putzin de ajutor!

putzin de ajutor! | Autor: sweetkarina

Link direct la acest mesaj

Am o mica problema.De ceva timp incoace mai exact 2 sapt ma duc la baie foarte des cam din 15 in 15 min apoi dupa cateva reprize din astea ma duc din ora in ora.Oare ce poate fi?Si ce as putea face sa ma tratez?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Sa-ti verifici glicemia.

Alina

In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mai exista posibilitatea unei cistite sau a unei infectii urinare fara alte simptome. un drum la medic cred ca te-ar lamuri.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Si eu am patit asa de vreo sapatamana si am facut bai cu apa fierbinte,adica cat rezisti de calda, si peste noapte imi puneam o sticla de apa foarte calda intre picioare si saculetul cu apa calda peste burta. Am luat si biseptol de doua ori pe zi.In 2 zile nu am avut nimic.Incearca asa, si daca nu iti trece, dute la un medic.
Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Si eu zic ca poate fi o infectie urinara, cistita,.. Fa-ti o analiza completa a urinei si dupa, mergi la medi. Multa sanatate!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetkarina spune:

Ideea e ca odata ajunsa la baie nu urinez mult...de multe ori ma chinui sa fac cativa stropi insa am senzatia accea prezenta.M-am gandit si la sarcina dar nu are cum pt k ma protejez si testele toate au iesit negative.O sa incerc cu biseptol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

iti spun eu ce sa faci! cand mai ai senzatia asta...ia o sticla cu apa...si bea mergand....timp de aprox 10 minute! ai sa vezi ca va disparea senzatia......cu cat bei mai multa apa cu atat vei merge mai rar la toaleta!!!! asta e un sfat dat de un urolog!!!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

O sarcina?

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Am patit si io la fel tot din 15 in 15 minute ma duceam si nu faceam mare lucru dar era senzatia aia naspa ca faci pe tine.Io am fost la dr de familie si mi-a zis ca am chistita si sa iau un euciprin la 6 ore.Dupa 2 pastile mi-a trecut senzatia aia nasoala dar tratamentul se face 3 zile.Antibioticul nu este puternic dar are efect pentru ca este special pentru chistite.Sarcina nu cred sa fie,insa cel mai bine mergi la medic.Te pup si sper sa-ti revi repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

cel mai bine este o vizita la medic.daca e infecti urinara apa fierbinte nu face bine ,ca la orice infectie,daca e cistita trebuie tratament de la medic ,eu am facut odata dupa mine si mi-a fost foarte rau dupa aia.

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Simptomele pe care le descrii suna a infectie urinara.Fa urgent o urocultura cu antibiograma. Urmeaza tratamentul dupa antibiograma, bea multe lichide pe zi si peste o saptamana iti vei reveni.

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput