Durerea unei pierderi de sarcina (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Elaa,Doamne!Am un mare nod in git.Dar asta nu ma opreste din scris,nu?
E firesc sa ai asemenea sentimente.Poate multa vreme de-acum incolo,dar timpul va avea grija sa-ti panseze ranile.Asta este o certitudine.Ti-o promit.Nu este nefireasca si anormala nici una din trairile pe care le ai.Si daca nu poti ,inca,sa stai cu nasa ta de povesti nu e nici o pb.Te eschivezi sau ,daca relatia este de asa natura,ii spui f. sincer prin ce treci si-ti ceri iertare.Eu as opta pt ultima varianta.
Iti doresc liniste multa.

Laura,cucoana aia nu-ti este prietena.Scurt.Las-o-n boii ei sa-si vada de-ale ei,sa-i dea Dumnezeu sanatate!
O moarte este o moarte.Indiferent cum,cine,de ce si cind.Este exact acelasi lucru.M-am enervat groaznic cind am citit postarea ta.Ma enervez de fiecare data cind citesc asa ceva.Si ,mai ales ca-ti stie povestea, cum indrazneste?
Lasa,iubita,sintem noi aici.Fetele mai demult io-s abia de putin,dar sint alaturi de tine.Stii ce?Atita stie,atita poate.

Ale,curcubeul este semn de mare noroc.Iti tin pumnii strinsi.
POvestea curcubeului tau m-a-ntristat si m-a-nseninat in acelasi timp.Nu pot spune de ce.Adica pot.Era acolo ,la final, o mare speranta.

Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna fetele.

Intai, un sfat practic pentru Ella. Roaga-l pe sotul tau sa ii spuna nasului vostru, eventual inainte de petrecere, sau poate direct nasei, sa fie delicata cu tine in ceea ce priveste buna lor veste.
Tu inca suferi si inca nu ti-ai revenit si desi te bucuri pentru ea si le doresti numai bine, inca nu poti suporta astfel de discutii. E ziua lui si n-o sa-l refuze. BTW, sa-ti traisca si sa-ti faca citi copii vrei tu!

Laura, las-o in pace. Unii oameni atita pot... Io m-am convins si nu mai sufar din cauza rautatilor lor.
De exemplu, mama finutzului meu mi-a spus ca o prietena comuna a ramasa gravida la 7 luni dupa ce a pierdut o sarcina prin 8-9 sapt. Si se gindeste ea sa-mi zica: "pentru ca te-ai bucurat si prima data pentru X, ma gindeam ca o sa te bucuri sa auzi ca e din nou insarcinata". Mi-a stricat ziua... Nu ca nu m-as fi bucurat, dar nu mi-a picat bine. Inca nu-mi pica... Aia e... Restul oamenilor inregistreaza reactia noastra (sau mai bine zis, lipsa noastra de reactie), drept indivie... Daca ti-e adevarat prietena, spune-i ca pur si simplu NU POTI si gata. Nu e invidie, e durere, ce naiba!

Inni, inainte de toate, ma bucur ca esti bine... ehe, vremuri trecute... colega mea de gravibinon . Ma gindesc ca va ginditi la mine, si io la voi, dar nu pot intra... Din motivele explicate laurei mai sus. Imi doresc sa fiti cu toate bine si sa aveti bucuria de a-l avea pe bebe in brate. Asa cum am promis, cind voi avea vesti bune, o sa intru sa le scriu.

In rest, va multumesc pentru gindurile bune. Sper sa fi reusit sa va transmit din bucuria mea ieri, aia cu curcubeu'. Pe mine m-a bucurat foarte tare si zau ca as fi vrut sa va simtiti si voi, macar un pic, mai pline de speranta.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mirela, Inni, Elaa, Noemi, Ale inca o data va multumesc! Daca nu ar fi micul nostru grup nefericit, care incearca sa redevina optimist, nu stiu ce m-as face! Cu siguranta numai aici gasesc intelegerea care ma aduce pe linia de plutire Si sotul meu a spus la fel: de unde nu-i, nu poti cere! atat o duce mintea, atat scoate pe gura! El zicea sa nu-mi bat capul si sa nu ma supar, dar nu pot! Ofofof, rea e lumea asta!

Ale si eu am vazut azi un curcubeu superb, care era foarte jos

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Buna dimineata fetelor. La cat timp dupa pierderea sarcinii poti incerca din nou sa ramai insarcinata? Unii spun ca 6 luni, altii mai putin, este vreo regula? Depinde de fiecare organism? Sau e mai bine sa lasi mai mult timp pentru refacere?

Poate ma treceti si pe mine pe lista voastra fiindca as vrea sa fiu si eu aici? Multumesc.

6 saptamani, avort incomplet.

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

VIATA e frumoasa cu greutatile ei, merita sa fii fericit chiar daca primesti vreo lovitura, merita sa speri chiar daca peste tine trece o furtuna, merita sa lupti chiar daca nu ai sorti de izbanda, merita sa crezi in fortele tale chiar daca sunt altii mai tari decat tine! Fiecare incercare duce la izbavire, la reusita! Cu cat piscul e mai inalt si urcarea mai grea cu atat reusita si multumirea de sine va fi mai satisfacatoare iar increderea in propriile forte va fi mult mai puternica. Orice floare e mult mai frumoasa si luminoasa dupa trecerea unei furtuni sau a unei ploi. Orice perla care se gaseste in abisul intunecat al marii nu are stralucirea binemeritata pana nu este adusa de valuri pe nisipul tarmului stralucitor. SPERANTA nu moare niciodata!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

buna dimineata, si va multumesc din suflet ptr. urari in numele sotului, pe care-l vad ca sufera mai mult decat mine, sufera si ptr. pierderea noastra si sufera si ca ma vede pe mine ca plang, dar spre ca la anul de ziua lui sa fiu iar cu burtica si sa fie si bine data viitoare...referitor la nasha...el saracul nu vrea sa-si tina ziua, chiar nu are chef, dar ei obisnuiesc sa vina sa-l felicite....si chiar nu le pot spune sa nu vina, eh, am sa vad eu cum am sa reusesc sa ma abtin macar de dragul sotului....
jocelyn...mie medicul care mi-a facut chiuretaj mi-a spus sa astept 6 luni si dupa aia sa fac bebe, iar alt medic(fara sa ma consulte)mi-a spus sa astept numai 3 luni, eu una am zis sa astept 6 luni, asa ca am sa ma apuc din 2007, poate anul impar e mai cu noroc, cred ca am sa ajung sa cred in toate superstitiile,....sarcina pierduta a fost conceputa in luna martie, mai exact pe 8, asa ca am zis ca daca nu se prinde din prima, adica ianuarie, in februarie si martie am sa evit eu sa se prinda.....cat tampitica, nu?:P)

va pup si va iubesc....deja simt ca va cunosc de-o viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

elaa, am inteles ca ai fost la mai multi medici din gl, ce parere ai de mereuta? mi-am facut o programare la el pentru luni si nu stiu ce o sa fie... in ultimele zile ma confrunt cu o durere cam stranie de burtica, durere care nu prea m-a lasat sa dorm nici noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

loina, am mers si eu la mereuta la o echo.si mi-a lasat o impresie buna, el mi-a spus de apa cereasca...din cate am inteles, el vine din Tg. Mures ...acum este medic la sp. militar, insa eu nu am mai mers la el ptr. ca l-am intrebat daca ma poate urmari el in sarcina si a spus ca da, zic: si unde nasc la care el mi-a spus ca la maternitatea de pe chicus cu dr. Docan, ca-s cunostinte bune....si cum eu am oroare de docan...am fugit cat m-au tinut picioarele si i-am spus si lui motivul si ma inteles.
oricum , parerea mea sincera e sa mergi cat mai repede la un medic ptr. dureri, iar ptr. o echo. e bine la mereuta
pupici si ai grija

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

elaa, deci e ok daca ii spun ca eu sunt pacienta DR. Docan
cat despre ea, eu sunt fff multumita , de atatia ani. stii cum e, fiecare cu paarerea luidesre un doctor anume. acum ce sa zic..... poate sunt altii si mai buni dar ea imi cunoaste cazul cel mai bine si a fost alaturi de mine mereu
te su hai curaj, capul sus ca o sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Laura, vroiam sa-ti scriu chiar ieri, dar nu am avut timp. Ceea ce ai scris despre reactia "prietenei" tale m-a revoltat cumplit. Au dreptate fetele, cucoana respectiva NU iti este prietena!!! Ar trebui sa te inteleaga cu atat mai mult. Consider ca o persoana care a trecut printr-o astfel de experienta, ca noi, ar trebui sa devina mai inteleapta. Acest lucru il simtim noi toate si cu atat mai mult ma revolta reactia "dansei". Defapt mi-e mila de ea, pt. ca suferinta prin care a trecut a fost degeaba, toate ni se intampla cu un scop. Sper ca sentimentul neplacut sa mai atenuat citind randurile fetelor.
Elaa, imi pare rau ca te confrunti cu aceasta problema. Sfatul meu este sa vorbesti cu nasa ta direct si sincer. Trebuie sa te inteleaga. In orice caz nu te consuma si nu te prefa ca rezisti pt. ca nu este cazul!
Ale, ma bucur in continuare pentru tine. Cu siguranta curcubeul iti poarta noroc, de acum inainte o sa ne dai numai vesti bune. Nu sunt superstitioasa doar in lucrurile bune si asta ma ajuta.
De cand sunt intre voi, am devenit mai fericita, pt. ca aici sunt inteleasa, aici pot sa ma plang cat vreau si pot sa ma si repet (apropo memoria mea pt. cara pana acum imi facea griji, dar stiu ca o sa imi revin).
Va pe toate.

Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)

Mergi la inceput