrete de copil.Asa ca tin pumnii.Cit despre oameni:unii sint si prosti si rai.Din pacate.

Astept si niste vesti bune.Mie-mi place sa cunosc lume,dar la topicul asta mi se pare ca sintem f multe.Nu asa.E adevarat ca prietenii adevarati ti-i testezi la suferinta,dar aici e multa.Asa ca va tin pumnii sa scrieti cit de repede ca treceti la viitoare mamici.Si ca sinteti bine.Toate.

Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Larisa, te pup din tot sufletul! Esti o scumpa, ca de obicei. Si ai o fetita SUPERBA. Sa stii ca eu va citesc tot timpul, dar nu imi vine sa mai scriu acolo pentru ca voi deja ati inceput sa vorbiti de cresterea bebeilor si imi dau seama ca nu mai e deloc locul meu acolo. Dar eu va iubesc in continuare si "sunt cu ochii pe voi", incerc sa invat din experientele voastre cu bebeii, ca in mod sigur o sa am nevoie sa stiu cit mai multe la anul.
Della, iti dau si eu datele mele pentru sondajul tau. Prima sarcina a fost oprita din evolutie la 6 saptamani, cauza necunoscuta. A doua s-a oprit din evolutie la 37 saptamani, la fel din cauza necunoscuta.
Ckristina, eu din cite am citit pe aici nu am auzit ca ovarele polichistice ar fi o cauza pentru care sarcinile de opresc din evolutie. Bineinteles ca pot sa ma insel, probabil doctorii se bazeaza pe ceva cind spun asta. Oricum, o pauza de 3 luni pana la urmatorul bebe nu mi se pare foarte mare. Uterul are nevoie de un timp minim de refacere. Asa ca urmeaza tratamentul recomandat si fii optimista. Trei luni trec repede.
Ale, tu pe unde mai esti? Ceva vesti bune?
Laura, deci in curind incepem galeria? . Hai, ca trebuie sa-mi tii si mie un loc ocupat la mamici, ca vin puternic din urma in octombie!!!!

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Cris, io sint bine. Pe-aici, cu administrative... Nu dau pe afara de optimism desi din gama fenomenelor miraculoase, am vazut si ploaia de stele...

Nu simt nimic din ce ar putea prevsti o sarcina si sint cam buflita.

Va pupa fata trista.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Offf, Ale, ma intristez de fiecare data cand vad ca esti suparata si deprimata Lasa ca inca e mult prea devreme pt simptomele sarcinii! Poate luna asta va fi cu noroc, cine stie

Moaaama ce mi-e ciuda ca am uitat de ploaia de stele!!! De ce n-ati zis ceva?

Noemi speram sa primim vesti bune, ca avem cateva fete care-s la rand luna asta

Flavia ma bucur ca ti-a venit ciclul, asta inseamna ca de acum organismul se reface, se curata si poti numara lunile exact pana la viitoarea sarcina

Cristina acusica tre' sa le facem galerie Ilenei, Nushulicai, lui Ale si lui Mari, o sa avem treaba de acum incolo
Va pup pe toate, dar numai daca sunteti cuminti si optimiste

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Hai, mai Laura, ca nu vreau sa te intristez. Ma uit la marinaru ala al tau si ma bufneste risul de cite ori il vad cu cita disperare se uita prin ochean. Ai dreptate, e devreme, dar na, sper si io. Sint de abia in a 5a zi dupa ovulatie... Cind sint asa disperata parca imi fuge toata stiinta din cap.

Io nu zisei nimic de stele ca am fost la mine la tara in weekend, si era sa le ratez si acolo, ca n-am stiut. Dar inainte sa adorm la tv, a fost prima stire intr-un jurnal de noapte. Asa ca m-am echipat, am luat berbatu de mina si am cascat okii la stele. Am vazut vreo 7-8, dar n-am putut sta prea mult ca eram obositi iar perioada de "ploaie" maxima a fost intre 2 si 4 dimineata. La un moment dat a iesit luna dintre nori si desi nu era luna plina, a facut o lumina de nu mai vedea nici mama stelei cazatoare.

Anul trecut am mers cu masina pina la Saftica sa le vedem, ca acolo se termina iluminatul stradal. Numa ca acolo ne orbeau luminile farurilor, da' tot am vazut vreo citeva.

Sper sa-mi revin.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fetelor astazi fac cinste
Este ziua sotului meu,a mamei si a mea.
Mari iti urez La Multi Ani,sa fii iubita si fericita, sa te ocroteasca Maica Domnului si sa te binecuvanteze cu tot ceea ce este mai bun si mai frumos pe lume!Iti doresc ca visul de a avea un copil sa devina realitate cat mai curand!

MIRELA

fotografii

"Invata sa alungi lacrima cu un suras,invata sa zambesti atunci cand esti trist,caci numai zambind vei invinge suferinta." (Nietzische)

Mergi la inceput

Ale saptamana viitoare pe la fo joi faci si tu un test, nu? Ca eu plec in concediu si nu pot sta linistita daca nu stiu ce-i si cum Pai eu cre' ca se lasa cu bebe aici, mai ales ca ai avut si feriguta
Mooor de ciuda cu stelele astea!!! Cu atat mai mult ca m-am culcat pe la 3 noaptea, dar nu m-am pe geam, ci am stat la (am ajuns acasa pe la 2)! Cand mai e fo ploaie din asta ca n-am vazut niciodata

Mirela tzie, sotului si mamei tale Sa va dea Domnul un bebic mic E ziua de nume, banuiesc. La noi, in Moldova, nu se sarbatoresc Mariile acum, ci in septembrie; acum e Maria Mica (adormirea Maicii Domnului).

Poze Laura

Mergi la inceput