putzin de ajutor!
Raspunsuri - Pagina 2
sweetkarina spune:
Nu am cand sa imi fac urocultura si antibiograma sau ce ati mai zis pt k week-endul asta lucrez si sigur la 12 noaptea cand ies nu se fac analize :p...asa ca as vrea ceva tratament naturist sau antibiotice.Sarcina nu e pt k testele sunt negative,iau anticonceptionale si prietenul nu a mai lasat in mine de 2 luni.Si la consultul gine era totul ok acum 1 luna :D.
doinabita spune:
nu poti sa o lasi asa ,tratament pt.infectia urinara se ia dupa urocultura si antibiograma,daca ei un antibiotic nepotrivit poti sa "hranesti"microbul.cumpara de la farmacie un recipient steril recolteaza-ti proba de urina si roaga pe altcineva sa-l duca.nu e de joaca,cu naturiste mai greu se vindeca si vei avea usturimi mari daca nu te tratezi cum trebuie.stie cineva unde gasesc videoclipul cu Cleopatra Stratan?nu mai stiu la ce e incadrata.sanatate multa!
bita doina
Charlie spune:
Flamexin doza de shoc (trei )si pe urma din sase in sase ore cate una !
Te simti mai bine dupa prima doza si cam in 12 ore acceptabil. Ia o cutie intreaga asa .
Multa sanatate !
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)
aschiutza spune:
Bea ceaiuri multe. Exista unele speciale, intreaba la famacie sau Plafar.
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Clover spune:
Analizele se recolteaza incepand cu dis-de-dimineata. Imi imaginez ca totusi ai timp dimineata sa te duci, nu? Daca o sa ajungi in faza acuta de suferinta o sa regreti ca nu ai fost.
Problema e serioasa si nu o trece cu vederea. Ca tratament naturist iti recomand pastile de afin, ceaiuri diuretice(exista chiar sub numele asta la magazine).
Si evitarea contactelor sexuale. Asta in caz ca inca mai ai chef.
De ce nu-i buna apa fierbinte la infectii urinare? Ca doar infectia e interior? Pe mine una doar asta ma facea sa nu ma urc pe pereti.
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.
teodraghici spune:
Karina, este vorba mai mult ca sigur de o cistita.Se face tratament antibiotic 5-7 zile in nici un caz dupa ureche. Mergi la medicul de familie si-ti va prescrie medicatie. De obicei pt cistita nu tre alte analize caci anamneza pune diagnosticul. Nu e de gluma daca infectie se extinde (urca) la rinichi....
Multa sanatate
PS Poliuria din sarcina e altceva....nu urinezi cu usturimi...
si BB Fulvia
anca tanasica spune:
quote:
Originally posted by sweetkarina
Ideea e ca odata ajunsa la baie nu urinez mult...de multe ori ma chinui sa fac cativa stropi insa am senzatia accea prezenta.M-am gandit si la sarcina dar nu are cum pt k ma protejez si testele toate au iesit negative.O sa incerc cu biseptol.
Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!
io zic ca.s simptome clasice de inf.urinara...si mai zic ca automedicatia e cea mai periculoasa in aceste cazuri...putand dezvolta bacterii rezistente la antibiotice...
...asa ca mai zic sa faci un sumar de urina si o antibiograma si sa te prezinti cu ele la medic (asta dc nu te prezinti inainte ca sa.ti dea trimitere!)...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
ana_maria222 spune:
Karina, fa ce ti-am spus eu si ai sa vezi ca vei fi bine! Ai incredere! Si eu aveam mari probleme...si mi-a trecut asa...fara nici un medicament!!!
Pozeeee
Mancarica
sweetkarina spune:
Ms de ajutor!Pai in primul rand nu am usturimi nici arsuri doar senzatia ca fac pe mine.La dus analize pe aici se iau de la 8 incolo si eu la 8 trebuei sa fiu la serviciu si plec de acasa pe la 7 si ceva ca sa ajung asa ca vroiam ceva ca sa nu mai urinez atata si sa nu am senzatia aceea.Oricum am sa ma duc la medic luni.Privitor la sarcina urinarea cum are loc,adevarul e ca ma cam dor si sani insa mai am 1 sapt si vin musafirii si banuiesc ca de aceea sau anti nu imi priesc ca de vreo cateva luni ma simt cam ciudat.O sa incerc su ceaiuri si ce mai gasesc eu p la farmacie.:)